Aragon - No vamos a la playa:
boek met inspirerende reisverhalen

Aragon - No vamos a la Playa

Ik heb net het boek "Aragon - No Vamos a la Playa" met de persoonlijke reisverslagen van Cybelle Bouchaut gelezen. En ik ben nu helemaal klaar om op vakantie naar Aragon te gaan.

Want wat zijn de verhalen van Cybelle inspirerend! Ze zijn geschreven met humor en bevatten tegelijkertijd goede praktische informatie over natuurgebieden, wandelroutes en meer in deze dunbevolkte regio in het noorden van Spanje.

Dus ben je geïnteresseerd in een actieve vakantie in Aragon, dan zul je heel blij worden van deze originele reisgids!

Geschreven door Nederlandse in Aragon

"Aragon - no vamos a la playa" is geschreven door de Nederlandse Cybelle Bouchaut, die sinds 2015 In de Spaanse regio Aragon woont.

Sinds ze in deze niet-toeristische regio in het noorden van Spanje woont, is zij een grote natuurliefhebber geworden.

Ze vind of het heerlijk om er te hiken, mountainbiken en meer in de prachtige natuur. En dit is te merken in haar verhalen!

Ben je benieuwd naar de culturele schatten die Aragon rijk is, dan is haar boek niet wat je zoekt. Maar ben je geïnteresseerd in natuurgebieden, wandelroutes en meer, dan zul je blij worden van haar boek.

Leuke verhalen boordevol praktische informatie

Wat mij aanspreekt aan Cybelle's reisverhalen over Aragon is dat Cybelle in haar verhalen eerlijk en recht door zee is.

Ze durft eerlijk te zeggen als ze teleurgesteld is in bepaalde gebieden of routes. Dat is ze bijvoorbeeld in het Monasterio de Piedra, dat naar haar smaak te toeristisch is. En ook als ze een bepaald avontuur wat grensoverschrijdend of eng vindt, bijvoorbeeld canyoning, komt ze hier eerlijk voor uit.

Bovendien is het boek "Aragon - No vamos a la playa" geschreven met humor. En bevat het goede tips over wandelroutes en meer. Want ieder reisverhaal is voorzien van een leuke intro en een afsluiting met praktische informatie. En op een kaart geeft Cybelle bij ieder reisverhaal duidelijk aan waar een bepaald gebied zich bevindt.

Kortom: aanrader voor natuurliefhebbers!

Dus ben je een natuurliefhebber en heb je zin in een actieve vakantie in Spanje? Dan weet ik zeker dat je blij zult worden van het boek "Aragon - no vamos a la playa" van Cybelle Bouchaut!