Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen op Menorca

Wat zeg je van een vakantie in een vakantiehuis op Menorca (Balearen) dat gelegen is in het ongeschonden binnenland, aan een niet-toeristische kust of in een pittoresk dorpje? Mij lijkt het wel wat!

Ik ben op zoek gegaan naar de mooiste en best gelegen vakantiehuizen op Menorca. En kwam er achter dat dit Spaanse eiland ook veel prachtige landelijke appartementen heeft. Kijk je met me mee?

Landelijke appartementen in Menorcaanse boerderij

In het binnenland van dit Spaanse eiland op de Balearen vind ik bij het plaatsje Alaior de  boerderij Finca Llimpet. Met vijf heerlijk rustige, rustieke vakantiewoningen. Deze aaneengeschakelde vakantiehuizen op Menorca bevinden zich in de voormalige stallen en schuur. Geweldig! Er is een buitenzwembad, iedere woning heeft zijn eigen terrasje en op de boerderij zijn dieren. Ideaal voor kinderen! O ja, huisdieren zijn toegestaan.

Gezellige villa’s bij Cala Santandria

Ben je op zoek naar een gezellige villa dichtbij het strand? Kijk dan eens naar de 5-persoons villa's Villas Geisan. Deze rustig gelegen vakantiehuizen met zwembad, terras en BBQ liggen 400 meter van het strand van Cala Santandria, aan de westkust van Menorca, ten zuiden van Ciutadella. Met supermarkt, restaurants en bar op een paar minuten lopen.

Klein appartementencomplex buiten Ciutadella

Of wat zeg je van het kleine en gezellige appartementencomplex Apartamentos Blue Beach Menorca bij de Cala 'n Forcat baai, aan de westkust van het Spaanse eiland? De acht prachtig opgeknapte en goed onderhouden appartementen op Menorca liggen rond een klein zwembad, hebben ieder een eigen terrasje en bieden uitzicht op zee. Hier wil ik me best een keer laten verwennen door gastvrouw Rachel…

Klein appartementencomplex bij Cap d'Artruix aan westkust

Nog iets verder naar het zuiden ligt er ook nog het kleine appartementen-complex Nure Cel Blau, bij Cap d'Artruix, eveneens aan de westkust van het Spaanse eiland. Deze 24 eenvoudige en rustig gelegen vakantiehuizen op Menorca bevinden zich in lage, witte gebouwen rond een zwembad. Die gebouwd zijn in traditionele Menorcaanse stijl.

Modern vakantiehuis in Ciutadella

Ben je voor je vakantie op Menorca op zoek naar een vakantiehuis in Ciutadella voor meerdere personen? Dan is het 7-persoons vakantiehuis Casa Ses Andrones in het centrum van Ciutadella iets voor jou! Het prachtig opgeknapte en modern ingerichte vakantiehuis met patio en dakterras ligt in een van de smalle straatjes van de stad. Genieten…

Knusse appartementen in Ciutadella

Ben je op zoek naar een appartement in Ciutadella? Kijk dan eens naar de appartementen Apartamentos del Roser. Deze knusse vakantiehuizen op Menorca liggen in het centrum van Ciutadella, op 10 minuten lopen van het strand. Je kunt kiezen uit een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers. En huisdieren zijn toegestaan.

Meer vakantiehuizen op Menorca

Ken jij of ben je eigenaar van een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis op Menorca? Neem dan even contact met me op. Allicht kan ik de accommodatie toevoegen aan deze pagina. Zo maken we samen een overzicht van de mooiste vakantiehuizen op de Balearen!

Vakantie Menorca

Ben je benieuwd wat je kunt zien en doen op dit Spaanse eiland voor de kust van Valencia? Op de vakantie pagina over Menorca heb ik informatie en tips geschreven.


Keer terug van Vakantiehuizen Menorca naar Vakantiehuizen Balearen
Keer terug naar startpagina Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Santa Engràcia – op rotspunt gelegen bergdorp in Catalaanse Pyreneeën

  Nov 19, 19 11:41 AM

  Bezoek het op een rotspunt gelegen bergdorpje Santa Engràcia tijdens je vakantie in de Spaanse Pyreneeën! Of geniet van een actieve vakantie vanuit dit gehucht.

  Lees meer

 2. Op avontuur in de Spaanse Pyreneeën met Locura de Vida

  Nov 15, 19 07:51 AM

  Locura de Vida organiseert prachtige sportieve activiteiten in de Spaanse Pyreneeën: canyoning, grotverkenning en meer… voor volwassenen én voor gezinnen.

  Lees meer

 3. Finca las Abubillas: luxe vakantiehuizen in natuurpark Monfragüe

  Nov 15, 19 06:16 AM

  Geniet van de luxe vakantiehuizen van Finca las Abubillas in het prachtige natuurpark Monfragüe in Extremadura! Een parel voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

  Lees meer