Verwen jezelf in een luxe 5-sterren hotel op Mallorca (Balearen)

5-sterren hotels op Mallorca variëren van kleine luxe hotels in een pittoresk dorp, een kleine stad of midden in de natuur tot super-de-luxe resorts met vele wellness-, sport- en andere faciliteiten.

Met veel plezier deel ik hier de mooiste 5-sterren hotels op het grootste eiland van de Balearen met je. Voor het gemak heb ik heb deze luxe hotels op Mallorca opgesplitst in kleinschalige 5-sterren hotels, grote 5-sterren resorts, hotels aan zee en Adult-Only hotels: 

Kleinschalige 5-sterren hotels op Mallorca

Belmond Hotel La Residencia (Deià)

Een heerlijk 5-sterren hotel in het Tramuntana gebergte aan de westkust van Mallorca vind ik Belmond hotel La Residencia. Het charmante luxe hotel is gelegen in het pittoreske dorp Deià en biedt een fantastisch uitzicht op de omliggende bergen. Hier kom je helemaal tot rust en wordt je op je wenken bediend!

Geniet er van de grote luxe kamers, het buiten- en binnenzwembad, het uitgebreide wellnesscentrum, het bekroonde El Olivo restaurant plus de prachtige omgeving! Met het dichtstbijzijnde strand op 3 kilometer van het hotel, in de Cala de Deià.

Als je geluk hebt, wordt er tijdens jouw vakantie zelfs een concert gegeven... En wil je je hond mee op vakantie naar de Balearen nemen? In dit hotel is je viervoeter welkom!

Carrossa Hotel Spa Villas (Artà)

Een fantastisch 5-sterren hotel op het platteland van Mallorca vind ik ook Carrossa Hotel Spa Villas bij Artà, in het noordoosten van het Spaanse eiland.

Deze rustig gelegen super-de-luxe agriturismo beschikt over een overloopzwembad, binnenzwembad, wellnesscentrum, gym, uitstekend restaurant en meer. Alles dus om jezelf ten top te verwennen en weer op te laden van het drukke alledaagse leven.

In de omgeving kun je bovendien heerlijk wandelen of fietsen. En er liggen verschillende stranden op 20 tot 30 minuten rijden van dit luxe hotel op Mallorca.

Cap Vermell Grand Hotel (Canyamel)

Een ander super-de-luxe droomhotel bij Canyamel in het noordoosten van Mallorca vind ik het Cap Vermell Grand Hotel! Dit 5-sterren hotel aan de oostkust van het Spaanse eiland, dat ligt op 2 kilometer van de zee, is gebouwd in de stijl van een traditioneel bergdorp op Mallorca!

Dompel je onder in een oase van rust en verwennerij en geniet er van grote super-comfortabele kamers, een fantastische tuin met zwembad, terrassen en meer, een uitgebreid wellnesscentrum, verschillende uitstekend restaurants plus een geweldige omgeving waarin je kunt wandelen, fietsen, kanovaren, snorkelen, vissen én golfenEn wil je je hond mee op vakantie naar Spanje nemen, dan kun je zonder problemen in dit hotel terecht.

Casa Rural Son Bernadinet (Campos)

Een prachtig 5-sterren hotel op Mallorca vind ik Casa Rural Son Bernadinet, dat gelegen is tussen Campos en Porreres in het zuiden van het Spaanse eiland.

De super-de-luxe agriturismo is gevestigd in een Mallorcaans landhuis en heeft een warme, natuurlijke inrichting. Deze rustgevende parel op het platteland van Mallorca beschikt over 2 buitenzwembaden (waarvan 1 Adults-Only zwembad), een jacuzzi, mogelijkheden voor massage, schoonheidsbehandelingen en yogalessen plus een uitstekend restaurant.

Verder kun je er fietsen of een auto huren. En wil je naar zee? Het dichtstbijzijnde strand ligt 20 minuten rijden van dit kleine luxe hotel!

Sant Francesc Hotel Singular (Palma de Mallorca)

Zoek je een luxe hotel in de hoofdstad van het grootste eiland van de Balearen? Dan kan ik Sant Fransesc Hotel Singular warm aanbevelen. Dit 5-sterren boutique hotel in Palma de Mallorca ligt op 5 minuten lopen van de immense kathedraal en 10 minuten lopen van het strand.

Het beschikt onder meer over een fantastisch dakterras met zwembad, bubbelbad en bar, super-de-luxe kamers met een warme modern-klassieke inrichting, een wellnesscentrum, een bar plus een uitstekend restaurant.

5-sterren hotel Es Princep (Palma de Mallorca)

Zoek je een 5-sterren hotel in Palma de Mallorca dat aan zee ligt? Kijk dan eens naar Hotel Es Princep. Het hotel ligt op maar 500 meter van het strand en minder dan 1 kilometer van de oude binnenstad!

