Cabañitas del Bosque - Slapen in een boomhut in Galicië (Noord Spanje)

Heb jij er wel eens van gedroomd om te slapen in een boomhut? Dat kan in de Cabañitas del Bosque: luxe boomhutten in Galicië (Noord Spanje) die, verspreid over verschillende landgoederen, verstopt liggen tussen bomen en uitkijken op valleien, bossen en zee.  

Lees snel meer over deze bijzondere glampings in Noord Spanje! 

Luxe boomhutten in Galicië (Noord Spanje) met uitzicht op bergen, valleien en zee

Luxe boomhutten in Galicië

De boomhutten van Cabañitas del Bosque zijn luxe houten bungalows in de lucht. Met een minimalistische moderne inrichting. En overweldigende uitzichten op bossen, valleien of de zee. Waarin je je één voelt met de natuur. En tegelijkertijd geniet van de modernste gemakken: comfortabele bedden, toilet, keukentje, tv, airconditioning, kachel en jacuzzi.

Bij een aantal van deze moderne 2- tot 4-persoons boomhutten in Galicië staat de jacuzzi buiten op het terras. Bovendien beschikken sommige boomhutten over een extra dakterras. En zijn een aantal accommodaties toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Deze boomhut in Galicië heeft een bed, zithoek, keukentje en kachel in een grote ruimte.
Hoe gaaf is dit: vanuit je jacuzzi op het terras een worden met de natuur om je heen!
De boomhutten van Cabañas da Broña aan de kust van Galicië hebben afgescheiden slaapkamer(s).

Op verschillende plekken

De boomhutten van Cabañitas del Bosque bestaan uit een twintigtal boomhutten. Die verspreid liggen over verschillende landgoederen in de omgeving van de Serra de Outes en het uitmondingsgebied van de Ría de Muros e Noia; tussen de Rías Baixas en de Costa da Morte, op de route van Santiago de Compostela naar Finisterre, op ongeveer 3 kwartier rijden van het pelgrimsoord in Noord Spanje:

Een aantal boomhutten van de Cabañas sen Barreiras in Noord Spanje zijn per rolstoel toegankelijk.
De boomhutten van Cabañas da Broña liggen aan de kust van Galicië (Noord Spanje)
Een van de fantastische boomhutten van Cabañas do Barranco, op 1km van Serra Outes in Galicië
 1. Cabañitas del Bosque op Finca Os Apriscos in O Areal – 2/3-persoons boomhutten (2) met bed, keukentje, zithoek en jacuzzi in grote ruimte.
 2. Cabaña de Carlos op Finca Mourelos in Mourelos – 2/3-persoons boomhut met bed, keukentje, zithoek en jacuzzi in grote ruimte.
 3. Cabañas do Barranco op 1km van Serra de Outes - 2/3-persoons boomhutten (8) met bed, keukentje, zithoek en jacuzzi in grote ruimte; 3 accommodaties jacuzzi op terras; hutten los te huur, maar ook in zijn geheel voor max 24 personen.
 4. Cabañas da Broña aan het Broña strand - 2-/3- of 4-persoons boomhutten (4) met afgescheiden slaapkamer(s), badkamer en woonkamer met keuken; én jacuzzi op terras met uitzicht op zee; in 3 accommodaties extra dakterras.
 5. Cabañas sen Barreiras op Finca da Quintenla - 2/3-persoons boomhutten (6) met bed, keukentje en zithoek in grote ruimte; en jacuzzi op terras; 3 accommodaties zijn rolstoelvriendelijk.

Mogelijkheid voor ontbijt en diner

Wil je tijdens je vakantie in Noord Spanje nog meer verwend worden? In deze boomhutten in Galicië kun je ook ontbijt krijgen. En zelfs warm eten, dat door de eigenaren met liefde voor je wordt klaargemaakt.

Huisdieren toegestaan

Zoek je een accommodatie in Noord Spanje waar je huisdier is toegestaan? Tegen extra betaling mag je jouw huisdier mee op vakantie nemen naar deze luxe boomhutten in Galicië.

Activiteiten in de buurt

De omgeving van deze bijzondere boomhutten in Galicië biedt een legioen aan mogelijkheden voor als je van een actieve vakantie in Spanje houdt!

Een verbluffend uitzicht vanuit een van de luxe boomhutten van Cabañitas del Bosque in Galicië

Want de boomhutten liggen in een prachtige groene omgeving met bergen, valleien, rivieren en zee. Waarin je kunt wandelenvissenpaardrijdenziplijnenbungeejumpenkanoënparagliden én golfen.

Wil je weten waar en hoe? De eigenaren van de Cabañitas del Bosque vertellen je er alles over en helpen je graag met de organisatie van een activiteit.

Wil je cultuur proeven tijdens je verblijf in een van deze fantastische boomhutten in Galicië? Breng dan zeker een bezoek aan Santiago de Compotela, de plaatsen Muros en Noia en de prehistorische Dolmen in de buurt.

Meer weten of boeken?

Ben jij ook zo enthousiast geworden over deze luxe boomhutten in Galicië en zie jij het zitten om tijdens jouw vakantie in Noord Spanje tussen de bomen te slapen?

Je kunt de accommodaties online boeken op de website van Cabañitas del Bosque (Spaans - kies onder aan ieder pagina bij 'reserva online' de datum dat je op vakantie wilt gaan en klik op 'buscar'):


Keer terug van Boomhut Galicië naar Glamping Noord Spanje
Keer terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. B&B a-ti – luxe landelijke B&B bij Astorga (Castillië en Leon)

  Apr 16, 18 09:12 AM

  Op zoek naar een sfeervolle B&B in de regio Castillië en Leon in Midden Spanje? Lees waarom ik de Nederlandstalige B&B a-ti buiten Astorga een ideale accommodatie vind voor een actieve vakantie, cultu…

  Lees meer

 2. Glamping La Nogala – kindvriendelijke glamping in Alhaurín el Grande

  Apr 10, 18 01:21 PM

  Uitgebreide informatie over de Nederlandstalige glamping La Nogala in het binnenland van Malaga; een kindvriendelijke glamping met zwembad aan de voet van de Sierra de Mijas in de Guadalhorce vallei.

  Lees meer

 3. Glampings in de buurt van Barcelona

  Mar 28, 18 06:19 AM

  Op zoek naar een glamping in Barcelona? In de buurt van deze fascinerende stad in Catalonië heb ik verschillende campings aan zee gevonden, waar je luxe kunt kamperen…

  Lees meer