Slapen in een luxe boomhut in Galicië (Noord-Spanje)

Slapen in een luxe boomhut in Galicië, wat zou ik dát graag nog een keer willen doen! In deze regio in Noord-Spanje liggen namelijk op verschillende landgoederen prachtige luxe vakantiewoningen hoog tussen de bomen verstopt, die uitkijken op valleien, bossen of de zee. Lees hier meer over deze bijzondere overnachtingen in Spanje!

Tip! Maak een bijzondere ervaring van je gehele Galicië vakantie en laat je reis verzorgen door Bianca en Jorge van reisorganisatie Ontdek Galicië die de mooiste plekken in dit prachtige gebied in Noord-Spanje kennen en een verblijf in deze én andere bijzondere overnachtingen in Galicië kunnen verzorgen. Evenals vervoer en activiteiten als wijnproeverijen of boottochten. Neem contact op met Ontdek Galicië voor een vrijblijvende offerte>>

Luxe boomhutten in Galicië

De boomhutten in Galicië zijn luxe houten bungalows in de lucht. Met een minimalistische moderne inrichting. En overweldigende uitzichten op bossen, valleien of de zee. Waarin je je één voelt met de natuur. En tegelijkertijd geniet van de modernste gemakken: comfortabele bedden, toilet, keukentje, tv, airconditioning, kachel en jacuzzi.

Bij een aantal van deze moderne 2- tot 4-persoons vakantiehuizen staat de jacuzzi buiten op het terras. Bovendien beschikken sommige boomhutten over een extra dakterras. En zijn een aantal accommodaties toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Deze boomhut in Galicië heeft een bed, zithoek, keukentje en kachel in een grote ruimte.
Hoe gaaf is dit: vanuit je jacuzzi op het terras een worden met de natuur om je heen!
De boomhutten van Cabañas da Broña aan de kust van Galicië hebben afgescheiden slaapkamer(s).

Verspreid over diverse landgoederen

De boomhutten in Galicië bestaan uit een twintigtal bungalows. Die verspreid liggen over verschillende landgoederen in de omgeving van de Serra de Outes en het uitmondingsgebied van de Ría de Muros e Noia; tussen de Rías Baixas en de Costa da Morte, op de route van Santiago de Compostela naar Finisterre, op ongeveer 3 kwartier rijden van het pelgrimsoord in Noord Spanje.

Overzicht van boomhutten in Galicië

Wil je meer weten over deze bijzondere overnachtingen in Noord-Spanje? Ik heb de verschillende boomhutten kort voor je op een rijtje gezet, met een link naar de engelstalige website van deze boomhutten in Galicië:

Boomhutten Finca os Apriscos (Galicië)

Ervaar de natuur als je slaapt in een van de 3 luxe boomhutten op Finca os Apriscos!

Deze bijzondere overnachtingen voor 2 tot 3 personen in Noord-Spanje, die beschikken over een keukentje, jacuzzi, kachel, panorama raam plus terras, zijn de eerste boomhutten die in Galicië gebouwd zijn.

Ze zijn gelegen in een bos bij een rivier, dichtbij natuurgebied Marismas del Tambre plus de bergen van A Pena, en bieden fantastische uitzichten op bossen en valleien.

Boomhutten Cabañas do Barranco (Galicië)

Op slechts 1 kilometer van de Serra de Outes in Galicië liggen nog meer prachtige boomhutten: de Cabañas do Barranco.

De bijzondere glamping in Noord-Spanje bestaat uit acht luxe en modern ingerichte ecologische 2/3-persoons boomhutten met bed, keukentje, zithoek, jacuzzi, kachel, een panorama raam en terras.

Bij een aantal accommodaties staat er zelfs een jacuzzi buiten op een overdekt terras. Als dat geen verwennerij is…

Boomhutten Cabañas da Broña (Galicië)

Kijk je vanuit je eigen comfortabele boomhut liever uit op zee? Dan zijn de Cabañas de Broña in Galicië wat voor jou!

Aan het Broña strand staan vier luxe 2-/4-persoons boomhutten. Met aparte keuken, bad-, woon- en slaapkamer(s) en jacuzzi op het terras.

Bovendien hebben drie van deze boomhutten in Noord-Spanje een extra dakterras om van een nog mooier uitzicht op zee te kunnen genieten. Indrukwekkend!

Boomhutten Cabañas sen Barreiras (Galicië)

Andere prachtige luxe boomhutten in Galicië zijn de Cabañas sen Barreiras.

De bijzondere overnachtingen zijn gelegen in de Serra de Outes, tussen de Costa da Morte, Rías Baixas en Santiago de Compostela, op een paar kilometer van zee.

Deze bijzondere overnachting in Noord-Spanje bestaat uit zes modern ingerichte 2/3-persoons boomhutten met bed, keukentje, badkamer, kachel, panorama raam en terras met jacuzzi.

Drie van deze accommodaties zijn bovendien aangepast aan rolstoelgebruikers. Geweldig!

Mogelijkheid voor ontbijt en diner

Wil je tijdens je vakantie in Noord Spanje nog meer verwend worden? In deze boomhutten in Galicië kun je ook ontbijt krijgen. En zelfs warm eten, dat door de eigenaren met liefde voor je wordt klaargemaakt. Als dat geen luxe is?

Huisdieren toegestaan

Bovendien mag je tegen extra betaling ook jouw huisdier mee op vakantie nemen naar deze luxe boomhutten in Galicië.

Omgeving van deze boomhutten in Galicië

Een verbluffend uitzicht vanuit een van de luxe boomhutten van Cabañitas del Bosque in Galicië

De omgeving van deze bijzondere accommodaties in Galicië biedt een legioen aan mogelijkheden voor als je van een actieve vakantie in Spanje houdt. 

De boomhutten worden namelijk omgeven door bergen, valleien, rivieren en zee. Waarin je kunt wandelen, vissen, paardrijden, zip-lijnen, kano varen en meer.

En wil je cultuur proeven tijdens je verblijf in een van deze luxe boomhutten in Galicië? Breng dan zeker een bezoek aan de steden Santiago de Compostela en Padrón plus het Rías Baixas gebied met plaatsen als Muros, Noia en Combarro, Albariño wijngaarden, mosselkwekerijen, oude Keltische nederzettingen (=castros) en meer.

Andere sfeervolle accommodaties in Galicië

Lees meer over Galicië

Terug naar boven>>