Beleef Spanje's wijngebied Ribera del Duero met Riberwine Travel

Een totaalbeleving van wijngebied Ribera del Duero in Midden Spanje. Waarbij je een bezoek brengt aan de beste bodega’s, geniet van een overheerlijke gastronomie en stijlvol overnacht in een bodega.

Dit alles en meer kan met Riberwine Travel. Een lokale reisorganisatie, die onvergetelijke Spanje vakanties organiseert. Maar ook losse activiteiten als een luchtballonvaart over het wijngebied in Castillië en Leon. Meer weten? Lees dan verder!

Een optreden van Sal Gorda in Bodega Dehesa de los Canonigos in wijngebied Ribera del Duero (Midden Spanje)

Totaalbeleving met Riberwine Travel

Heel wat beroemdheden hebben al een druivenstruik geadopteerd bij Bodega Emilio Moro in Castillië en Leon

David, Raúl en Maria Jesús van Experiencias Ribertour zijn geboren en getogen in de provincie Valladolid, in het hart van het Ribera del Duero wijngebied. Zij kennen er de mooiste plekjes. En hebben er talloze contacten.

De liefde die zij voor hun tierra (letterlijk: grond) voelen, willen zij doorgeven aan anderen. Dit doen zij via het kleine bedrijf Riberwine Travel.

Zij zorgen ervoor dat jij het wijngebied werkelijk beleeft. Door een extra dimensie toe te voegen aan de onmisbare wijnproeverijen in deze prachtige wijnstreek in Midden Spanje.

En je kennis te laten maken met de wijngeschiedenis van deze streek, de overheerlijke gastronomie, interessante plaatsen en/of de fascinerende natuur.

Beleving op maat

Een dansvoorstelling van dansgroep Vinum in een bodega in het Ribera del Duero wijngebied

Bovendien ontdek je via Riberwine Travel het wijngebied op jouw eigen manier. Dit kan alleen, met zijn tweetjes of met een groep.

Hou je bijvoorbeeld van wandelen, fietsen of paardrijden? Dan kent de kleine reisorganisaties de mooiste routes door deze wijnstreek in het hart van Spanje. Langs de beste wijnhuizen en idyllische Middeleeuwse plaatsen.

Verder kunnen David, Julio en Maria Louise een dansvoorstelling regelen waarin al dansend het proces van wijn maken uitgebeeld wordt. Of een ballonvaart om de wijnstreek in Castillië en Leon vanuit de lucht te bewonderen.

En voor fijnproevers kent Riberwine Travel fantastische haute cuisine restaurants, waar traditionele gerechten een verrassende twist krijgen.

Enkele activiteit of hele vakantie

Ontspannende wijntherapie in de Spa van hotel en bodega Arzuaga in Ribera del Duero

Het maakt niet uit hoe lang je op vakantie in Spanje bent en hoe veel tijd je in wijngebied Ribera del Duero wilt doorbrengen. Want David, Julio en Maria Louise van Riberwine Travel kunnen zorgen voor zowel korte als lange belevingen in deze wijnstreek in Midden Spanje. Van een paar uur of een hele week.

Blijf je meerdere dagen, dan kan de Castilliaanse reisorganisatie een overnachting op prachtige oude wijngoederen voor je regelen. Diverse bodegas beschikken over een uitstekend restaurant. En een aantal hebben zelfs een goddelijke Spa. Ideaal om even helemaal tot rust te komen.

Mogelijkheden Riberwine Travel

Bodega Arzuaga in wijngebied Ribera del Duero in Midden Spanje

Met Riberwine Travel kun je het Ribera del Duero wijngebied in Midden Spanje dus op jouw eigen unieke manier beleven. Ontspannend, proevend of juist actief. 

Voor het gemak heb ik een kort overzicht gemaakt van wat Riberwine Travel o.a. voor je kan regelen:

 • Een bezoek aan en een wijnproeverij bij de beste bodegas;
 • wandeltochten door het wijngebied;.
 • fietstochten door het wijngebied;
 • paardrijtochten door het wijngebied;
 • een ballonvaart boven het wijngebied;
 • een etentje in de beste restaurants van de wijnstreek;
 • een dansvoorstelling over het wijn-maak-proces;
 • een Flamenco voorstelling in een bodega;
 • een bezoek aan een luxe wijnSpa in een bodega;
 • stijlvolle overnachtingen op prachtige bodega’s of in een oud klooster;
 • een bezoek aan wijnoogstfeesten in Castillië en Leon.

En heb je nog andere wensen? Dan zal Riberwine Travel er alles aan doen om jouw wensen in vervulling te kunnen laten gaan.

Offerte aanvragen?

Lijkt het jou wat om het Ribera del Duero wijngebied in Midden Spanje op een unieke manier te beleven? En wil je weten wat Riberwine Travel voor jou kan betekenen?

Vul dan onderstaand contactformulier in (graag in het Engels). Dan nemen David, Raúl of Maria zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: bij “Interesse” kun je meerdere dingen aanvinken!

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Keer terug van Riberwine Travel naar Vakantie Castillië Leon
Keer terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Ukulandia –creatieve vakanties bij Nederlanders in Sierra de Grazalema

  Mar 14, 19 05:59 AM

  Informatie over en aanbod van creatieve vakanties bij Ukulandia, in de Sierra de Grazalema in het binnenland van de provincie Málaga (Andalusië, Zuid Spanje).

  Lees meer

 2. Rustgevend Nederlands vakantiehuis Casa Lo Es in bergen Valencia

  Feb 26, 19 08:43 AM

  Casa Lo Es - vakantiehuis met Nederlandse eigenaresse in de bergen van Valencia voor rustzoekers en natuurliefhebbers | te huur voor korte en lange periodes | plek voor creatieve en ontspanvakanties i…

  Lees meer

 3. De 10 mooiste nieuwe ontdekkingen in Spanje van Eliza was Here

  Feb 26, 19 07:00 AM

  Kleinschalige hotels en vakantiehuizen weg van het massatoerisme in Andalusië en Catalonië en op de Balearen.

  Lees meer