Een verzorgde voetbalreis naar Spanje met voetbalticket, vlucht én hotel

Zoek je een voetbaltrip naar Spanje, waarbij voetbalticket, vliegticket en hotel voor je geregeld zijn? Lees dan snel verder! Want ik heb een Nederlandse organisatie gevonden die losse tickets voor voetbalwedstrijden in Spanje én verzorgde voetbalreizen naar Spanje verkoopt.

Een voetbalwedstrijd in het Bernabeu stadion in Madrid

Ik heb het over P1 Travel (voorheen Equipo Reizen en Voetbalreizenonline), een Nederlandse officiële reseller van tickets voor sport- en muziekevenementen.

Deze reseller is de enige Nederlandse officiële partner van Real Madrid plus de grootste Nederlandse officiële partner van FC Barcelona. En heeft bovendien al ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen voor Nederlandstalig publiek.

Lees snel meer over de verschillende voetbalwedstrijden die je in Spanje kunt zien. Of ga direct naar mijn tips voor een onvergetelijke voetbalreis:

Mooiste voetbalwedstrijden van Spanje

P1 Travel organiseert voetbalreizen naar de Spaanse steden Barcelona, Madrid, Sevilla en Valencia.

Hier kun je genieten van voetbalwedstrijden van Spanje's beste voetbalclubs, die spelen in La Liga: Atlético Madrid, FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla FC en Valencia CF.

Rond 23 juli wordt in Spanje ieder jaar het speelschema van het komende voetbalseizoen van Spanje's belangrijkste voetbalcompetities bekendgemaakt. 

Een of twee dagen erna kun je via P1 Travel al een voetbaltrip naar een van de voetbalwedstrijden van bovengenoemde voetbalclubs in Spanje boeken.

Alleen ticket of ook hotel

Via de Nederlandstalige website van P1 Travel kun je losse tickets voor een van de voetbalwedstrijden van bovengenoemde clubs kopen.

Maar je kunt er ook een voetbalreis naar Spanje boeken waarbij het hotel ook voor je geregeld wordt. Hierbij bepaal je zelf hoe lang je in het hotel wilt verblijven.

Hoe boek je je voetbalreis naar Spanje?

Via de Nederlandstalige website van P1 Travel kun je stap voor stap je voetbalreis naar Spanje samenstellen.

1. Eerst kies je welke concrete voetbalwedstrijd je in Spanje wilt zien (via voetbal - La Liga - de club van je interesse).

2. Vervolgens geef je aan of je alleen losse tickets wilt kopen of ook nog bijbehorende hotelovernachtingen.

3. En tenslotte kun je een keuze maken uit een aantal hotels.

Conclusie

Via de Nederlandstalige website van deze ervaren organisator van voetbalreizen kun je dus:

  • losse tickets kopen óf een voetbalreis inclusief ticket en hotel boeken;
  • de mooiste voetbalwedstrijden van Spanje boeken;
  • de zitplaats in het voetbalstadion zelf bepalen;
  • de duur van je reis zelf bepalen;
  • kiezen uit een ruim hotelaanbod.

Tips voor een voetbalreis naar Spanje

Om je voetbalvakantie naar Spanje compleet te maken, heb ik hier wat  tips voor je op een rijtje gezet: 

1. Ga je naar een voetbalwedstrijd in Madrid of Barcelona? Neem dan van tevoren al een kijkje achter de schermen en bezoek het Bernabeu stadion van Real Madrid of het Camp Nou stadion van FC Barcelona!

2. Verleng je voetbalreis naar Spanje en maak er een stedenreis van, want de steden zijn prachtig! Op aparte pagina's geef ik tips over wat je kunt zien en doen in BarcelonaMadridSevilla en Valencia.

3. Zorg dat je ruim voor het begin van de voetbalwedstrijd al in de buurt van het stadion bent, zodat je samen met de Spaanse fans in  feeststemming kunt komen.

4. Lees mijn tips over het kiezen van een voetbalwalwedstrijd in Spanje

5. Kom van tevoren al in de stemming met een boek over Johan Cruijf of een Fanboek over FC Barcelona...