Beleef Spanje's wijngebied Ribera del Duero met Riberwine Travel

Een totaalbeleving van wijngebied Ribera del Duero in Midden Spanje. Waarbij je een bezoek brengt aan de beste bodega’s, geniet van een overheerlijke gastronomie en stijlvol overnacht in een bodega.

Dit alles en meer kan met Riberwine Travel. Een lokale reisorganisatie, die onvergetelijke Spanje vakanties organiseert. Maar ook losse activiteiten als een luchtballonvaart over het wijngebied in Castillië en Leon. Meer weten? Lees dan verder!

NB. Je kunt momenteel via Spanje voor Jou geen activiteiten of maatreizen van Riberwine Travel boeken. Neem voor het maken van een georganiseerde reis naar wijnstreek Ribera del Duero contact op met AmbianceTravel>>.

Totaalbeleving met Riberwine Travel

Heel wat beroemdheden hebben al een druivenstruik geadopteerd bij Bodega Emilio Moro in Castillië en Leon

David, Raúl en Maria Jesús van Riberwine Travel (voorheen Experiencias Ribertour) zijn geboren en getogen in de provincie Valladolid, in het hart van het Ribera del Duero wijngebied. Zij kennen er de mooiste plekjes. En hebben er talloze contacten.

De liefde die zij voor hun tierra (letterlijk: grond) voelen, willen zij doorgeven aan anderen. Dit doen zij via het kleine bedrijf Riberwine Travel.

Zij zorgen ervoor dat jij het wijngebied werkelijk beleeft. Door een extra dimensie toe te voegen aan de onmisbare wijnproeverijen in deze prachtige wijnstreek in Midden Spanje.

En je kennis te laten maken met de wijngeschiedenis van deze streek, de overheerlijke gastronomie, interessante plaatsen en/of de fascinerende natuur.

Beleving op maat

Ontspannende wijntherapie in de Spa van hotel en bodega Arzuaga in Ribera del Duero

Bovendien ontdek je via Riberwine Travel het wijngebied op jouw eigen manier. Dit kan alleen, met zijn tweetjes of met een groep.

Hou je bijvoorbeeld van wandelen, fietsen of paardrijden? Dan kent de kleine reisorganisaties de mooiste routes door deze wijnstreek in het hart van Spanje. Langs de beste wijnhuizen en idyllische Middeleeuwse plaatsen.

Verder kunnen David, Julio en Maria Louise een dansvoorstelling regelen waarin al dansend het proces van wijn maken uitgebeeld wordt. Of een ballonvaart om de wijnstreek in Castillië en Leon vanuit de lucht te bewonderen.

En voor fijnproevers kent Riberwine Travel fantastische haute cuisine restaurants, waar traditionele gerechten een verrassende twist krijgen.

Een enkele activiteit of een hele vakantie

Bodega Arzuaga in wijngebied Ribera del Duero in Midden Spanje

Het maakt niet uit hoe lang je op vakantie in Spanje bent en hoe veel tijd je in wijngebied Ribera del Duero wilt doorbrengen. Want David, Julio en Maria Louise van Riberwine Travel kunnen zorgen voor zowel korte als lange belevingen in deze wijnstreek in Midden Spanje. Van een paar uur of een hele week.

Blijf je meerdere dagen, dan kan de Castilliaanse reisorganisatie een overnachting op prachtige oude wijngoederen voor je regelen. Diverse bodegas beschikken over een uitstekend restaurant. En een aantal hebben zelfs een goddelijke Spa. Ideaal om even helemaal tot rust te komen.

Met Riberwine Travel kun je het Ribera del Duero wijngebied in Midden Spanje dus op jouw eigen unieke manier beleven. Ontspannend, proevend of juist actief.  Voor het gemak heb ik een kort overzicht gemaakt van wat Riberwine Travel o.a. voor je kan regelen:

 • Een bezoek aan en een wijnproeverij bij de beste bodegas;
 • wandeltochten door het wijngebied;.
 • fietstochten door het wijngebied;
 • paardrijtochten door het wijngebied;
 • een ballonvaart boven het wijngebied;
 • een etentje in de beste restaurants van de wijnstreek;
 • een dansvoorstelling over het wijn-maak-proces;
 • een Flamenco voorstelling in een bodega;
 • een bezoek aan een luxe wijnSpa in een bodega;
 • stijlvolle overnachtingen op prachtige bodega’s of in een oud klooster;
 • een bezoek aan wijnoogstfeesten in Castillië en Leon.

En heb je nog andere wensen? Dan zal Riberwine Travel er alles aan doen om jouw wensen in vervulling te kunnen laten gaan.

Terug naar boven>>