Vakantiehuizen in Spanje van Belvilla –voor ieder wat wils

Ken jij de vakantiehuizen in Spanje van Belvilla? Ik ben er erg over te spreken: het aanbod is groot, divers en van goede kwaliteit. En veel vakantiehuizen zijn sfeervol en mooi gelegen. Bovendien heeft de Nederlandstalige website uitgebreide zoekmogelijkheden.

Er wordt momenteel ten strengste afgeraden om op vakantie naar Spanje te gaan. Dit geldt zowel voor het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische eilanden. Lees meer>>

Ik heb voor je uitgezocht wat voor soort vakantiehuizen in Spanje Belvilla verhuurt. En ben je benieuwd wat ik de mooiste vakantiehuizen in Spanje van Belvilla vind? Van een aantal regio’s heb ik mijn favoriete vakantiehuizen voor je op een rijtje gezet.

Enorm aanbod aan vakantiehuizen

Belvilla heeft een enorm aanbod aan vakantiehuizen in Spanje: aan de kust, in het binnenland, in de buurt van de grote steden, in skigebieden en op de Spaanse eilanden. 

Natuurlijk is het aanbod in sommige gebieden groter dan in andere gebieden, maar in iedere regio kun je wel een vakantiehuis van Belvilla vinden. Behalve op de Canarische eilanden La Palma, El Hierro en La Gomera. 

Website Belvilla

Want Belvilla verhuurt bijna 1.500 vakantiehuizen in Spanje. De huizen kunnen variëren van eenvoudig en rustiek tot luxe en modern. Maar alle huizen zijn van goede kwaliteit en zijn van tevoren door lokale experts gecontroleerd. Bovendien wordt er continu tevredenheidsonderzoek gedaan.

Gericht zoeken naar ideale vakantiehuis

Wat ik bovendien fijn vind aan de website van Belvilla, is de grote keuze aan zoek- en filtermogelijkheden. Zodat je zo gericht mogelijk kunt zoeken. Je kunt niet alleen zoeken per gebied, maar ook bijvoorbeeld op ligging, kindvriendelijkheid, wel of geen zwembad of het wel of niet toestaan van huisdieren.

Kindvriendelijke vakantiehuizen in Spanje van Belvilla

Ben je op zoek naar kindvriendelijke vakantiehuizen in Spanje, dan vink je op de website van Belvilla in de linkerkant sowieso ‘leuk voor kinderen’ aan. Ruim 1300 vakantiehuizen in Spanje van Belvilla zijn kindvriendelijk! Daarnaast kun je ook nog andere wensen aangeven voor het vakantiehuis dat jullie in Spanje voor je gezin zoeken. De belangrijkste vind ik:

 • Zwembad
 • Privé zwembad
 • Omheinde tuin
 • Spelen outdoor
 • Spelen indoor
 • Kinderbed en/of kinderbox

Vakantiehuizen in Spanje die huisdieren toegestaan

Wil je je hond mee op vakantie naar Spanje nemen? Dan kun je via Belvilla ook vakantiehuizen vinden waar huisdieren zijn toegestaan. Wat ik bovendien slim vind, is dat je meteen kunt zien hoeveel huisdieren er per huis zijn toegestaan. 

Want op de website van Belvilla kun je in de linkerkolom onder het kopje ‘huisdieren’ de volgende mogelijkheden aanvinken:

 • Geen huisdieren
 • 1 huisdier toegestaan
 • 2 huisdieren toegestaan
 • 3 huisdieren toegestaan

Vakantiehuizen in Spanje voor mindervaliden

Ben je minder goed ter been en daarom op zoek naar een vakantiehuis in Spanje dat gelijkvloers is en misschien zelfs rolstoeltoegankelijk is? Belvilla biedt een twintigtal vakantiehuizen in Spanje voor mindervaliden aan.

In de linker kolom van de website kun je vervolgens onder het kopje ‘mindervaliden’ aangeven wat voor jou belangrijk is:

 • Aangepast toilet
 • Aangepaste douche
 • Brede doorgang

Eenvoudige, comfortabele en luxe vakantiehuizen

Daarnaast kun je op de website van Belvilla de mate van comfort van een vakantiehuis aangeven. Dit doe je in de linkerkolom bij ‘sterren’: Hoe meer sterren een huis heeft, deste luxer het huis is. 

Zoek je een luxe en ontzettend comfortabel huis met privé-zwembad, jacuzzi, sauna en meer? Kijk dan naar de vakantiehuizen in Spanje van Belvilla met 5 sterren.

Andere soorten vakantiehuizen van Belvilla in Spanje

En zo kun je op nog veel meer soorten vakantiehuizen gericht zoeken. Bijvoorbeeld:

Belvilla's mooiste vakantiehuizen in Spanje

Met een aanbod van bijna 1500 vakantiehuizen in Spanje kan ik onmogelijk alle vakantiehuizen in Spanje van Belvilla hier noemen. Maar je kunt wel kijken wat mijn favoriete vakantiehuizen van Belvilla in verschillende gebieden in Spanje zijn:

Conclusie

Ik kan de vakantiehuizen in Spanje van Belvilla warm aanbevelen voor een vakantie in Spanje. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis aan zee, in het binnenland of dichtbij een stad, bij Belvilla vind je bijna zeker een vakantiehuis dat aan jouw wensen voldoet. 

Want Belvilla verhuurt in alle delen van Spanje vakantiehuizen. Ook op de Balearen en de Canarische eilanden. Alleen op La Palma, El Hierro en La Gomera verhuurt de Nederlandstalige vakantieaanbieder geen vakantiewoningen.

Bovendien kun je op de website van Belvilla gericht zoeken naar bijvoorbeeld vakantiehuizen met zwembad, kindvriendelijke vakantiehuizen, vakantiehuizen waar honden welkom zijn of vakantiehuizen voor mindervaliden.

En welk vakantiehuis je ook kiest, je bent altijd verzekerd van goede kwaliteit en service.
Nieuwe pagina's

 1. Leuke, spannende, interessante én lekkere activiteiten in Andalusië

  Jan 22, 21 09:13 AM

  Activiteiten in Andalusië voor een actieve vakantie, cultuurvakantie, culinaire vakantie en kindervakantie in de zuidelijkste regio van Spanje

  Lees meer

 2. Een kindervakantie in Andalusië met zon, zee en massa’s avontuur

  Jan 21, 21 03:36 AM

  Overweeg je een kindervakantie in Andalusië? Doe hier ideeën op over kinderpret aan zee, in de bergen, in pretparken, in een vakantiehuis met zwembad e.m.

  Lees meer

 3. Vakantie in Andalusië: Genieten van zon, natuur en cultuur

  Jan 18, 21 09:04 AM

  Op zoek naar onbekende parels voor je vakantie in Andalusië? Ga met me mee en ontdek idyllische dorpjes, bizarre rotsformaties of het enige woestijngebied in Europa.

  Lees meer