Slapen in een luxe boomhut in Galicië (Noord Spanje)

Heb jij er wel eens van gedroomd om te slapen in een boomhut? Dat kan in Galicië. In deze regio in Noord Spanje kun je bijzonder overnachten in luxe boomhutten. Die verstopt tussen de bomen liggen op verschillende landgoederen. En die uitkijken op valleien, bossen en zee. Lees hier meer over deze bijzondere glamping in Noord Spanje. 

Luxe boomhutten in Galicië (Noord Spanje) met uitzicht op bergen, valleien en zee

Luxe boomhutten in Galicië

De boomhutten in Galicië zijn luxe houten bungalows in de lucht. Met een minimalistische moderne inrichting. En overweldigende uitzichten op bossen, valleien of de zee. Waarin je je één voelt met de natuur. En tegelijkertijd geniet van de modernste gemakken: comfortabele bedden, toilet, keukentje, tv, airconditioning, kachel en jacuzzi.

Bij een aantal van deze moderne 2- tot 4-persoons vakantiehuizen staat de jacuzzi buiten op het terras. Bovendien beschikken sommige boomhutten over een extra dakterras. En zijn een aantal accommodaties toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Deze boomhut in Galicië heeft een bed, zithoek, keukentje en kachel in een grote ruimte.
Hoe gaaf is dit: vanuit je jacuzzi op het terras een worden met de natuur om je heen!
De boomhutten van Cabañas da Broña aan de kust van Galicië hebben afgescheiden slaapkamer(s).

Verspreid over diverse landgoederen

De boomhutten in Galicië bestaan uit een twintigtal bungalows. Die verspreid liggen over verschillende landgoederen in de omgeving van de Serra de Outes en het uitmondingsgebied van de Ría de Muros e Noia; tussen de Rías Baixas en de Costa da Morte, op de route van Santiago de Compostela naar Finisterre, op ongeveer 3 kwartier rijden van het pelgrimsoord in Noord Spanje.

Overzicht van boomhutten in Galicië

Wil je meer weten over deze bijzondere overnachtingen in Noord Spanje? Ik heb de verschillende boomhutten kort voor je op een rijtje gezet. Met een link naar de engelstalige website van deze boomhutten in Galicië. Hierop vind je uitgebreidere informatie en kun je boeken.

Cabañitas del Bosque

De twee 2/3-persoons boomhutten Cabañitas del Bosque op Finca os Apriscos in O Areal waren de eerste boomhutten in Galicië. En zijn vrij dicht bij de grond gebouwd.

Deze luxe hutten bestaan uit een bed, keukentje, zithoek en jacuzzi; allemaal in 1 grote ruimte.

Cabaña de Carlos

Vervolgens is de 2/3-persoons boomhut Cabaña de Carlos op Finca Mourelos in Mourelos gebouwd.

Ook deze boomhut in Galicië bestaat uit één grote ruimte met bed, keukentje, zithoek en jacuzzi.

Cabañas do Barranco

Een van de fantastische boomhutten van Cabañas do Barranco, op 1km van Serra Outes in Galicië

De 8 luxe boomhutten van Cabañas do Barranco zijn gelegen op 1km van de Serra de Outes.

Het zijn eveneens 2/3-persoons boomhutten, die bestaan uit een bed, keukentje, zithoek en jacuzzi in een grote ruimte. Alleen hebben 3 van de accommodaties de jacuzzi op het terras.

Cabañas sen Barreiras

Een aantal boomhutten van de Cabañas sen Barreiras in Noord Spanje zijn per rolstoel toegankelijk.

De 6 boomhutten van Cabañas sen Barreiras bevinden zich op Finca da Quintenla in A Quintenla.

Bij deze 2/3-persoons bungalows bevinden bed, keukentje en zithoek zich in een grote ruimte. En ligt de  jacuzzi op het terras. 3 accommodaties zijn bovendien rolstoelvriendelijk.

Cabañas da Broña

De boomhutten van Cabañas da Broña liggen aan de kust van Galicië (Noord Spanje)

En dan zijn er nog de 4 bungalows op palen van Cabañas da Broña aan het Broña strand. Met uitzicht op zee.

Deze accommodaties zijn wat groter: Slaap-, bad- en woonkamer met keuken liggen in aparte ruimtes. Een paar hutten zijn voor 4 personen (2 slaapkamers). En 3 accommodaties hebben nog een extra dakterras.

Mogelijkheid voor ontbijt en diner

Wil je tijdens je vakantie in Noord Spanje nog meer verwend worden? In deze boomhutten in Galicië kun je ook ontbijt krijgen. En zelfs warm eten, dat door de eigenaren met liefde voor je wordt klaargemaakt. Als dat geen luxe is?

Huisdieren toegestaan

Bovendien mag je tegen extra betaling ook jouw huisdier mee op vakantie nemen naar deze luxe boomhutten in Galicië.

Omgeving boomhutten

Een verbluffend uitzicht vanuit een van de luxe boomhutten van Cabañitas del Bosque in Galicië

De omgeving van deze bijzondere accommodaties in Galicië biedt een legioen aan mogelijkheden voor als je van een actieve vakantie in Spanje houdt. 

De boomhutten worden namelijk omgeven door bergen, valleien, rivieren en zee. Waarin je kunt wandelen, vissen, paardrijden, zip-lijnen, kano varen en meer.

En wil je cultuur proeven tijdens je verblijf in een van deze luxe boomhutten in Galicië? Breng dan zeker een bezoek aan Santiago de Compostela, de plaatsen Muros en Noia en de prehistorische Dolmen in de buurt.

Andere sfeervolle accommodaties in Galicië

Lees meer over Galicië
Nieuwe pagina's

 1. Las Médulas (Midden-Spanje): best bewaard mijnbouwgebied Romeinse Rijk

  Oct 04, 22 07:59 AM

  Las Médulas: natuurgebied in Midden-Spanje met vreemd gevormde koperkleurige rotsformaties dat best bewaard mijnbouwgebied uit Romeinse Rijk is. Lees meer>>

  Lees meer

 2. Ponferrada (Midden-Spanje) en het imposante Tempelierskasteel

  Oct 03, 22 03:46 AM

  Ponferrada – gezellig stadje in provincie León (Midden-Spanje) met imposant Tempelierskasteel. Bezienswaardigheden | parkeren | feesten |hotels & appartementen

  Lees meer

 3. Met de auto van Astorga naar Ponferrada over de Camino Francés

  Sep 29, 22 07:45 AM

  Een roadtrip van Astorga naar Ponferrada in de provincie León (Midden-Spanje) over een deel van de Camino Francés. Bezienswaardigheden | hotels | vakantiehuizen

  Lees meer