WAW.travel: Spanje vakanties voor vrouwen die innerlijke rust geven

Ben jij als vrouw op zoek naar een georganiseerde vakantie naar Spanje om tot rust te komen en tijd te hebben voor jezelf? Dan zijn de welzijnsreizen van WAW.travel allicht iets voor jou! Terwijl je fysiek actief bezig bent met wandelen, fietsen, yoga en meer, kun je je stress en zorgen van alledag even achter je laten. Zodat je met hernieuwde energie weer terug naar huis gaat.

LET OP: Je mag weer op vakantie naar Spanje! Net als in Nederland en België gelden er echter nog extra hygiëne- en afstandsmaatregelen zolang er geen vaccin tegen COVID-19 gevonden is. Lees meer>>

Welzijnsreizen voor vrouwen

Welzijnsreizen voor vrouwen naar Spanje van WAW.travel

WAW staat voor “Woman And Wellbeing”, oftewel “Vrouwen en Welzijn”. Want wat de Spaanse Roberto en Nederlandse Annemiek van WAW.travel aanbieden, zijn reizen voor vrouwen die op zoek zijn naar rust, betekenisgeving, innerlijke groei, een fysieke uitdaging en tijd voor zichzelf. 

Denk hierbij aan yogavakanties, wandelvakanties, fietsvakanties, wellbeing-vakanties en een combinatie ervan. Dit kunnen individuele reizen zijn, maar ook groepsreizen.

Sommige groepsreizen zijn echt alleen voor vrouwen, maar bij een aantal groepsreizen is iedereen welkom. Individuele reizen kunnen verder ook door mannen, koppels, vriendengroepen en meer geboekt worden.

Roberto en Annemiek hebben besloten om welzijnsreizen voor vrouwen te organiseren, omdat zij om zich heen zich zien hoeveel vrouwen er worstelen met het vinden van balans tussen gezin en werk, de behoefte hebben om even weg te komen van hun werk of leven thuis of op zoek zijn naar hun ‘ik’.  Voor die vrouwen is WAW.travel.

Aanbod WAW.travel

WAW.travel is in 2019 opgericht en biedt onder andere een aantal mooie welzijnsreizen op Menorca aan. Annemiek en Roberto hebben gekozen voor deze locatie, omdat zij zelf tot over hun oren verliefd zijn op dit prachtige Spaanse eiland. En wat is er dan mooier om deze welzijnsreizen te verzorgen op Menorca!

Individuele wandelvakantie zuidkust Menorca (8dgn)

De eerste welzijnsreis die WAW.travel op Menorca organiseert, is een individuele wandelreis van 8 dagen waarbij je over het zuidelijke deel van de Cami de Cavalls wandelroute wandelt.

Alles wordt tijdens deze reis voor je geregeld, zelfs het vervoer van je bagage. Het enige dat jij hoeft te doen, is wandelen. En natuurlijk genieten van het natuurschoon en de rust om je heen.

Ben je een getraind mountainbiker, dan zou je deze route langs de zuidkust van Menorca ook kunnen fietsen (vraag WAW.travel naar de mogelijkheden).

En aangezien deze reis een individuele vakantie is, kan de reis ook door mannen geboekt worden.

Individuele wandelvakantie noordkust Menorca (8dgn)

De tweede welzijnsreis van WAW.travel op het Spaanse eiland Menorca is een individuele wandelreis van 8 dagen waarbij je het noordelijke deel van de Cami de Cavalls wandelroute wandelt.

Ook bij deze georganiseerde vakantie op de Balearen wordt alles weer voor je geregeld, zodat je je helemaal op jezelf kunt richten: op het wandelen, genieten en ontspannen.

Verder kunnen getrainde mountainbikers deze route langs de noordkust van Menorca eventueel ook fietsen. En kan de reis ook door mannen geboekt worden.

 Groepswandel- & yogavakantie Menorca (8 dagen)

De derde welzijnsreis die WAW.Travel op Menorca aanbiedt, is een yoga- & wandelvakantie in groepsverband. Deze groepsreis is voor vrouwen en mannen en wordt begeleid door de Nederlandse Zen Shiatsu en Ryoho yogatherapeut Eline Klaassens.

Tijdens deze 8-daagse wandel- en yogavakantie op Menorca start je ’s ochtends met een verfrissende yogales die je voorbereid op een dag wandelen op Menorca.

Na het wandelen sluit je af met ontspannende yoga en meditatie die je voorbereiden op een goede nachtrust.

In 2020 vindt deze vrouwengroepsreis op Menorca plaats van 27 september t/m 4 oktober.

Meer Wellness- & Yogavakanties in Spanje

Lijkt een Wellness- & Yogavakantie in Spanje jou wel iets, maar wil je eerst nog andere reizen zien? Op een aparte pagina heb ik nog meer Wellness- & Yogavakanties in Spanje verzameld.
Nieuwe pagina's

 1. Liébana: berggebied aan de voet van de Picos de Europa in Cantabrië

  Jul 14, 20 11:01 AM

  Doe inspiratie op voor een actieve of cultuurvakantie in het Liébana gebied in Cantabrië (Noord-Spanje); info over ligging, bezienswaardigheden, activiteiten, reistijd en sfeervolle accommodaties.

  Lees meer

 2. Wandeling langs de mooiste plekjes van Potes in Liébana (Cantabrië)

  Jul 14, 20 08:34 AM

  Een leuke wandeling van een local door het charmante Potes, hoofdstad van het Liébana gebied in Cantabrië, aan de voet van de Picos de Europa!

  Lees meer

 3. Parkeren in Madrid: alle mogelijkheden gratis en betaald

  Jul 13, 20 08:07 AM

  Ik heb voor je uitgezocht waar je gratis en betaald kunt parkeren in Madrid.

  Lees meer