Mijn favoriete vakantiehuizen op de Balearen

Vakantiehuizen op de Balearen hoeven lang niet altijd op drukke, toeristische plaatsen te liggen. Zij kunnen ook in kleine oude dorpjes of midden op het rustgevende platteland liggen. In de bergen, tussen vulkanen of te midden van uitgestrekte zandvlaktes.

Ik ben op zoek gegaan naar sfeervolle vakantiehuizen op deze Spaanse eilanden voor de kust van Valencia, die mooi en rustig gelegen zijn. En die bij voorkeur ook een zwembad hebben. Dit kunnen rustieke huizen zijn, maar ook moderne villa's.

Kijk je mee welke mooie vakantiehuizen op de Balearen ik gevonden heb? Ik heb de accommodaties opgedeeld per eiland:

Een paar van mijn favoriete vakantiehuizen op de Balearen

8-persoons vakantiehuis Finca Relax Ibiza Stile (Ibiza)

Vakantiehuis Finca Relax Ibiza Stile op Ibiza

Dit is voor mij Ibiza! Een witgekalkte bungalow met lichte, minimalistische inrichting, een verkoelend zwembad (zoutwaterzwembad!), een overdekt terras en gezellige schaduwrijke plekjes...

Het 8-persoons vakantiehuis Finca Ibiza Stile ligt een beetje in het binnenland, op 3 kilometer van het Playa d'en Bossa strand en ongeveer 4 kilometer van de stad Ibiza (Eivissa), het vliegveld van Ibiza en waterpark Agua Mar. Allemaal aan de oostkust van het Spaanse eiland.

Volwassen en kinderen kunnen hier ongestoord genieten van een heerlijke zonvakantie...

8-persoons vakantiehuis bij Esporles (Mallorca)

natuurhuisje-balearen-mallorca-esporles-vakantiehuis-43776.jpg

Een van mijn favoriete vakantiehuizen op Mallorca is dit 8-persoons vakantiehuis bij Esporles. Het natuurstenen huis heeft een warme en comfortabele inrichting plus fantastisch buitenzwembad. 

Dit landelijk vakantiehuis op de Balearen ligt bovendien in een waanzinnig mooie bergachtige omgeving in het westen van het Spaanse eiland. Op ongeveer 15 minuten rijden van hoofdstad Palma de Mallorca.

Een droomvakantiebestemming voor een onspanvakantie, zonvakantie, kindervakantie of actieve vakantie op Mallorca!

6-persooons vakantiehuis Fonduco Blue in Mahón (Menorca)

Een heerlijk vakantiehuis op Menorca dat pal aan zee ligt, vind ik het romantische 6-persoons vakantiehuis Fonduco Blue in Mahón.

Het rustig gelegen huis ligt direct aan de zee-inham van Mahón, aan het einde van een doodlopende weg, op 2,5 kilometer van de haven plus het centrum van de hoofdstad van Menorca.

En heeft een prachtige maritieme wit-blauwe inrichting.

Bovendien heeft het huis een fantastisch dakterras met BBQ van waaruit je een fantastisch uitzicht op de zee-inham met zijn voorbijvarende boten hebt.

En wil je je hond mee op vakantie nemen? Dat kan in dit vakantiehuis op de Balearen. Een droom!

Vakantiehuizen met zwembad op de Balearen

Een vakantiehuis met zwembad in de omgeving van Selva (Mallorca, Balearen)

Ben je specifiek op zoek naar een vakantiehuis met privé zwembad op de Balearen waar je van een zonvakantie kunt genieten zonder rekening met andere gasten te hoeven houden?

Deze vind je vooral op Mallorca en Ibiza. Al heb ik ook op Menorca een paar mooie vakantiehuizen met eigen zwembad gevonden:

Lees meer over een vakantie op de Balearen

Ben je benieuwd wat je kunt zien en doen tijdens een vakantie op de deze Spaanse eilanden voor de kust van Valencia? Kijk dan ook eens op mijn vakantie pagina over de Balearen:

Terug naar boven>>