Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen op Formentera (Balearen)

Gezien de kleinschaligheid, vind je op het Spaanse eiland ten zuiden van Ibiza geen campings en is vrij kamperen er niet toegestaan. Maar gelukkig kun je wel overnachten in sfeervolle vakantiehuizen of charmante kleine hotels op dit eiland van de Balearen. 

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn favoriete vakantiehuizen op Formentera.

Moderne appartementen Migjorn strand

De 28 moderne appartementen in het kleine vakantiepark Paraíso de los Pinos aan de zuidkust van dit westelijk gelegen eiland op de Balearen doen hun naam eer aan. Deze comfortabele, kindvriendelijke vakantiehuizen op Formentera liggen in een paradijselijke omgeving, op 500 meter van het Migjorn strand. En worden verrijkt met een heerlijk buitenzwembad en restaurant. Super!

Moderne appartementen Es Pujols strand

Hou je van modern? En vind je fijn dat er wat voorzieningen bij je appartement zijn? Zoals een mooi zwembad, een snackbar en een restaurant? Kijk dan ook eens naar de appartementen Apartamentos Castaví. Ik ben erg te spreken over de minimalistische inrichting van deze vakantiehuizen op Formentera. O ja, er zijn ook familiekamers.

Kindvriendelijk appartementencomplex Migjorn strand

Andere kindvriendelijke vakantiehuizen op Formentera vind je in het appartementencomplex Apartamentos Ses Eufabietes. Het gezellige en rustig gelegen vakantieparkje op Formentera ligt 250 meter van het Migjorn strand. En heeft een groot (deels ondiep) zwembad, restaurant, supermarkt én spellenkamer met tafelvoetbal, air hockey en biljarttafels

Eenvoudige appartementen voor rustzoekers

Ben je op zoek naar een eenvoudig, maar leuk ingericht appartement zonder zwembad of internet? Waar je kunt genieten van de rust om je heen? En van waaruit je wandel- of fietstochten over Formentera kunt maken? Dan zit je goed bij de 6 door dennebomen omgeven appartementen van Apartamentos Noray. Die liggen buiten Es Caló de Sant Agustí, aan de noordkust van dit Spaanse eiland.

Meer vakantiehuizen op Formentera

Ken jij of ben je eigenaar van een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis op Formentera? Neem dan contact met me op. Allicht kan ik de accommodatie toevoegen aan deze pagina. Zo maken we samen een overzicht van de mooiste vakantiehuizen op de Balearen!

Een vakantie op Formentera

Op mijn vakantie pagina van Formentera lees je overigens wat je kunt zien en doen op dit prachtige Spaanse eiland in de Balearische Zee. 


Keer terug van Vakantiehuizen Formentera naar Vakantiehuizen Balearen
Keer terug naar startpagina Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Een kindervakantie in Catalonië, pret in de bergen en aan de Costa's

  Sep 05, 19 06:06 AM

  Een kindervakantie in Catalonië, dat zal wel aan het strand zijn. Maar dat hoeft helemaal niet. In de binnenlanden vind je volop leuke activiteiten voor de kinderen, lees maar.

  Lees meer

 2. Idyllische vakantiehuizen van Casa Mauri in de Spaanse Pyreneeën

  Sep 02, 19 04:36 AM

  Review over de vakantiehuizen van Casa Mauri in een op een rotspunt gelegen bergdorpje aan de voet van de Spaanse Pyreneeën in Catalonië op Spanje voor Jou.

  Lees meer

 3. Cabo de Gata in Almería – grootste beschermd kustgebied van Andalusië

  Aug 29, 19 10:46 AM

  Info en tips voor een vakantie in natuurpark Cabo de Gata in de provincie Almería (Andalusië): bezienswaardigheden, georganiseerde reizen en accommodaties.

  Lees meer