Een geheel verzorgde voetbalreis naar Spanje met Equipo Voetbalreizen

Zoek je een voetbaltrip naar Spanje, waarbij voetbalticket, vliegticket en hotel voor je geregeld zijn? Lees dan snel verder! Want ik heb een Nederlandse reisorganisatie gevonden die gespecialiseerd is in geheel verzorgde voetbalreizen naar Spanje en andere landen in Europa: Equipo Voetbalreizen! 

LET OP: Spanje begint vanaf 1 juli weer toeristen toe te laten. Net als in Nedderland en België gelden er dan nog extra hygiëne- en afstandsmaatregelen. Lees meer>>

Ik heb voor je uitgezocht naar welke Spaanse steden deze Nederlandse reisorganisatie reizen organiseert, hoe je een voetbalreis naar Spanje boekt en meer.

Een georganiseerde voetbalreis van de Nederlandse reisorganisatie Equipo Voetbalreizen

Voetbalreizen naar 4 steden in Spanje

Een voetbalwedstrijd in het Bernabeu stadion in Madrid

Equipo Voetbalreizen organiseert voetbalreizen naar de Spaanse steden Barcelona, Madrid, Sevilla en Valencia.

Hier kun je genieten van voetbalwedstrijden van Spanje's beste voetbalclubs FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid en Valencia CF. Van Barcelona's stadsrivaal Espanyol, die een van Spanje's oudste voetbalclubs is. En van Sevilla's voetbalclubs Sevilla FC en Real Betis.

Inclusief hotel (+vlucht)

De verzorgde voetbalreizen naar Spanje van de Nederlandse reisorganisatie Equipo voetbalzeizen zijn inclusief:

 • voetbalticket en hotel OF
 • voetbalticket, hotel en vliegticket

In principe zijn de voetbalreizen van Equipo 2- of 3-daagse voetbaltrips. Maar via de Nederlandstalige website van Equipo Voetbalreizen kun je gemakkelijk de datum van de heen- en/of terugvlucht en het aantal hotelovernachtingen veranderen (zie 'Samenstellen voetbalreis').

Nederlandstalige website

Wat ik fijn vind aan het boeken van een voetbalreis naar Spanje via de website van Equipo Voetbalreizen, is dat de website Nederlandstalig is. En dat de gespecialiseerde reisorganisatie, die tot 2017 Voetbalreizenonline heette, al bijna 20 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen voor Nederlandstalig publiek heeft.

Samentstellen voetbalreis Spanje

Bovendien kun je via de Nederlandstalige website van Equipo Voetbalreizen stap voor stap je eigen unieke voetbalreis naar Spanje samenstellen:

 1. Kies je of je een voetbalticket+hotel of een vlucht+voetbalticket+hotel wilt boeken. 
 2. Kies een vliegveld in Nederland, België of Duitsland, de datum van de heen-& terugreishet aantal personen en het aantal te boeken kamers.
 3. Kies de zitplaats in het voetbalstadion (a.h.v. een duidelijk plaatje met categorieën en de eventuele meerprijs per persoon).
 4. Kies een hotel. En geef aan of het ontbijt wel of niet inbegrepen dient te zijn. Plus de maximale afstand tot het stadion
 5. Kies de heen- en terugvlucht.
 6. Vul de persoonsgegevens in en sluit eventueel een reis-/ annuleringsverzekering af.
 7. Kies de betaalmethode: Ideal, Mastercard, Visa of American Express.

TIP: Ik kon op de website van Equipo Voetbalreizen uitprobeer niet aangeven dat ik alleen directe vluchten wil zien. Daarom zou ik via een website als Skyscanner de beste vluchtmogelijkheden uitzoeken (en eventueel het vliegticket zelf boeken).

Conclusie

Wil je een voetbalwedstrijd in Spanje beleven en de bijzondere sfeer in een Spaans voetbalstadion proeven? Dan kan ik van harte aanbevelen om je voetbalreis naar Spanje via Equipo Voetbalreizen te boeken. Want:

 • De voetbalreis is inclusief hotel en eventueel vlucht;
 • je kunt er de mooiste voetbalwedstrijden van Spanje boeken;
 • je kunt de zitplaats in het voetbalstadion zelf bepalen;
 • je kunt de voetbaltrip verlengen een ook stedentrip maken;
 • je kunt kiezen uit een ruim hotelaanbod;
 • de website van Equipo Voetbalreizen is in het Nederlands.

Tips voor een voetbalreis naar Spanje

Om je voetbalvakantie naar Spanje helemaal af te maken, heb ik hier nog wat handige tips voor je op een rijtje gezet: 

Voetbalreis naar Spanje boeken?

Heb je zin gekregen in een voetbalreis naar Spanje? Ga dan naar de website van Equipo Voetbalreizen en stel jouw eigen unieke voetbalreis naar Spanje samen. 

Rond 23 juli wordt in Spanje ieder jaar het speelschema van het komende voetbalseizoen van Spanje's belangrijkste voetbalcompetities bekendgemaakt. 

Een of twee dagen erna kun je via Equipo Voetbalreizen al een voetbaltrip naar een van de voetbalwedstrijden van bovengenoemde voetbalclubs in Spanje boeken.
Nieuwe pagina's

 1. Linda Roosloot: Aragón expert op Spanje voor Jou

  Jun 04, 20 06:07 AM

  Benieuwd naar verborgen plekken in de weinig toeristische regio Aragón in Spanje? Aragón expert Linda Roosloot deelt haar geheimen op Spanje voor Jou...

  Lees meer

 2. Een zonvakantie naar Spanje – zo veel meer dan zon

  Jun 03, 20 06:15 AM

  Een zonvakantie in Spanje is zo veel meer dan zon! Je kunt er het gehele jaar zon en strand combineren met cultuur en natuur. Lees meer over de mogelijkheden...

  Lees meer

 3. Op vakantie naar Asturië: Costa Verde en achterliggend berglandschap

  May 29, 20 05:43 AM

  Kom in de stemming voor een vakantie naar Asturië in Noord-Spanje met mijn tips over bezienswaardigheden, sfeervolle accommodaties en georganiseerde reizen.

  Lees meer