Casa del Patio: B&B in provincie Granada voor yoga/- wandelliefhebbers

B&B Casa del Patio is een heerlijke luxe Bed and Breakfast in de provincie Granada (Andalusië) met Nederlandse eigenaren die prachtig gelegen is in de Lecrin vallei, op korte afstand van de stad Granada, de Sierra Nevada plus Alpujarras bergen én de Costa Tropical aan de Middellandse zee!

Casa del Patio - B&B met Nederlandse eigenaren in Andalusië

Sinds 2018 werd dit 5 kamers tellende boutique hotel met verwarmd zwembad in Zuid-Spanje liefdevol gerund door de Nederlanders eigenaren Sandra en Eduard, die twee keer per week een heerlijk 3-gangen diner voor hun gasten bereiden.

Vanuit het rustig gelegen witte dorp Pinos de Valle, dat uitkijkt op het Beznar meer en de Sierra Nevada, verzorgden Sandra en Eduard bovendien ook yoga- en wandelvakanties die je ten volste lieten genieten van de prachtige omgeving waarin dit kleinschalig hotel zich bevindt.

Na 5 heerlijke jaren op deze prachtige plek in Zuid-Spanje, werd het echter tijd voor een nieuw avontuur voor Sandra en Eduard. Eind 2023 hebben Sandra en Eduard hun B&B verkocht en per 1 juni 2024 zullen ze gaan stoppen. 

Dus wil je nog een keer op vakantie gaan bij dit heerlijke vakantie-adres in Andalusië, om bijvoorbeeld te genieten van een wandelvakantie in de Lecrin vallei, dan moet je er snel bij zijn! 

Wandelvakantie vanuit Casa del Patio

Wandelen in de omgeving van B&B Casa del Patio

Sandra en Eduard hebben namelijk tientallen Nederlandstalige wandelroutes in de omgeving van hun B&B in het witte dorp Pinos de Valle uitgestippeld.

Aan de hand van deze routes kun je wandelen door de Lecrin vallei, de Alpujarras én de Sierra Nevada.

Je kunt hierbij kiezen uit wandelingen voor alle niveaus: 

  • lichte wandelroutes van 1,5 tot 3 uur;
  • middelzware wandelroutes van 2,5 tot 4,5 uur;
  • of zware wandelroutes van 4 tot 8 uur.

2-persoons kamers en 4-persoons appartement

Kamer in B&B Casa del Patio (Lecrin vallei)

B&B Casa del Patio beschikt over vier 2-persoons kamers (sommigen met een eigen balkon of een eigen terras) plus een 4-persoons appartement met eigen keukentje dat ideaal is voor een gezin.

Verder heeft deze comfortabele en rustig gelegen overnachting bij Nederlanders een typisch Andalusische patio met verwarmd zwembad, een groot dakterras plus een honesty bar.

En kun je er twee keer per week genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

De omgeving van Casa del Patio

Beznar meer (Granada, Andalusië)

De in de Lecrin vallei (provincie Granada) gelegen B&B Casa del Patio ligt op maar 30 minuten rijden van de stad Granada, de Costa Tropical stranden, het geïsoleerde berggebied Las Alpujarras met zijn authentieke witte bergdorpen en de hoge bergen van de Sierra Nevada.

Van hieruit kun je dus genieten van bergen, zee én cultuur!

En een prachtige combinatie maken van een cultuur-, strand- en actieve vakantie in Zuid-Spanje... Op aparte pagina's lees je meer over:

Terug naar boven>>