Een yogavakantie in de natuur bij Casa la Suerte in Zuid Spanje

Wat een fantastische plek voor een yogavakantie in Zuid Spanje is Casa la Suerte in het binnenland van Murcia, dat gerund wordt door de Nederlanders Jacques en Lilian!

De Nederlandstalige yogavakanties van Casa la Suerte zijn kleinschalig. En vinden plaats in een fantastische natuurlijke omgeving. Met eindeloos uitzicht over bergen en dalen. En zóu het buiten te koud of nat zijn, dan vinden de yogalessen plaats in de prachtige tipi-tent van Casa la Suerte...

Nederlandstalige yogavakantie in natuur

Casa la Suerte is gelegen op een heuvel in de El Cimbre vallei in het zuidwesten van Murcia, dichtbij de grens met Andalusië. En wordt zo ver je kunt kijken omgeven door een glooiend landschap van bergen en dalen. Een prachtige rustgevende omgeving, die ik ideaal vind voor een yogavakantie!

En dat vonden de Nederlanders Lilian en Jacques Kranenburg ook! Vanaf eind 2013 zijn zij de gelukkige eigenaren van dit klein paradijsje in Zuid Spanje. Waar zij tegenwoordig ongeveer 9 maanden per jaar wonen. En waar zij een paar keer per jaar kleinschalige yogavakanties organiseren. Voor groepen van 2 tot 8 personen

Casa la Suerte in het zuidwesten van Murcia (Zuid Spanje)
Yogavakantie bij Casa la Suerte
De Nederlandse eigenaren Jacques en Lilian van Casa La Suerte

Twee keer dag geeft Lilian dan Nederlandse yoga-les (voor het ontbijt en voor het avondeten). De lessen vinden plaats in de openlucht of in een grote tipi-tent. En zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wil je meer weten over deze yogavakantie in Zuid Spanje, bekijk dan het weekprogramma van Casa la Suerte’s yogavakantie.

Luieren of actief bezig zijn buiten yoga

De rest van de dag kun je je vermaken op het terrein van Casa La Suerte of de omgeving verkennen. Er is een zwembad, sauna en schildermateriaal. En je kunt er boogschieten, darten of jeu de boulen. Maar je kunt ook eindeloos wandelen en fietsen in de omgeving (op een mountainbike van Casa la Suerte).

Zwembad en tipi-tent van Casa la Suerte
Wandelen in de omgeving van Casa la Suerte
Boogschieten bij Casa la Suerte

Wil je cultuur proeven tijdens je yogavakantie bij Casa la Suerte? Bezoek dan het kasteel van Lorca, pittoreske bergdorpjes als Velez Rubio en Velez Blanco en de steden Caravaca de la Cruz en Murcia.

En wil je even lekker naar het strand? Ook dat kan prima! Want Casa la Suerte ligt op een uur rijden van de stranden van Murcia.

Verblijf tijdens yogavakantie

Uitzicht vanaf gastenkamer in Casa la Suerte

Tijdens de yogavakantie bij Casa la Suerte verblif je in het 2-persoons gastenverblijf van Casa la Suerte of in een van de drie 2-persoons kamers (met eigen badkamer).

Wil je een kamer voor jezelf hebben tijdens deze yogavakantie in het binnenland van Murcia, dan kan dat tegen betaling van een extra toeslag (€150 voor een hele week).

Data yogavakanties Casa la Suerte

De yogavakanties bij Casa la Suerte op een uur rijden van de stranden aan de Costa Cálida vinden plaats van eind april t/m begin juli en van eind augustus t/m half oktober. 

In 2020 hebben Jacques en Lilian in totaal zeven yogaweken ingepland. Wil je weten wanneer dit precies is? Kijk dan naar de exacte data van deze yogavakanties in Zuid Spanje.

Hier kun je ook de beschikbaarheid controleren. En kun je je opgeven voor een yogavakantie bij Casa la Suerte.

Conclusie

Ik vind Casa la Suerte in het binnenland van Murcia een fantastische plek voor een rustgevende yogavakantie in Zuid Spanje! Omdat deze parel van alle gemakken voorzien is én prachtig gelegen is. Bovendien worden de yogalessen in het Nederlands gegeven.