Vakantiehuizen en appartementen in Spanje van Interhome

Wist jij dat je via de Nederlandstalige website van Interhome meer dan 3.000 verschillende appartementen en vakantiehuizen in Spanje kunt huren? De keuze en variatie zijn enorm, dus je vindt er altijd wel een passende vakantiewoning.

We mogen weer op vakantie naar de Balearen en de Canarische eilanden zonder bij terugkeer getest te worden of in quarantaine te gaanLees meer over testen, noodzakelijke formulieren, coronapaspoort ed.>>

Vakantiehuis met privézwembad in Spanje van Interhome

Ik heb onder meer voor je uitgezocht op welke plekken in Spanje Interhome vakantiehuizen en appartementen heeft. Daarnaast heb ik uitgezocht hoe de website werkt.

En uiteraard deel ik met je wat ik de mooiste vakantiewoningen van Interhome op het Spaanse vasteland en op de Spaanse eilanden vind.

Kijk je met me mee?

Europese vakantiehuizenaanbieder

Interhome is een Zwitsers bedrijf dat in 1965 in Zwitserland begonnen is met de verhuur van luxe chalets. Van daaruit heeft het zijn aanbod langzaam uitgebreid in heel Europa. 

Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn echter altijd centraal blijven staan. Zowel de persoonlijke aandacht voor eigenaren van vakantiehuizen als de persoonlijke aandacht voor klanten.

In ieder land waar de vakantiehuizenaanbieder woningen aanbiedt, is er dan ook een kantoor. Medewerkers van het kantoor kennen de regels van het land goed, onderhouden persoonlijk contact met de eigenaren van de vakantiewoningen en bezoeken ieder vakantiehuis minimaal een keer per twee jaar.

Bovendien heeft Interhome veel lokale servicekantoren waar klanten de sleutel voor hun vakantiehuis of appartement op kunnen halen en altijd terecht kunnen met vragen. 

Zo bevinden zich maar liefst 25 servicekantoren in Spanje. Onder andere in Roses (Costa Brava), Calpe (Costa Blanca), L’Ametlla de Mar (Costa Dorada), Nerja (Costa del Sol) en Alcudia (Mallorca). 

Let op: Indien jouw vakantiebestemming een negatief reisadvies heeft, kun je tot 14 dagen voor de aankomstdatum jouw reservering kosteloos annuleren of wijzigen.

Ruim 3.300 vakantiewoningen in Spanje

De Europese vakantiehuizenaanbieder biedt in Spanje op het moment dat ik deze review pagina schrijf bijna 3.400 vakantiewoningen in Spanje aan.

De meeste appartementen en vakantiehuizen van Interhome bevinden zich aan de Costa Blanca, Costa Brava, Costa Dorada en Costa del Sol plus op de Spaanse eilanden Mallorca en Gran Canaria

Maar ook aan de Costa Tropical en Costa de la Luz plus op de Spaanse eilanden Ibiza, Menorca, Tenerife, LanzaroteFuerteventura en La Palma kun je via Interhome een vakantiehuis of appartement huren. 

Evenals in Noord-Spanje, in de regio’s Baskenland, Cantabrië en Galicië.

Persoonlijke aandacht

Naast het grote aanbod aan vakantiewoningen in Spanje spreekt het feit dat Interhome grote waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor zowel de eigenaren als de huurders van vakantiewoningen mij erg aan. 

Samen met de eigenaren wordt er regelmatig gekeken hoe een vakantiehuis eventueel verbeterd kan worden. En huurders kunnen vanaf het boekingsproces tot en met de vakantie altijd terecht bij een medewerker van Interhome. 

Ben je op vakantie op een plek waar Interhome veel vakantiewoningen aanbiedt, dan is er een lokaal servicekantoor waar je altijd terecht kunt. En er is sowieso ook een internationaal callcenter dat 24 uur per dag bereikbaar is en waar je van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren ook in het Nederlands geholpen kunt worden.

Tijdens de coronapandemie hebben klanten van Interhome bovendien zelf kunnen kiezen of ze hun vakantiehuis omboeken of direct hun geld terugkrijgen in het geval dat een vakantie niet door kan gaan.

Eenvoudige website

En tenslotte vind ik de website van Interhome eenvoudig in gebruik. Alle informatie is in het Nederlands. En bovendien kun je in de linker kolom uitgebreid filteren op aantal kamers, ligging, faciliteiten als zwembad, het wel of niet toestaan van honden en nog veel meer.

Op deze manier krijg je al snel een goede selectie van vakantiehuizen en appartementen die aansluiten op wat jij zoekt.

Conclusie

Ik kan dus warm aanbevelen om een appartement of vakantiehuis in Spanje via Interhome te huren vanwege:

 • Het grote en diverse aanbod aan vakantiewoningen in Spanje;
 • De eenvoudige Nederlandstalige website met uitgebreide keuzemogelijkheden;
 • De persoonlijke aandacht en goede service.Nieuwe pagina's

 1. Een gezinsvakantie naar kindvriendelijk Menorca (Balearen)

  Jul 14, 21 07:37 AM

  Een kindervakantie Menorca staat voor baaien met witte zandstranden en ondiep hemelsblauw water, uitkijktoren en forten, hotels met waterparken en meer...

  Lees meer

 2. All-inclusive hotels op Ibiza (Balearen) om bij weg te dromen

  Jul 02, 21 03:55 AM

  Zoek je een all-inclusive hotel op Ibiza (Balearen) dat je alleen hoeft te verlaten om de prachtige omgeving te verkennen? Dit zijn mijn favorieten!

  Lees meer

 3. Verwen jezelf in een luxe hotel op Ibiza (Balearen)

  Jul 01, 21 11:08 AM

  Zoek je een luxe hotel op Ibiza (Balearen)? Lees welke hotels ik kan aanbevelen in het binnenland, aan de kust en in de hoofdstad van dit Spaanse eiland.

  Lees meer