YourTripToSpain, naar onbekende parels in Midden en Noord Spanje

De Spaanse reisorganisatie YourTripToSpain verzorgt unieke, op maat gemaakte thema-vakanties naar Spanje. Naar Andalusië, Madrid en Barcelona. Maar vooral naar Midden- en Noord-Spanje. Voor iedereen die het echte Spanje wilt beleven.

Een kleine reisorganisatie in Midden Spanje

Het team van YourTripToSpain

De kleine reisorganisatie wordt gerund door de Spanjaarden Pepe, Isabel, Ana en Manuel. Die jarenlange ervaring in toerisme en internationaal zakendoen hebben.

YourTripToSpain is gevestigd in de provincie Huesca, in de autonome regio Aragon. Een prachtige gebied in de binnenlanden van Spanje, dat voor velen nog onbekend terrein is. Maar dat talloze culturele en natuurlijke schatten herbergt.

Oog voor persoonlijke wensen en interesses

Op basis van iemands persoonlijke wensen, hobby's, interesses en budget organiseert YourTripToSpain unieke vakanties door heel Spanje.

Dit kunnen cultuurvakanties, natuurvakanties, gastronomische vakanties of actieve vakanties zijn. Of een combinatie ervan. Maar ook gezinsvakanties of huwelijksreizen.

Eén ding hebben de reizen van YourTripToSpain met elkaar gemeen: ze nemen je mee naar de beste plekken in Spanje!

Unieke vakanties in Midden en Noord Spanje

YourTripToSpain verzorgt vakanties door heel Spanje. Wil je op vakantie naar Andalusië, Madrid of Barcelona? Dan zorgt de Aragonese reisorganisatie voor een originele reis.

Maar waar deze reisorganisatie in mijn ogen vooral sterk in is, is het organiseren van vakanties in Midden en Noord Spanje. En dan vooral in Aragon, Catalonië, La Rioja en Baskenland.

Want dit is het gebied dat Ana, Isabel en Manuel van YourTripToSpain het állerbeste kennen. En waar zij de meeste contacten hebben. Zij maken bijna elk soort actieve vakantie voor je mogelijk. Kunnen je meenemen naar talrijke lokale producenten. En kennen vele nauwelijks ontdekte plekjes en bijzondere accommodaties.

Mijn favoriete reizen van YourTripToSpain

Om mensen te inspireren, heeft YourTripToSpain ook diverse reizen samengesteld. Die natuurlijk altijd aan iemands wensen en interesses aangepast kunnen worden. Hieronder deel ik mijn vier favoriete reizen van YourTripToSpain met jou.

1. Michelin-Starred-Tour: een 10-daagse cultureel-gastronomische reis door Baskenland, La Rioja en Aragon    

Michelin-starred tour van YourTripToSpain

De Michelin-Starred-tour van YourTripToSpain is een cultureel-gastronomische reis door Baskenland, La Rioja en Aragon.

Ik vind het een originele reis, die je niet alleen meeneemt naar de hoogtepunten Bilbao, San Sebastian en La Rioja. Maar ook naar het veel minder bekende Aragon.

Je gaat niet alleen eten in Michelin restaurants, tapas eten en wijn proeven. Maar krijgt ook uitleg over ham drogen, het maken van olijfolie én het zoeken van truffels!

Én je bezoekt onder meer de prachtige plaatsen Zaragoza, Albarracín en Teruel…

2. Family Tour: een 14-daagse gezinsreis door Catalonië en Aragon

De Family Tour van YourTripToSpain

In de Family Tour weet YourTripToSpain op een speelse manier bekende en onbekende plekken in Noordoost Spanje met elkaar te verbinden. En een fantastische combinatie te maken van cultuur, natuur en vermaak.

Verken met je kinderen onder meer het Parque de Güell en de Sagrada Familia in Barcelona. Reis terug in de tijd in Middeleeuws dorpen in de binnenlanden van Aragon. Ga op jeep-avontuur door het Parque Nacional de Ordesa. Leef je uit in Port Aventura, het grootste attractie park van Spanje. En ontspan aan het strand van Salou.

Wedden dat je kinderen én jullie een geweldige vakantie in Spanje zullen hebben?

3. Pyrenees, 4 seasons: een 7-daagse actieve cultuur- en natuurreis naar de Aragonese Pyreneeën

De Pyrenees, 4-seasons reis van YourTriptoSpain

In de Pyrenees, 4 seasons–reis van YourTripToSpain ga je op avontuur in de Aragonese Pyreneeën in de binnenlanden van Spanje. Je verkent bijvoorbeeld prachtige natuurparken als het Ordesa park en Los Mallos de Riglos. En bezoekt Aragon’s voormalige hoofdstad Jaca, het bekende Romaanse Loarre kasteel en het Middeleeuwse klooster van San Juan de la Peña.

Dit alles combineer je, -afhankelijk van het seizoen-, met wandelen, fietsen, paardrijden, skiën, kajakken, paddenstoelen zoeken, fotograferen of een andere activiteit.

YourTripToSpain kent de beste plekken voor jouw hobby’s. Vraag hen ernaar!

4. Aragon, your Kingdom: een 10-daagse rondreis van Madrid naar Barcelona via Aragon

De Aragon, Your Kingdom -reis van YourTripToSpain

Een andere prachtige reis door Aragon vind ik de Aragon, your Kingdom–reis van YourTripToSpain. Een reis die begint in Madrid en eindigt in Barcelona. En dus prachtig gecombineerd kan worden met een bezoek aan de twee bekendste steden van Spanje.

Ontdek de eeuwenoude geschiedenis van het Koninkrijk Aragón via onder meer de plaatsen Zaragoza, Teruel, Albarracín en Alquézar; het Loarre kasteel en het Monasterio de Piedra. Dompel je onder in de fascinerende natuur van Aragon.

En laat je verwennen met heerlijk eten; en wijn uit het Somontano wijngebied.

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten over een van de bovengenoemde reizen van YourTripToSpain? Of ben je geïnteresseerd in een maatreis naar Spanje?

Vul dan onderstaand contactformulier in (in het engels). Dan neemt YourTripToSpain zo snel mogelijk contact met je op (eveneens in het Engels).

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Keer terug van YourTripToSpain naar Midden Spanje
Keer terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Sfeervolle vakantiehuizen van Casita Travel weg van het massatoerisme

  Aug 16, 18 04:21 AM

  Vakantiehuizen van Casita Travel – Comfortabele en sfeervolle vakantiehuizen in Spanje weg van het massatoerisme; op de Canarische eilanden, op Ibiza, in Andalusië en aan de Costa Blanca.

  Lees meer

 2. Bijzonder overnachten in een grotwoning in Spanje

  Jun 22, 18 04:25 AM

  Bijzonder overnachten in een grotwoning in Spanje? Dat kan o.a. in de provincie Granada, in het binnenland van Andalusië in Zuid Spanje! Ik heb de mooiste grotwoningen in Spanje voor je op een rijtje…

  Lees meer

 3. De grotwoningen van Benalúa in het hart van Andalusië

  Jun 19, 18 05:12 AM

  Benalúa is een typisch Andalusisch dorpje met grotwoningen. Dat gelegen is in de Valles Nortes de Granada (Granada, Andalusië), een ruw berglandschappen met ravijnen en rivieren. Lees wat je kunt zien…

  Lees meer