Titirimundi - internationaal poppenfestival in Segovia (Midden Spanje)

Ken jij Titirimundi, het internationale poppenfestival in Segovia (Midden Spanje)? Dat sinds 1985 ieder jaar gehouden wordt in deze sprookjesstad in de regio Castillië en Leon? En waarbij kunt genieten van poppenkastvoorstellingen, acrobatische acts en meer?

Op deze pagina vertel ik je meer over dit leuke festival voor kinderen in Midden Spanje!

Wat: Titirimundi poppenfestival Segovia
Waar: in straten, cafés en theaters van Segovia (Castillië en Leon, Midden Spanje) 
Wanneer: in mei
Entree: gratis (in ieder geval op straat)

Spaanse en internationale artiesten

Het Titirimundi poppenfestival in Segovia in de regio Castillië en Leon (Midden Spanje) wordt sinds 1985 ieder jaar in Segovia gehouden. En trekt tegenwoordig bezoekers uit heel Spanje aan.

Door de gehele stad worden die dag door Spaanse én internationale artiesten voorstellingen gehouden. Op straat, in café's en in theaters.

Voor een aantal voorstellingen dien je van tevoren kaartjes te kopen. Maar alle voorstellingen op straat zijn gratis.

Feest voor kinderen

Het Titirimundi poppenfestival in Segovia is een groot feest voor kinderen. Want de hele dag kunnen zij genieten van poppenkastvoorstellingen, acrobatische acts en andere vormen van straat entertainment! Met als decor de prachtige Middeleeuwse plaats Segovia. 

Hou er wel rekening mee dat het die dag behoorlijk druk is in deze charmante stad in Midden Spanje. Hou je niet van drukte, dan kun je Segovia het beste vermijden tijdens het Titirimundi poppenfestival.

Combineer met vakantie Segovia

Dus ben je in mei met je gezin op vakantie in de omgeving van Madrid, ga dan met je kinderen naar het Titirimundi poppenfestival in Segovia! Het is een genot om deze Werelderfgoedstad in Midden Spanje tot leven te zien komen!

Op de aparte pagina over Segovia kun je lezen wat je nog meer kunt zien en doen in Segovia. En geef ik tips over o.a. leuke slaapplekken in en rond Segovia.

Meer info poppenfestival Segovia

Wil je meer weten over het internationale poppenfestival van Segovia? Kijk dan op de website van Titirimundi. Hier vind je ook de exacte datum en het programma van die dag. Het programma is overigens pas vrij kort van tevoren op internet te zien is.
Nieuwe pagina's

 1. Een kindervakantie in Catalonië, pret in de bergen en aan de Costa's

  Sep 05, 19 06:06 AM

  Een kindervakantie in Catalonië, dat zal wel aan het strand zijn. Maar dat hoeft helemaal niet. In de binnenlanden vind je volop leuke activiteiten voor de kinderen, lees maar.

  Lees meer

 2. Idyllische vakantiehuizen van Casa Mauri in de Spaanse Pyreneeën

  Sep 02, 19 04:36 AM

  Review over de vakantiehuizen van Casa Mauri in een op een rotspunt gelegen bergdorpje aan de voet van de Spaanse Pyreneeën in Catalonië op Spanje voor Jou.

  Lees meer

 3. Cabo de Gata in Almería – grootste beschermd kustgebied van Andalusië

  Aug 29, 19 10:46 AM

  Info en tips voor een vakantie in natuurpark Cabo de Gata in de provincie Almería (Andalusië): bezienswaardigheden, georganiseerde reizen en accommodaties.

  Lees meer