Vista Infinita: ecologisch vakantiepark in bergen Granada (Andalusië)

Zwembad van het kleine eco-park Vista Infinita met eindeloos uitzicht op de bergen van Granada

Het kleinschalige vakantiepark Vista Infinita ligt midden in de bergen van Granada, in de buurt van het pittoreske witte bergdorp Alhama de Granada, en bestaat uit een zwembad en drie prachtige eco-lodges die stuk voor stuk handmatig gebouwd zijn door de Nederlandstalige eigenaren Henri en Marie-Paul.

Twee natuurhuizen worden verhuurd en het derde gebouw dient vooralsnog als multifunctionele ruimte voor het houden van yogavakanties, mindfullnessretreats, fotografie- of schilderworkshops en meer.

Want dit prachtige groene berglandschap in het hart van Andalusië vormt een oase van rust en is een inspiratiebron voor creativiteit.

En hou je van actieve vakanties? Ook dan ben je op de goede plek bij Vista Infinita. Want in de omgeving van dit ecologische vakantiepark in Zuid-Spanje kun je wandelen, fietsen, klimmen, aan canyoning doen en meer. Dit is voor mij duurzaam toerisme ten top!

Met veel plezier vertel ik je hier meer over:

De eco-lodges van Vista Infinita

Eco-lodge Casa Luna op het uitgestrekte landgoed van vakantiepark Vista Infinita
Woonkamer Casa Luna bij Cortijo Vista Infinita (Andalusië)
Dak Casa Luna bij Cortijo Vista Infinita (provincie Granada)
Badkamer Casa Luna bij Cortijo Vista Infinita (Zuid-Spanje)

Toen de Vlaamse eigenaren van Vista Infinita in 2007 het landgoed buiten bergdorp Alhama de Granada kochten, was het huis op het landgoed geheel vervallen.

Terwijl ze het huis opknapten, ontstond het idee om ook een eco-lodge op hun landgoed te bouwen. Dit werd het prachtige ronde natuurhuis Casa Luna, dat zij met natuurlijke materialen zelf bouwden. Met als kers op de slagroom een rond, houten dak met koepel van waaruit je ’s nachts kunt wegdromen onder een fascinerende sterrenhemel.

Toen deze bijzondere overnachting klaar was, gingen Henri en Marie-Paul verder met de bouw van nóg twee ecologische huizen op het landgoed van Vista Infinita en ontstond er langzamerhand een klein ecologisch vakantiepark in het binnenland van Andalusië.

Vanaf 2023 kun je op dit kleinschalige vakantiepark in Zuid-Spanje twee vakantiehuizen huren: het 2- tot 4-persoons natuurhuis Casa Luna en het 2- tot 3-persoons natuurhuis Casa Lucia.

De andere eco-lodge, Luz de Sirius, wordt vooralsnog gebruikt als multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor retreats en thema vakanties.

*Honden niet toegestaan*

Aangezien de eigenaren van dit kleinschalige vakantiepark in Zuid-Spanje zelf twee honden hebben, kun je je eigen hond er helaas niet mee op vakantie nemen.

Terug naar boven>>

Een thema vakantie bij Vista Infinita

Want vanwege zijn prachtige en rustgevende ligging midden in de bergen van de provincie Granada is dit kleine ecologische vakantiepark in Zuid-Spanje ook een ideale plek om je even helemaal terug te trekken uit het drukke leven van alledag.

Het is een uitstekende uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een retraite, een yogavakantie, een schildervakantie of een andere soort thema vakantie.

Lijkt het jou wat om een yogavakantie, mindfullnessvakantie, schildervakantie, fotogratievakantie of ander soort themavakantie te organiseren bij Vista Infinita? Neem dan zeker contact op met Henri en Marie-Paul.

Op het uitgestrekte landgoed van Vista Infinita kunnen de Belgische eigenaren ook nog vijf glampingtenten opzetten, zodat er slaapruimte is voor in totaal 17 personen.

Terug naar boven>>

Een actieve vakantie bij Vista Infinita

Dit kleine ecologische vakantiepark in het binnenland van Andalusië bevindt zich aan de noord-ingang van nationaal park Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama, dichtbij de Alhama rivier, en wordt van alle kanten door bossen en bergen.

In dit prachtige groene berglandschap kun je wandelen, fietsen, paardrijden, kajakken, klimmen (onder andere op Vías Ferratas) of aan cayoning doen. 

Henri en Marie-Paul kennen talrijke wandel-, fiets- en klimroutes in de omgeving van Vista Infinita.

En helpen je graag met het reserveren en boeken van de diverse outdoor activiteiten bij hen in die buurt, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke actieve vakantie in Spanje.

Terug naar boven>>

De omgeving van Vista Infinita

Prachtig uitzicht in avondschemering over de stad Granada

Wil je tijdens je vakantie bij dit kleine eco-park bij bergdorp Alhama de Granada cultuur proeven? Dan kun je vanuit Vista Infinita bijvoorbeeld Granada of Frigiliana bezoeken. Beide plaatsen liggen op een uur rijden van deze bijzondere overnachting in Andalusië.

En de stranden aan de Costa del Sol Oost liggen eveneens op een uur rijden van deze bijzondere overnachting in Zuid-Spanje.

Op de specifieke vakantie pagina's over de provincies GranadaMálaga en eventueel Córdoba kun je nog meer inspiratie opdoen over wat je kunt zien en doen in de omgeving van Vista Infinita.

Meer weten of boeken?

Lijkt het je wat om op vakantie te gaan naar dit duurzame kleine vakantiepark in het binnenland van Andalusië? Of wil je een yogavakantie of ander soort thema vakantie bij Vista Infinita organiseren? Vul dan onderstaand contactformulier in (gewoon in het Nederlands). Henri en Marie-Paul nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Terug naar boven>>