Spanje vakanties van Dedico: vakanties met een doel!

Ik hou ervan als iedereen de schoonheid van Spanje op zijn eigen manier kan beleven. Want of je nu van wandelen, yoga of schilderen houdt, Spanje is een prachtig land. Met uitgestrekte natuurgebieden, eeuwenoude dorpen en stadjes, kunstschatten en culinaire hoogstandjes. Een land dat inspireert en waarin je tot rust kunt komen. Daarom spreken de actieve Spanje vakanties van Dedico mij zo aan: het zijn vakanties met een doel. Waarbij je Spanje beleeft via een workshop/cursus/les van jouw interesse.

Educatieve Spanje vakanties van Dedico

LET OP: Per 25 augustus 2020 zijn weer alleen noodzakelijke reizen naar Spanje toegestaan en mogen we dus weer niet op vakantie naar Spanje. Lees meer>>

Ik heb uitgezocht welke vakanties Dedico aanbiedt. En hoe de website van Dedico werkt. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Spanje vakanties van Dedico? Lees dan snel verder!

Actieve, creatieve en taalvakanties Spanje

Het aanbod van educatieve Spanje vakanties van Dedico is werkelijk divers. Je vindt er creatieve fotografie-, mozaïek of schildervakanties. Maar ook bijvoorbeeld actieve surf- of yogavakanties. 

Canyoning-vakantie in Spanje van Dedico
Fotografievakantie Spanje van Dedico
Kitesurfvakantie Spanje van Dedico

En wil je Spaans leren? Dan kun je terecht bij de verschillende taalvakanties naar Spanje die Dedico aanbiedt. Er zijn taalvakanties die taal en cultuur combineren. Maar je kunt bijvoorbeeld ook al surfend Spaans leren.

In september 2019 biedt Dedico 63 verschillende Spanje vakanties aan. En dit aanbod neemt alleen maar toe.

Vind jouw ideale Spanje vakantie op Dedico

In eerste instantie vind ik de website van Dedico wat verwarrend, omdat ik nergens meteen Spanje kan kiezen. Maar zodra ik de website ga gebruiken, blijkt het een goed en makkelijk werkende website te zien. Waarbij je uitgebreid kunt filteren. En dus sneller jouw ideale Spanje vakantie kunt vinden.

Je begint met in het zoekveld ‘Wat of waar wil je leren’ het woord Spanje in te tikken. Je krijgt dan een volledig overzicht van educatieve vakanties in Spanje te zien. Hierbinnen kun je vervolgens filteren op:

 • Periode
 • Bestemmingen
 • Interesse (=discipline)
 • Omgeving
Filtermogelijkheden op de website van Dedico

Ideaal! Zo kun je precies zien wanneer en waar er welke workshop/les/cursus gegeven wordt.

Wat ik ook handig vind, is de laatste filter 'omgeving'. Hier kun je aangeven of je interesse hebt in een workshop/cursus in de stad, in de natuur, aan het strand of op het platteland.

Conclusie

Dus ga je voor een Spanje vakantie met een doel? Dan vind ik de educatieve Spanje vakanties van Dedico ideaal. Want of je nu van een creatieve, actieve of taalvakantie in Spanje houdt. In de natuur of in de stad. Op het Spaanse vasteland of op een Spaans eiland.  Dedico biedt al deze soorten Spanje vakanties aan.

Meer weten?

Wil je weten welke Spanje vakanties Dedico precies aanbiedt? Kijk dan op de website van Dedico. Hier vind je ook informatie over de prijzen en beschikbaarheid van iedere afzonderlijke Spanje vakantie.
Nieuwe pagina's

 1. Aankomst van kraanvogels in Extremadura: het begin van de winter!

  Sep 29, 20 08:58 AM

  Van november t/m februari kun je in de regio Extremadura in Midden-Spanje genieten van vele duizenden kraanvogels…

  Lees meer

 2. