Camping Isábena: voor actieve natuurliefhebbers in de Spaanse Pyreneeën

Zoek je een rustige gelegen camping in de natuur, van waaruit je de Spaanse Pyreneeën kunt verkennen? Dan is Camping & Bungalowpark Isábena allicht iets voor jou! De gezellige familiecamping ligt aan de Isábena rivier in Aragón. En kijkt uit op de Spaanse Pyreneeën. Een droom voor natuurliefhebbers. En een heerlijke bestemming voor een kindervakantie.

Gezellige camping aan de rivier

Camping Isábena is een gezellige camping buiten het kleine traditionele dorpje La Puebla la Roda. En is gelegen is aan de Isábena rivier in de Isábena vallei in de provincie Huesca (Aragón). Met prachtig uitzicht op de nabijgelegen bergen van de Spaanse Pyreneeën.

Camping Bungalowpark Isábena aan voet van Spaanse Pyreneeën

De familiecamping met zwembad beschikt over 85 schaduwrijke standplaatsen plus 40 bungalows, stacaravans en hutten.

En wordt met veel liefde gerund door een Spaans-Duits echtpaar. Waarvan de Spaanse Ana geboren en getogen is in het ernaast liggende dorpje La Puebla de Roda.

Actieve vakantie vanuit Camping Isábena

Raften op de Isábena rivier in Aragón

De vrij kleine camping in het noordoosten van Spanje is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving. Die uitnodigt tot een actieve vakantie. Zo kun je wandelen of fietsen door het Isábena dal, raften op de Isábena rivier of bergklimmen in de Spaanse Pyreneeën.

Bij aankomst op de camping krijg je een boekje met wandelroutes in de omgeving. Wandel je liever onder begeleiding? Ga dan mee met een wandeling met gids vanuit de camping.

En wil je de omgeving op een ontspannen manier per fiets verkennen? Dan kun je een elektrische fiets op de camping huren.

Bovendien helpen de Spaanse Anna en haar Duitse man hun gasten met het boeken van activiteiten als raften, canyoning en paragliden.

Kindervakantie op camping Isábena

Canyoning in de Pyreneeën van Aragón

Deze rustig gelegen camping aan de voet van de Spaanse Pyreneeën doet er bovendien alles aan om grote én kleine kinderen een onvergetelijke vakantie in Spanje te bezorgen.

Zo heeft deze kindvriendelijke camping in de provincie Huesca (Aragón) niet alleen een zwembad, maar vind je er ook bijvoorbeeld een klein voetbalveld, een speelplaats, een biljarttafel plus een tafelvoetbal.

En in de maanden juli en augustus worden er extra kinderactiviteiten op camping Isábena georganiseerd.

Conclusie

Hou je van natuur, bergen en rust, dan vind ik de aan de voet van de Spaanse Pyreneeën gelegen camping Isábena een absolute aanrader. Het is een heerlijke uitvalsbasis voor een actieve vakantie. En bovendien een prachtige bestemming voor een vakantie met kinderen of een ontspanvakantie.

Praktische informatie Camping Isábena

Naam: Camping & Bungalowpark Isábena
Soort accommodatie: camping

Nederlandse eigenaren: nee (Duits-Spaanse eigenaren)
Zwembad: ja
Huisdieren toegestaan: ja
Open: april t/m oktober

Adres: Ctra. Graus a Viella km 27, 22482 La Puebla de Roda, Huesca (Aragón)
Telefoon: +34 974 54 45 30

Dichtstbijzijnd vliegveld: vliegveld van Barcelona (250km)