De mooiste vakantiehuizen aan de Costa Blanca van Belvilla

Via de Nederlandstalige vakantiehuizenaanbieder Belvilla kun je prachtige vakantiehuizen aan de Costa Blanca huren. Moderne villa’s, typisch Spaanse villa’s en prachtig opgeknapte oude landhuizen. Die verstopt liggen in de bergen. En van waaruit je onvergetelijke uitzichten op zee hebt. Hier lees je wat ik de mooiste  vakantiehuizen aan de Costa Blanca van Belvilla vind.

Vanaf 27 oktober mogen Nederlanders weer op vakantie naar de Canarische eilanden, al worden alle niet-noodzakelijke reizen buiten Nederland momenteel afgeraden. Aan Belgen wordt een positief reisadvies gegeven voor La Palma en extra waakzaamheid voor de andere Canarische eilanden. Lees meer>>

Vakantiehuis Villa las Brisas in Jávea

Een van mijn favoriete vakantiehuizen aan de Costa Blanca van Belvilla is Villa las Brisas in Jávea. Dit vakantiehuis met zwembad is gelegen in een schitterende omgeving. En is van binnen en van buiten super gezellig ingericht met allerlei Arabische details

Ik vind deze villa voor volwassenen én kinderen een geweldige plek voor een vakantie aan de Costa Blanca. Zo heeft het huis niet alleen een zwembad in de tuin, maar ook een ingegraven trampoline.

Villa la Brisa bij L'Alfàs del Pi

En dan is er nog het 4-persons appartement van Villa la Brisa. Een luxe villa met zwembad, jacuzzi, overdekt terras, hangmatten en buiten-keuken. Die gebouwd is in Andalusische stijl. En omringd wordt door sinaasappelbomen. 

Het appartement maakt deel uit van Villa la Brisa. Maar heeft een eigen ingang. En gasten mogen uiteraard gebruik maken van alle bovengenoemde faciliteiten.

Dit vakantiehuis van Belvilla aan de Costa Blanca ligt tussen Altea en L'Alfàs del Pi. En heeft een panoramisch uitzicht op bergen en zee.

Vakantiehuis Casa Camelias in Benitachell

Een bijzonder vakantiehuis aan de Costa Blanca van Belvilla vind ik Casa Camelias in Benitachell. De luxe villa lijkt op een kasteeltje. En heeft bovendien een prachtige infinity pool. Van waaruit je uitkijkt op zee. 

Het vakantiehuis met privé-zwembad is gelegen op 225 meter boven zeeniveau. In de villawijk Cumbre del Sol, in de bergen ten noorden van Moraira. 

En ligt op 10 kilometer rijden van zee en van Moraira en Jávea.

Vakantiehuis Finca Caballo Verde bij Murla

Maar ook in de 6-persoons villa Finca Caballo Verde bij Murla in het achterland van de Costa Blanca in Valencia wil ik best op vakantie! 

Dit landelijk gelegen vakantiehuis met privé zwembad van Belvilla wordt omgeven door een oase van olijfbomen en sinaasappelbomen. 

Je bevindt je midden in de natuur. En tegelijkertijd op maar 15 minuten rijden van de kustplaatsen Denia, Jávea en Calpe. Geweldig!

Info over Belvilla

Wil je meer weten over de Nederlandstalige vakantiehuizenaanbieder Belvilla? Lees dan verder op de pagina Vakantiehuizen in Spanje van Belvilla.

Meer vakantiehuizen in Spanje van Belvilla

Vind jij de vakantiehuizen aan de Costa Blanca van Belvilla ook mooi en ben je benieuwd wat voor vakantiehuizen Belvilla aanbiedt in de rest van Spanje? Kijk dan naar Belvilla's gehele aanbod van vakantiehuizen in Spanje.
Nieuwe pagina's

 1. Casas Benalí: ecologisch vakantiepark op bergtop in Valencia

  Nov 26, 20 04:53 AM

  Vakantiepark Casas Benalí met zijn boutique hotel, huizen, glamping en camping is een opgeknapt berggehucht in het groene Valencia. Ontspan-& actieve vakantie!

  Lees meer

 2. Costa Adeje op Tenerife, luxe badplaats of complete kust?

  Nov 24, 20 05:08 AM

  Ten Noorden van Los Cristianos en Playa de las Americas, de eerste badplaatsen van Tenerife, is Costa Adeje ontwikkeld. Een nieuwe luxe badplaats, of meer...

  Lees meer

 3. Canyoning in de Spaanse Pyreneeën: een walhalla voor alle niveaus!

  Nov 23, 20 09:30 AM

  De Spaanse Pyreneeën zijn een waar canyoning paradijs! Wat is canyoning? Voor wie is canyoning? En waar kun je in de Spaanse Pyreneeën aan canyoning doen?

  Lees meer