Casa del Patio: B&B in provincie Granada voor yoga/- wandelliefhebbers

B&B Casa del Patio is een heerlijke luxe Bed and Breakfast in de provincie Granada (Andalusië) met Nederlandse eigenaren die prachtig gelegen is in de Lecrin vallei, op korte afstand van de stad Granada, de Sierra Nevada plus Alpujarras bergen én de Costa Tropical aan de Middellandse zee!

Casa del Patio - B&B met Nederlandse eigenaren in Andalusië

Sinds 2018 wordt dit 5 kamers tellende boutique hotel met verwarmd zwembad in Zuid-Spanje liefdevol gerund door de Nederlanders eigenaren Sandra en Eduard, die twee keer per week een heerlijk 3-gangen diner voor hun gasten bereiden.

Vanuit het rustig gelegen witte dorp Pinos de Valle, dat uitkijkt op het Beznar meer plus de Sierra Nevada, verzorgen Sandra en Eduard bovendien ook yoga- en wandelvakanties die je ten volste laten genieten van de prachtige omgeving waarin dit kleinschalig hotel zich bevindt.

Wandelvakantie vanuit Casa del Patio

Wandelen in de omgeving van B&B Casa del Patio

Sandra en Eduard hebben tientallen Nederlandstalige wandelroutes in de omgeving van B&B Casa del Patio uitgestippeld, door de Lecrin vallei, de Alpujarras plus de Sierra Nevada.

Je kunt hierbij kiezen uit lichte wandelroutes van 1,5 tot 3 uur, middelzware wandelroutes van 2,5 tot 4,5 uur of zware wandelroutes van 4 tot 8 uur.

Bovendien bieden de Nederlanders ook verzorgde wandelvakanties aan waarbij niet alleen verblijf plus wandelroutes maar ook ontbijt, lunch en diner (grotendeels) inbegrepen zijn.

Je kunt hierbij kiezen of je met behulp van Nederlandse routebeschrijvingen zelf op pad gaat of dat je samen met Sandra of Eduard gaat wandelen.

Terug naar boven>>

Yogavakantie bij Casa del Patio

Nederlandse yogadocent Sandra van B&B Casa del Patio

Je kunt bovendien ook yogalessen bij deze heerlijke Bed and Breakfast in het binnenland van Andalusië boeken.

Aangezien Sandra zelf de yogales geeft, kun je je hiervoor tijdens je vakantie bij Casa del Patio opgeven. 

Maar je kunt ook een yogaweekend of yogaweek bij Casa del Patio boeken, waarbij je iedere dag yogales krijgt en ontbijt, lunch plus diner (grotendeels) inbegrepen zijn.

En ben je zelf yogadocent, dan kun je bij Casa del Patio ook je eigen yogaworkshop houden.

Terug naar boven>>

Kamer huren bij B&B Casa del Patio

Kamer in B&B Casa del Patio (Lecrin vallei)

B&B Casa del Patio beschikt over vier 2-persoons kamers (sommigen met eigen balkon of eigen terras) plus een 4-persoons appartement met eigen keukentje dat ideaal is voor een gezin.

Verder beschikt deze comfortabele en rustig gelegen overnachting bij Nederlanders over een typisch Andalusische patio met verwarmd zwembad, een groot dakterras plus een honesty bar.

En kun je er twee keer per week genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Terug naar boven>>

Conclusie

Beznar meer (Granada, Andalusië)

Casa del Patio is een Bed and Breakfast met Nederlandse eigenaren die rustig gelegen is in het idyllische witte dorp Pinos de Valle in de provincie Granada, op maar 30 minuten rijden van de stad Granada, de Costa Tropical stranden én de Alpujarras plus Sierra Nevada bergen.

Bovendien kun je bij dit boutique hotel in Andalusië ook yogalessen boeken, zijn er talrijke Nederlandstalige wandelroutes vanuit de B&B uitgestippeld én kun je er een verzorgde yogavakantie of wandelvakantie boeken!

Ik vind Casa del Patio daarom een uitstekende uitvalsbasis voor een actieve vakantie, cultuurvakantie, ontspanvakantie én strandvakantie in Zuid-Spanje!

Praktische informatie Casa del Patio

Naam: Casa del Patio
Soort accommodatie: Boutique Bed and Breakfast
Extra aanbod: yoga (losse lessen & verzorgde vakanties), wandelen (Nederlandstalige wandelroutes & verzorgde vakanties)

Nederlandse eigenaren:
 ja (Eduard en Sandra)
Zwembad: ja (verwarmd)
Honden toegestaan: nee
Open: hele jaar

Adres: Calle Simon de Rodas 9, Pinos del Valle (Granada, Andalusië)
Telefoon:
 +34 858 700 850

Dichtstbijzijnd vliegveld: vliegveld van Málaga (128km)