Vanaf het dakterras met buitenzwembad plus bar heb je een waanzinnig uitzicht op het helderblauwe water van de Middelllandse Zee. Bovendien beschikt dit luxe hotel op Mallorca over een binnenzwembad, een uitgebreid wellnesscentrum met verschillende massagemogelijkheden en schoonheidsbehandelingen plus een uitstekend restaurant

Terug naar boven>>

5-sterren resorts op Mallorca

5-sterren hotel Pleta de Mar (Canyamel) - Adults Only

Wat een droomhotel is het luxe Pleta de Mar hotel bij Canyamel (ten zuiden van Cala Ratja) in het noordoosten van Mallorca! Dit rustgevende hotel aan zee in het oosten van het Balearen eiland ligt midden in de natuur én direct aan zee!

Het luxe Adults-Only hotel heeft onder meer een prachtige groene tuin met overloopzwembad dat in de zee lijkt te verdwijnen, een heerlijk wellnesscentrum plus een uitstekend restaurant. En wil je jezelf écht verwennen, dan kun je er zelfs overnachten in een super-de-luxe kamer met eigen tuin en zwembad! Voor golfliefhebbers ligt er bovendien een golfbaan op 3 kilometer van het hotel.

Inturotel Cala Esmeralda Beach hotel & Spa (Cala d'Or) - Adults Only

Inturotel Cala Esmeralda Beach hotel & Spa is een luxe 4,5-sterren resort aan de oostkust van Mallorca die ik geweldig vind voor een verwenvakantie met zijn tweetjes of alleen.

Dit luxe hotel aan zee is gelegen in de pittoreske Cala Esmeralda baai net ten noorden van Cala d'Or en heeft verschillende buitenzwembaden, een heerlijk wellnesscentrum en fitnesscentrum plus verschillende lekkere eetgelegenheden.

Een aantal van de moderne 2-persoons kamers met balkon heeft zelfs een terras met eigen zwembad! Dat belooft een onvergetelijke zonvakantie op de Balearen te worden...

O ja, de minimum leeftijd voor gasten is 16 jaar.

Hotel de Mar Gran Meliá (Illetas) - Adults Only

Een ander heerlijk hotel aan zee dat net ten westen van de stad Palma de Mallorca ligt vind ik het Adults-Only Hotel de Mar Gran Melía aan de Punta de Sa Brava in Illetas.

Dit grote luxe 5-sterren hotel in het zuiden van Mallorca ligt direct naast een klein strand. Het beschikt onder meer over een heerlijk groene tuin met overloopzwembad plus ligbedden van waaruit je een eindeloos uitzicht over de Middellandse Zee hebt.

Daarnaast zijn er 4 uitstekende restaurants, is er een uitgebreid wellnesscentrum met mogelijkheden tot massage plus schoonheidsbehandelingen, kun je er yoga- of fitnesslessen krijgen én mag je je hond er mee op vakantie nemen.

Hotel Fergus Style Tobago (Torrenova) - Adults Only

Een mooi modern hotel aan zee wat verder ten westen van de stad Palma de Mallorca vind ik het Adults-Only hotel Fergus Style Tobago in Torrenova, dat direct aan het Platja de Son Maties strand ligt.

Dit grote luxe hotel in het zuiden van Mallorca heeft lichte moderne kamers, een dakterras met zwembad, skybar plus spectaculair uitzicht over de Baai van Palmanova en verschillende restaurants plus bars.

Terug naar boven>>

5-sterren Adults-only hotels op Mallorca

Adults-Only hotel Pleta de Mar (Canyamel)

Wat een droomhotel is het luxe Pleta de Mar hotel bij Canyamel (ten zuiden van Cala Ratja) in het noordoosten van Mallorca! Dit rustgevende Adults-Only hotel aan de oostkust van het Spaanse eiland ligt midden in de natuur én direct aan zee!

Het 5-sterren hotel heeft onder meer een prachtige groene tuin met overloopzwembad dat in de zee lijkt te verdwijnen, een heerlijk wellnesscentrum plus een uitstekend restaurant. En wil je jezelf écht verwennen, dan kun je er zelfs overnachten in een super-de-luxe kamer met eigen tuin en zwembad!

O ja, voor golfliefhebbers ligt er een golfbaan op 3 kilometer van dit hotel aan zee.

Adults-Only hotel Fergus Style Tobago (Torrenova)

Een mooi modern 5-sterren hotel ten westen van de stad Palma de Mallorca vind ik het Adults-Only hotel Fergus Style Tobago in Torrenova, dat overigens direct aan het Platja de Son Maties strand ligt.

