Knusse kleine campings in de Spaanse Pyreneeën

Kleine campings in de Spaanse Pyreneeën hebben typisch tussen de 50 en 100 plaatsen. Zij zijn prachtig gelegen in een groene vallei, aan een meer of bij een rivier en hebben vaak een prachtig uitzicht op de bergen.

Bovendien mag je hond er mee op vakantie komen en hebben veel van deze kleinschalige campings in dit berggebied op de grens met Spanje en Frankrijk een buitenzwembad plus speeltuin voor kinderen.

Dit vind ik de mooiste kleine campings in de Pyreneeën van Catalonië en Aragón:

Tip: Op mijn pagina vakantie in de Spaanse Pyreneeën lees je wat je kunt zien en doen in dit prachtig berggebied in het noordoosten van Spanje.

Camping Maçanet de Cabrenys

Zoek je een kleine camping in de Spaanse Pyreneeën die dicht bij de Franse grens ligt? Kijk dan eens naar Camping Maçanet de Cabrenys bij Maçanet de Cabrenys in de Empordà streek.

Deze hondvriendelijke natuurcamping in de Catalaanse Pyreneeën bevindt zich op een half uur rijden van de Franse grens en 40 minuten rijden van Figueres. 

De 65 plaatsen tellende camping heeft een buitenzwembadzandbak, pingpongtafel en spellenkamer voor extra vermaak. Bovendien is er een restaurant, kun je er fietsen huren, zijn er wandel-& fietsroutes in de omgeving en beschikt de natuurcamping over mooie houten bungalows tussen de bomen (standaard en Deluxe).

Camping Sol i Neu

Een prachtige kleine camping in de Spaanse Pyreneeën vind ik Camping Sol i Neu bij Espot, op 4 kilometer van nationaal park Aigüestortes.

Deze natuurcamping in Catalonië telt ruim 50 staplaatsen, heeft een buitenzwembad en ligt aan een riviertje, dat voor leuk vermaak voor kinderen zorgt.

Heerlijk voor rustzoekers en liefhebbers van een actieve vakantie! En je hond is ook welkom.

Camping Masía Can Fosses

Hou je van kamperen bij de boer? Kijk dan eens naar Camping Masía Can Fosses in Planoles in de Ribes Vallei, een kleine camping vlakbij skigebied Vall de Núria die zich bevindt bij een boerderij waar biologische veeteelt wordt bedreven.

Wat een gezelligheid straalt deze agriturismo in de Spaanse Pyreneeën uit! De natuurcamping beschikt bovendien over houten bungalows met verwarming plus een gezellige multifunctionele ruimte met open haard, biljarttafel, tafelvoetbaltafel plus speelhoek, die eveneens dienst doet als restaurant.

In de zomer én de winter is het er dus heerlijk vertoeven op deze 55 plaatsen tellende camping die het hele jaar open is en waar honden na overleg toegestaan zijn in eigen caravan/tent.

Camping Valle de Bujaruelo

Zoek je een camping in de buurt van natuurpark Ordesa y Monte Perdido? Dan kan ik Camping Valle de Bujaruelo bij Torla warm aanbevelen.

Deze kleine camping in de Spaanse Pyreneeën is gebouwd tegen een helling van de Bujaruelo vallei, bij de ingang van het natuurpark, en ligt bovendien aan de GR11-wandelroute.

De prachtig gelegen, rustige familiecamping beschikt over een bar/restaurant, een picknick zone, 50 kampeerplaatsen plus een aantal mooie comfortabele bungalows en kamers (handig voor wandelaars).

Honden zijn toegestaan in je eigen caravan of tent.

Camping Isábena

Een andere mooie kleine camping in de Spaanse Pyreneeën vind ik Camping Isábena in La Puebla de Roda (provincie Huesca, Aragón).

De 85 plaatsen tellende natuurcamping is gelegen aan de Isábena rivier in het Isábena dal en beschikt onder andere over een buitenzwembad, voetbalveldspeeltuinbiljarttafel en tafelvoetbal. In de zomer worden er bovendien extra kinderactiviteiten georganiseerd.

Bovendien ligt de camping in een prachtige omgeving waarin je kunt wandelen, fietsen, paardrijden plus klimmen. En mag je hond er mee op vakantie komen.

Een leuke camping dus voor een actieve vakantie, kindervakantie of vakantie met hond in de bergen van Spanje.

Terug naar boven>>

Meer campings in de Spaanse Pyreneeën

Kijk ook eens naar mijn favoriete:

Andere accommodaties in Spaanse Pyreneeën
Nieuwe pagina's

 1. Oude schepen op het Pasaia Maritiem Festival in Baskenland (N-Spanje)

  May 25, 22 08:15 AM

  Op het Pasaia Maritiem Festival kun je van 26 t/m 29 mei 2022 o.a. oude zeilschepen bewonderen in de haven van de Baskische kustplaats Pasaia (Spanje). Info>>

  Lees meer

 2. Kleine campings op idyllische plekken in Zuid-Spanje

  May 24, 22 09:53 AM

  Kleine campings in Zuid-Spanje liggen vooral verscholen in het binnenland van Andalusië en Murcia, maar sommigen liggen ook aan de kust. Mijn favorieten>>

  Lees meer

 3. Gezellige, rustig gelegen kleine campings in Midden-Spanje

  May 24, 22 02:44 AM

  Kleine campings in Midden-Spanje (10-100 staplaatsen) zijn prachtig gelegen natuurcampings. Mijn favorieten in Madrid, Extremadura, Aragon, Navarra & Castilla.

  Lees meer

Bewaar op Pinterest

Om te bewaren op Pinterest, klik op de button hieronder