Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen op Formentera (Balearen)

Gezien de kleinschaligheid, vind je op het Spaanse eiland ten zuiden van Ibiza geen campings en is vrij kamperen er niet toegestaan. Maar gelukkig kun je wel overnachten in sfeervolle vakantiehuizen of charmante kleine hotels op dit eiland van de Balearen. 

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn favoriete vakantiehuizen op Formentera.

Moderne appartementen Migjorn strand

De 28 moderne appartementen in het kleine vakantiepark Paraíso de los Pinos aan de zuidkust van dit westelijk gelegen eiland op de Balearen doen hun naam eer aan. Deze comfortabele, kindvriendelijke vakantiehuizen op Formentera liggen in een paradijselijke omgeving, op 500 meter van het Migjorn strand. En worden verrijkt met een heerlijk buitenzwembad en restaurant. Super!

Moderne appartementen Es Pujols strand

Hou je van modern? En vind je fijn dat er wat voorzieningen bij je appartement zijn? Zoals een mooi zwembad, een snackbar en een restaurant? Kijk dan ook eens naar de appartementen Apartamentos Castaví. Ik ben erg te spreken over de minimalistische inrichting van deze vakantiehuizen op Formentera. O ja, er zijn ook familiekamers.

Kindvriendelijk appartementencomplex Migjorn strand

Andere kindvriendelijke vakantiehuizen op Formentera vind je in het appartementencomplex Apartamentos Ses Eufabietes. Het gezellige en rustig gelegen vakantieparkje op Formentera ligt 250 meter van het Migjorn strand. En heeft een groot (deels ondiep) zwembad, restaurant, supermarkt én spellenkamer met tafelvoetbal, air hockey en biljarttafels

Eenvoudige appartementen voor rustzoekers

Ben je op zoek naar een eenvoudig, maar leuk ingericht appartement zonder zwembad of internet? Waar je kunt genieten van de rust om je heen? En van waaruit je wandel- of fietstochten over Formentera kunt maken? Dan zit je goed bij de 6 door dennebomen omgeven appartementen van Apartamentos Noray. Die liggen buiten Es Caló de Sant Agustí, aan de noordkust van dit Spaanse eiland.

Meer vakantiehuizen op Formentera

Ken jij of ben je eigenaar van een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis op Formentera? Neem dan contact met me op. Allicht kan ik de accommodatie toevoegen aan deze pagina. Zo maken we samen een overzicht van de mooiste vakantiehuizen op de Balearen!

Een vakantie op Formentera

Op mijn vakantie pagina van Formentera lees je overigens wat je kunt zien en doen op dit prachtige Spaanse eiland in de Balearische Zee. 


Keer terug van Vakantiehuizen Formentera naar Vakantiehuizen Balearen
Keer terug naar startpagina Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. B&B The lost Village - charmehotel in opgeknapt gehucht in Andalusië

  Jun 17, 19 05:14 AM

  Uitgebreide info over de Nederlandstalige B&B The lost Village in berggehucht El Acebuchal in het binnenland van Andalusië op Spanje voor Jou.

  Lees meer

 2. Bodegas Bentomiz – Nederlandse wijngaard in bergen Málaga (Andalusië)

  Jun 17, 19 04:00 AM

  Info over Nederlandse wijngaard Bodegas Bentomiz in de bergen van Málaga (Andalusië): ontstaan, ligging, soorten wijnen, wijnproeverijen en andere evenementen.

  Lees meer

 3. Musea in Girona – sleutels naar een interessant verleden

  Jun 13, 19 10:08 AM

  De mooiste musea in Girona (Catalonië, Oost Spanje) bij elkaar op Spanje voor Jou; plus overzicht van musea in Girona met 50% korting.

  Lees meer