Gratis online magazine over fietsen en wandelen in Spanje

Hou jij ervan om te wandelen of te fietsen door afwisselende natuurlandschappen die bestaan uit bergen en dalen, kloven, hoogvlaktes, woestijnlandschappen en langs oneindige kronkelende kustlijnen met idyllische baaien en ruwe kliffen? Dan zul je blij worden van het gratis online magazine “Fietsen & Wandelen in Spanje”!

Het online magazine Fietsen en Wandelen in Spanje

Het nieuwe online magazine wordt geschreven door fietsspecialist Hans Resing, die eveneens de eigenaar is van de website Fietseninspanje.nl.

En door schrijfster en Spanje-expert Marion Hoogwegt, die inmiddels meerdere boeken geschreven heeft en het gezicht is achter Kus uit Spanje en MaXperience Spain.

Beide personen hebben een enorme passie voor Spanje en voor duurzaam toerisme.

In het magazine geven Hans en Marion uitgebreid tips over mooie wandel- en fietsgebieden in Spanje. En over korte, lange, eenvoudige of pittige wandel- en fietsroutes.

Eerste editie van magazine Fietsen en Wandelen in Spanje

Zo kun je in de eerste editie van “Fietsen & Wandelen in Spanje” meer lezen over de Lagos del Valle in het Somiedo natuurpark in Asturië, het Caminito del Rey wandelpad in de bergen van de provincie Malaga en de Costa de la Luz helemaal in het westen van Andalusië.

Ik kan dit gratis magazine over wandelen en fietsen in Spanje, dat drie keer per jaar verschijnt, daarom warm aanbevelen voor als je inspiratie op wilt doen voor een fietsvakantie of wandelvakantie in Spanje!

Misschien ook interessant

Terug naar boven>>