YourTripToSpain, naar onbekende parels in Midden en Noord Spanje

De Spaanse reisorganisatie YourTripToSpain verzorgt unieke, op maat gemaakte thema-vakanties naar Spanje. Naar Andalusië, Madrid en Barcelona. Maar vooral naar Midden- en Noord-Spanje. Voor iedereen die het echte Spanje wilt beleven.

Kleine reisorganisatie in Midden Spanje

Het team van YourTripToSpain

De kleine reisorganisatie wordt gerund door de Spanjaarden Pepe, Isabel, Ana en Manuel. Die jarenlange ervaring in toerisme en internationaal zakendoen hebben.

YourTripToSpain is gevestigd in de provincie Huesca, in de autonome regio Aragon. Een prachtige gebied in het binnenland van Spanje. Dat voor velen nog onbekend terrein is. Maar dat talloze culturele en natuurlijke schatten herbergt.

Maatwerkreizen

Op basis van iemands persoonlijke wensen, hobby's, interesses en budget organiseert YourTripToSpain unieke vakanties door heel Spanje.

Dit kunnen cultuurvakanties, natuurvakanties, gastronomische vakanties of actieve vakanties zijn. Of een combinatie ervan. Maar ook gezinsvakanties of huwelijksreizen.

Eén ding hebben de reizen van YourTripToSpain met elkaar gemeen: ze nemen je mee naar de beste plekken in Spanje!

Experts in Midden en Noord Spanje

YourTripToSpain verzorgt vakanties door heel Spanje. Maar waar deze reisorganisatie in mijn ogen vooral sterk in is, is het organiseren van vakanties in Midden en Noord Spanje. En dan vooral in de regio's Aragon, Catalonië, La Rioja en Baskenland.

Want dit is het gebied dat Ana, Isabel en Manuel van YourTripToSpain het állerbeste kennen. En waar zij de meeste contacten hebben.

Zij maken bijna elk soort actieve vakantie voor je mogelijk. Kunnen je meenemen naar talrijke lokale producenten. En kennen vele nauwelijks ontdekte plekjes en bijzondere accommodaties.

Mooiste reizen van YourTripToSpain

Om mensen te inspireren, heeft YourTripToSpain ook diverse reizen samengesteld. Die natuurlijk altijd aan iemands wensen en interesses aangepast kunnen worden. Hieronder deel ik mijn vier favoriete reizen van YourTripToSpain met jou.

10 dgn cultuur & gastronomie Baskenland La Rioja Aragon

Michelin-starred tour van YourTripToSpain

De Michelin-Starred-tour van YourTripToSpain is een 10-daagse cultureel-gastronomische rondreis door Baskenland, La Rioja en Aragon. Waarbij je plaatsen als Bilbao, San Sebastian, Zaragoza en Teruel bezoekt; eet in Michelin restaurants, gaat tapas eten en overheerlijke wijnen proeft; en uitleg krijgt over ham drogen, het maken van olijfolie én het zoeken naar truffels!

14-daagse gezinsreis Catalonië en Aragon

De Family Tour van YourTripToSpain

In de 14-daagse gezinsreis Family Tour verbindt YourTripToSpain bekende en onbekende plekken in Noordoost Spanje met elkaar. In een combi van cultuur, natuur en vermaak. Zo verkennen jullie het Parque de Güell in Barcelona, gaan jullie op jeep-avontuur door het Parque Nacional de Ordesa, leven jullie je uit in pretpark Port Aventura en gaan jullie naar het strand van Salou. Een super kindervakantie in Spanje!

7-daagse actieve vakantie Aragonese Pyreneeën

De Pyrenees, 4-seasons reis van YourTriptoSpain

In de actieve cultuur- en natuurvakantie "Pyrenees, 4 seasons" van YourTripToSpain ga je op avontuur in de Aragonese Pyreneeën. Je verkent natuurparken als het Ordesa park en Los Mallos de Riglos en bezoekt Aragon’s oude hoofdstad Jaca en het Loarre kasteelDit alles combineer je met wandelenfietsenpaardrijdenskiënkajakken of fotograferen. Want Your Trip To Spain kent de beste plekken voor jouw hobby. Vraag hen!

10-daagse rondreis Madrid - Barcelona via Aragon

De Aragon, Your Kingdom -reis van YourTripToSpain

Een andere prachtige reis door Aragon vind ik 10-daagse rondreis "Aragon, your Kingdom" van YourTripToSpain. Die begint in Madrid en eindigt in BarcelonaOntdek de geschiedenis van het dit Koninkrijk in Spanje via plaatsen als Zaragoza, Teruel, Albarracín en Alquézar; het Loarre kasteel en het Monasterio de Piedra. Verken de fascinerende natuurEn laat je verwennen met heerlijk eten en Somontano wijnen.

Tip: combineer deze rondreis met een stedentrip Madrid en/of Barcelona!

Offerte aanvragen?

Wil je meer weten over een van de bovengenoemde reizen van YourTripToSpain? Of ben je geïnteresseerd in een maatreis naar Spanje?

Vul dan onderstaand contactformulier in (in het engels). Dan neemt YourTripToSpain zo snel mogelijk contact met je op (eveneens in het Engels).

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Keer terug van YourTripToSpain naar Midden Spanje
Keer terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Chocolatería San Ginés - de bekendste chocolatería van Madrid

  Dec 11, 18 07:00 AM

  Informatie over Chocolatería San Ginés, de bekendste chocolatería van Madrid. Een bijzondere én lekkere bezienswaardigheid in Madrid...

  Lees meer

 2. Plaza de Toros Las Ventas in Madrid - Spanje's grootste arena

  Dec 11, 18 05:11 AM

  Plaza de Toros Las Ventas in Madrid - Spanje's grootste arena voor stierengevechten

  Lees meer

 3. Het waaiermuseum van Madrid

  Dec 10, 18 03:34 PM

  Een bijzondere bezienswaardigheid voor een vakantie Madrid: een klein waaiermuseum, met waaiers van over de hele wereld. Lees waar je dit bijzondere museum in Spanje kunt vinden. En hoe de waaiers zij…

  Lees meer