Verzorgde visvakanties naar Spanje met Tight Lines Visreizen

In 1996 is Tight Lines Visreizen opgericht door de Nederlandse sportvisser Bert Goeree. Sindsdien heeft het Nederlandse bedrijf zich gespecialiseerd in het aanbieden van visreizen over de hele wereld, waarbij Bert wereldwijd de mooiste visbestemmingen heeft bezocht. Met als resultaat dat dit professionele visreisbureau tegenwoordig over de hele wereld prachtige visreizen verzorgt.

In Spanje biedt Tight Lines Visreizen verzorgde visvakanties aan naar Canarisch eiland La Gomera, de Costa Blanca, de Ebro Delta en naar Andalusië.

Zorgeloos genieten tijdens een goed verzorgde visreis van Tight Lines Visreizen

Bij de eerste drie bestemmingen in Spanje staan zeevisserij en big game vissen centraal en wordt er gevist op onder meer blauwe marlijn en diverse tonijnsoorten.

Tijdens een visreis naar Andalusië vis je op een stuwmeer in het binnenland van Andalusië.

Lijkt het je wat om een georganiseerde visvakantie naar Spanje te maken?

Lees hier dan meer over de verschillende visreizen die Tight Lines Visreizen verzorgt naar dit aan de Middellandse Zee gelegen land in Zuid-Europa en de bijbehorende Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan:

Voor alle reizen van Tight Lines Visreizen geldt dat zij volledig op maat gemaakt worden, ongeacht of je een visvakantie met visvrienden of familie of een visreis in groepsverband wilt maken. En dat reis en verblijf indien gewenst ook voor je geregeld worden.

Een visreis naar La Gomera

Diepzeevissen tijdens een visreis naar Canarisch eiland La Gomera

Lijkt het je wat om te diepzeevissen op de Canarische eilanden, maar heb je geen zin in drukte? Overweeg dan om via Tight Lines Visreizen een visreis naar La Gomera te maken. Het kleine en authentieke Canarische eiland, dat ongeveer 30 kilometer ten westen van Tenerife ligt, kent absoluut geen massatoerisme.

Door de windrichting, de hoogte en de vorm van dit vulkaaneiland in de Atlantische Oceaan kun je aan de luwzijde van dit Spaanse eiland bijna altijd vissen in kalm water.

Bovendien kun je al meteen beginnen te vissen zodra je uit de haven vertrokken bent. En door de zeestromingen vindt vanuit de diepte van de Atlantische Oceaan een constante aanvoer van voedsel voor vissen plaats, waardoor er rond La Gomera een grote diversiteit aan vissoorten is. Zo kun je tijdens een visvakantie op La Gomera blauwe marlijn, grootoogtonijn, geelvintonijn en verschillende kleine haaiensoorten vangen.

Terug naar boven>>

Een visreis naar de Ebro Delta

Big game vissen tijdens een visreis naar Riumar aan de Ebro Delta

Wist je dat de Ebro Delta in de provincie Tarragona (de zuidelijkste provincie van Catalonië) behoort door de altijd aanwezigheid van scholen aasvis in de uitmonding van de Ebro rivier een van de interessantste vislocaties in Europa is voor big game en light tackle visserij? Dus wil je dichtbij huis big game vissen? Overweeg dan zeker eens een visvakantie naar de Ebro Delta.

Je kunt er vissen met veel verschillende technieken en op veel verschillende vissoorten. Op zee, maar ook in de rivieruitmonding of op de Ebro rivier verder landinwaarts. En je wordt begeleid door een specialist op het gebied van spinvissen, popperen en chumming op blauwvintonijn.

Je verblijft tijdens deze visvakantie van Tight Lines Visreizen naar de Ebro Delta overigens in de kustplaats Riumar, dat aan de uitmonding van de Ebro rivier in de Middellandse Zee ligt en een uitgestrekt zandstrand heeft van waaraf je eveneens kunt vissen.

Terug naar boven>>

Een visreis naar de Costa Blanca

Ook bij Denia aan de Costa Blanca kun je gigantische vissen vangen

Wil je graag op gigantische blauwvintonijnen vissen? Kijk dan ook eens naar de visreis naar Dénia van Tight Lines Visreizen. Tussen deze gezellige badplaats aan de Costa Blanca en het ertegenover gelegen eiland Ibiza bevindt zich namelijk een diepe trog waarin veel XXL blauwvintonijnen paaien.

In het vroege voorjaar komen eerst kleinere blauwvintonijnen met een gewicht van 40 tot 80 kg, die ideaal zijn voor actieve spinvisserij.

En wat later in het voorjaar komen nog grotere exemplaren die oersterk en pijlsnel zijn en uren vechten voordat ze de strijd opgeven.

Daarnaast kun je in dit deel van de Costa Blanca ook bijvoorbeeld witte tonijn of speervis vangen.

Terug naar boven>>

Een visreis naar Andalusië

Vissen op een stuwmeer in het binnenland van Andalusië

Bij de visreizen die Tight Lines Visreizen in Andalusië aanbiedt, ga je niet vissen op zee, maar op het vasteland. En wel op een stuwmeer in de buurt van het witte plaatsje Ronda, dat bekend staat voor zijn diepe kloof.

Het Mediterrane klimaat, de grillige bodemstructuur en de aanwezigheid van dode bomen en onder water gezette huizen in de stuwmeren vormen een ideale leefomgeving voor onder meer Blackbass en Gipsy barbeel vissen.

Je vist met kunstaas vanaf een originele Amerikaanse Bassboot, die je in no-time naar de beste stekken brengt.

En door het zachte klimaat kun je van het vroege voorjaar tot diep in het najaar (van maart t/m november) vissen.

Boeken/ Meer weten?

Heb je zin gekregen in een visreis naar Spanje met Tight Lines Visreizen? Als je onderstaand contactformulier invult (gewoon in het Nederlands), neemt Bert of een van zijn collega’s zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je specifieke wensen over welk soort vis je wilt vangen en/of op welke manier je wilt vissen, geef dit dan aan in het veld 'Vragen/ opmerkingen':

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Terug naar boven>>