Charmante kleine hotels in Navarra (Midden-Spanje)

Op deze pagina heb ik de mooiste kleinschalige hotels in Navarra (Midden-Spanje) voor je bij elkaar gezet: charmante kleine hotels in traditionele huizen of oude kloosters. Die liggen in pittoreske dorpjes. Kijk je mee welke romantische hotels in het noordoostelijke deel van Midden-Spanje ik gevonden heb?

We mogen weer op vakantie naar de Balearen en de Canarische eilanden zonder bij terugkeer getest te worden of in quarantaine te gaanLees meer over testen, noodzakelijke formulieren, coronapaspoort ed.>>

Eco Hotel Heredad Beragu

Hotel Heredad Beragu in Galipienzo, een van de oudste dorpjes van Navarra, bestaat uit vier oude huizen. Die omgetoverd zijn tot een duurzaam ecologisch hotel. 

Het landelijke hotel in het binnenland van Spanje ligt in een groene bergachtige omgeving, heeft een rustieke inrichting en is geheel aangepast aan zijn natuurlijke omgeving.

Hier wil ik naartoe als ik op vakantie naar Navarra ga!

Hotel Roncesvalles

Wil je de sfeer proeven van pelgrims op weg naar Santiago de Compostela? Kijk dan eens naar Hotel Roncesvalles.

Dit hotel in Navarra is gevestigd in het voormalige ziekenhuis van de Middeleeuwse plaats Roncesvalles in de Spaanse Pyreneeën. Naast het klooster van Roncesvalles. En is een mooi startpunt voor de Camino Francés.

Het hotel heeft overigens een modern-rustieke inrichting.

Hotel Rural Torre de Uriz

Een ander bijzonder hotel in Navarra vind ik Hotel Rural Torre de Uriz in het gehucht Uriz. 

Het kleine hotel in Navarra bevindt zich in en rond een Middeleeuwse toren. In een groene, berg-achtige omgeving dichtbij beukenbos Irati.

Het landelijke hotel in de Spaanse Pyreneeën heeft bovendien een stijlvolle modern-rustieke inrichting. En huisdieren zijn er toegestaan.

Hotel Palacio Guendulain (Pamplona)

Een heel ander soort hotel in Navarra is Hotel Palacio Guendulain, dat gevestigd is in een voormalig achttiende eeuws paleis aan een gezellig plein in het centrum van Pamplona.

Een leuk detail van dit bijzondere hotel in het binnenland van  Spanje: in de tuin van het klassiek ingerichte hotel kun je de oldtimers van de graven van Guendulain bewonderen.

Hotel Monasterio de Leyre

Zoek je een eenvoudig maar verzorgd charme hotel in Navarra, dat gelegen is op een bijzondere locatie? Dan kan ik Hotel Monasterio de Leyre aanbevelen.

Het bijzonder hotel in het oosten van Navarra is gevestigd in het Klooster van Leyre, in het dorp Yesa. En ligt in een spectaculaire, rustgevende natuurlijke omgeving. Met uitzicht op het Yesa stuwmeer.

Een mooie uitvalsbasis voor het verkennen van Navarra en Aragón. En voor een actieve vakantie in Spanje.

B&B Casa Rural Lakoak

Verblijf je liever in een traditionele boerenwoning, dan is B&B Casa Rural Lakoak in het dorpje Garínoain een absolute aanrader.

Het comfortabele kleine hotel in Navarra is gebouwd op een oude wijnkelder die tegenwoordig dienst doet als bibliotheek.

Het modern-rustiek ingerichte hotel ligt op 10 minuten rijden van Olite en 30 minuten van Pamplona.

De gastvrije familie heeft bovendien diverse routes voor zijn gasten. En er is een familiekamer, wat handig is voor een gezinsvakantie.

Eco B&B Casa Tetxe

Of wat zeg je van B&B Casa Tetxe in het idyllische dorpje Roncal in de Roncal vallei in de Spaanse Pyreneeën?

De ecologische Bed en Breakfast bevindt zich in een oud natuurstenen huis met modern-rustiek interieur en natuur-stenen binnenmuren. En is een ideale uitvalsbasis om bv te wandelen, fietsen of skiën.

Bovendien zijn huisdieren welkom in dit charmante kleine hotel in Navarra.
Nieuwe pagina's

 1. Een gezinsvakantie naar kindvriendelijk Menorca (Balearen)

  Jul 14, 21 07:37 AM

  Een kindervakantie Menorca staat voor baaien met witte zandstranden en ondiep hemelsblauw water, uitkijktoren en forten, hotels met waterparken en meer...

  Lees meer

 2. All-inclusive hotels op Ibiza (Balearen) om bij weg te dromen

  Jul 02, 21 03:55 AM

  Zoek je een all-inclusive hotel op Ibiza (Balearen) dat je alleen hoeft te verlaten om de prachtige omgeving te verkennen? Dit zijn mijn favorieten!

  Lees meer

 3. Verwen jezelf in een luxe hotel op Ibiza (Balearen)

  Jul 01, 21 11:08 AM

  Zoek je een luxe hotel op Ibiza (Balearen)? Lees welke hotels ik kan aanbevelen in het binnenland, aan de kust en in de hoofdstad van dit Spaanse eiland.

  Lees meer