Dit grote luxe hotel aan zee in het zuiden van Mallorca heeft lichte moderne kamers, een dakterras met zwembad, skybar plus prachtig uitzicht over de Baai van Palmanova en verschillende restaurants plus bars.

Adults-Only Hotel de Mar Gran Meliá

Een ander heerlijk 5-sterren hotel net ten westen van de stad Palma de Mallorca vind ik het Adults-Only Hotel de Mar Gran Melía aan de Punta de Sa Brava in Illetas.

Ook dit grote luxe hotel in het zuiden van Mallorca ligt direct aan zee, direct naast een klein strand. Het beschikt onder meer over een heerlijk groene tuin met overloopzwembad plus ligbedden van waaruit je een eindeloos uitzicht over de Middellandse Zee hebt.

Daarnaast zijn er 4 uitstekende restaurants, is er een uitgebreid wellnesscentrum met mogelijkheden tot massage plus schoonheidsbehandelingen, kun je er yoga- of fitnesslessen krijgen én mag je je hond er mee op vakantie nemen.

Terug naar boven>>

5-sterren hotels aan zee op Mallorca

Hotel Pleta de Mar (Canyamel)

Wat een droomhotel is het luxe Pleta de Mar hotel bij Canyamel (ten zuiden van Cala Ratja) in het noordoosten van Mallorca! Dit rustgevende hotel aan zee in het oosten van het Balearen eiland ligt midden in de natuur én direct aan zee!

Het luxe Adults-Only hotel heeft onder meer een prachtige groene tuin met overloopzwembad dat in de zee lijkt te verdwijnen, een heerlijk wellnesscentrum plus een uitstekend restaurant. En wil je jezelf écht verwennen, dan kun je er zelfs overnachten in een super-de-luxe kamer met eigen tuin en zwembad! Voor golfliefhebbers ligt er bovendien een golfbaan op 3 kilometer van het hotel.

Hotel Es Princep (Palma de Mallorca)

Zoek je een hotel aan zee bij de stad Palma de Mallorca? Kijk dan eens naar Hotel Es Princep. Het charmante hotel ligt op maar 500 meter van het strand en minder dan 1 kilometer van de oude binnenstad!

Vanaf het dakterras met buitenzwembad plus bar heb je een waanzinnig uitzicht op het helderblauwe water van de Middelllandse Zee. Bovendien beschikt dit luxe hotel op Mallorca over een binnenzwembad, een uitgebreid wellnesscentrum met verschillende massagemogelijkheden en schoonheidsbehandelingen plus een uitstekend restaurant

Hotel de Mar Gran Meliá (Illetas)

Een ander heerlijk hotel aan zee dat net ten westen van de stad Palma de Mallorca ligt vind ik het Adults-Only Hotel de Mar Gran Melía aan de Punta de Sa Brava in Illetas.

Dit grote luxe 5-sterren hotel in het zuiden van Mallorca ligt direct naast een klein strand. Het beschikt onder meer over een heerlijk groene tuin met overloopzwembad plus ligbedden van waaruit je een eindeloos uitzicht over de Middellandse Zee hebt.

Daarnaast zijn er 4 uitstekende restaurants, is er een uitgebreid wellnesscentrum met mogelijkheden tot massage plus schoonheidsbehandelingen, kun je er yoga- of fitnesslessen krijgen én mag je je hond er mee op vakantie nemen.

Hotel Fergus Style Tobago (Torrenova)

Een mooi modern hotel aan zee wat verder ten westen van de stad Palma de Mallorca vind ik het Adults-Only hotel Fergus Style Tobago in Torrenova, dat direct aan het Platja de Son Maties strand ligt.

Dit grote luxe hotel in het zuiden van Mallorca heeft lichte moderne kamers, een dakterras met zwembad, skybar plus spectaculair uitzicht over de Baai van Palmanova en verschillende restaurants plus bars.

Inturotel Cala Esmeralda Beach hotel & Spa (Cala d'Or)

Inturotel Cala Esmeralda Beach hotel & Spa is een luxe 4,5-sterren resort aan de oostkust van Mallorca die ik geweldig vind voor een verwenvakantie met zijn tweetjes of alleen.

Dit luxe hotel aan zee is gelegen in de pittoreske Cala Esmeralda baai net ten noorden van Cala d'Or en heeft verschillende buitenzwembaden, een heerlijk wellnesscentrum en fitnesscentrum plus verschillende lekkere eetgelegenheden.

Een aantal van de moderne 2-persoons kamers met balkon heeft zelfs een terras met eigen zwembad! Dat belooft een onvergetelijke zonvakantie op de Balearen te worden... O ja, de minimum leeftijd voor gasten is 16 jaar.

Terug naar boven>>

Meer droomhotels op Mallorca

Lees meer over Mallorca

Meer charmante hotels op de Balearen

Terug naar boven>>