De mooiste vakantiehuizen aan de Costa Blanca van Belvilla

Via de Nederlandstalige vakantiehuizenaanbieder Belvilla kun je prachtige vakantiehuizen aan de Costa Blanca huren. Moderne villa’s, typisch Spaanse villa’s en prachtig opgeknapte oude landhuizen. Die verstopt liggen in de bergen. En van waaruit je onvergetelijke uitzichten op zee hebt. Hier lees je wat ik de mooiste  vakantiehuizen aan de Costa Blanca van Belvilla vind.

LET OP: Spanje begint vanaf 1 juli weer toeristen toe te laten. Net als in Nedderland en België gelden er dan nog extra hygiëne- en afstandsmaatregelen. Lees meer>>

Vakantiehuis Villa las Brisas in Jávea

Een van mijn favoriete vakantiehuizen aan de Costa Blanca van Belvilla is Villa las Brisas in Jávea. Dit vakantiehuis met zwembad is gelegen in een schitterende omgeving. En is van binnen en van buiten super gezellig ingericht met allerlei Arabische details.

Ik vind deze villa voor volwassenen én kinderen een geweldige plek voor een vakantie aan de Costa Blanca. Zo heeft het huis niet alleen een zwembad in de tuin, maar ook een ingegraven trampoline.

6. Villa la Brisa bij L'Alfàs del Pi

En dan is er nog het 4-persons appartement van Villa la Brisa. Een luxe villa met zwembad, jacuzzi, overdekt terras, hangmatten en buiten-keuken. Die gebouwd is in Andalusische stijl. En omringd wordt door sinaasappelbomen.

Het appartement maakt deel uit van Villa la Brisa. Maar heeft een eigen ingang. En gasten mogen uiteraard gebruik maken van alle bovengenoemde faciliteiten.

Dit vakantiehuis van Belvilla aan de Costa Blanca ligt tussen Altea en L'Alfàs del Pi. En heeft een panoramisch uitzicht op bergen en zee.

Vakantiehuis Casa Camelias in Benitachell

Een bijzonder vakantiehuis aan de Costa Blanca van Belvilla vind ik Casa Camelias in Benitachell. De luxe villa lijkt op een kasteeltje. En heeft bovendien een prachtige infinity pool. Van waaruit je uitkijkt op zee.

Het vakantiehuis met privé-zwembad is gelegen op 225 meter boven zeeniveau. In de villawijk Cumbre del Sol, in de bergen ten noorden van Moraira.

En ligt op 10 kilometer rijden van zee en van Moraira en Jávea.

Info over Belvilla

Wil je meer weten over de Nederlandstalige vakantiehuizenaanbieder Belvilla? Lees dan verder op de pagina Vakantiehuizen in Spanje van Belvilla.

Meer vakantiehuizen in Spanje van Belvilla

Vind jij de vakantiehuizen aan de Costa Blanca van Belvilla ook mooi en ben je benieuwd wat voor vakantiehuizen Belvilla aanbiedt in de rest van Spanje? Kijk dan naar Belvilla's gehele aanbod van vakantiehuizen in Spanje.
Nieuwe pagina's

 1. Op vakantie naar Asturië: Costa Verde en achterliggend berglandschap

  May 29, 20 05:43 AM

  Kom in de stemming voor een vakantie naar Asturië in Noord-Spanje met mijn tips over bezienswaardigheden, sfeervolle accommodaties en georganiseerde reizen.

  Lees meer

 2. Charmante hotels aan de Costa Verde in Asturië (Noord-Spanje)

  May 27, 20 10:47 AM

  Mijn favoriete hotels aan kust en in binnenland van Asturië (Noord-Spanje): kleinschalige hotels, luxe hotels, kinderhotels en hotels waar honden welkom zijn.

  Lees meer

 3. Spanje’s heropening voor toeristen na de Corona-lockdown

  May 26, 20 10:45 AM

  Hoe weet je of de plek waar jij naar op vakantie wilt in Spanje weer toeristen toelaat na de Coronalockdown? En welke coronamaatregelen er gelden? Lees meer...

  Lees meer