Outdoor activiteiten in de Spaanse Pyreneeën: canyoning, raften en meer

Outdoor activiteiten in de Spaanse Pyreneeën kunnen variëren van adrenaline pompende activiteiten als raften of canyoning tot rustigere activiteiten als wandelen, paardrijden of e-biken.

Veel activiteiten kunnen op verschillende niveaus beoefend worden. Dus ook beginners, zowel volwassenen als kinderen, kunnen er op een veilige en verantwoorde manier bijvoorbeeld een canyoning tocht maken.

Hier vind je een overzicht van leuke activiteiten in de Spaanse Pyreneeën. Zodat jij dit prachtige berggebied in het noordoosten van Spanje op jóuw manier kunt beleven:

Canyoning in de Spaanse Pyreneeën

Canyoning in de Spaanse Pyreneeën via Chill-Outdoor

Een super gave outdoor activiteit in de Spaanse Pyreneeën vind ik canyoning (in het Spaans: barranquismo)!

Bij canyoning volg je al wandelend, springend, zwemmend en abseilend de loop van een rivier in een kloof!

Het is een super avontuurlijke en afwisselende activiteit die geschikt is voor iedereen vanaf ongeveer 6 jaar. Zolang je maar kunt zwemmen

Klimmen op een Via Ferrata in de Pyreneeën

Klimmen op een Via Ferrata in de Spaanse Pyreneeën

Laat je adrenaline pompen op een Via Ferrata tijdens een actieve vakantie in de Spaanse Pyreneeën! 

Bij deze uitdagende bergsport, waarbij je vastgehaakt bent aan een staalkabel, volg je een met staalkabels, ijzeren trappen en meer uitgestippelde klimroute langs rotswanden en door kloven.

Er zijn vias ferratas voor alle niveaus waardoor deze outdoor activiteit in de Spaanse Pyreneeën geschikt is voor iedereen zonder hoogtevrees. Ook voor kinderen vanaf 8 jaar met een minimumlengte van 135cm.

Speleologie in de Spaanse Pyreneeën

Speleologie in de Spaanse Pyreneeën

Of ga op grotverkenning in de Spaanse Pyreneeën! Bij speleologie verken je al kruipend, klimmend, glijdend en abseilend de smalle gangen en holle ruimtes van een grot en ontdek je stalagmieten, ondergrondse riviertjes en meer.

Er zijn routes voor alle niveaus, dus iedereen die gezond is en geen engtevrees heeft kan meedoen aan deze spannende outdoor activiteit in de Spaanse Pyreneeën, ook kinderen vanaf 8 jaar.

Tip: Al deze outdoor activiteiten kun je boeken tijdens een actieve vakantie in de Spaanse Pyreneeën via de kleinschalige Nederlandse reisorganisatie Chill-Outdoor, die gevestigd is in de Pyreneeën van Aragón! Lees meer over Chill-Outdoor -->

Contact Chill-Outdoor

Via onderstaand contactformulier kun je ook direct contact opnemen met Jochum en Judith van Chill-Outdoor:

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen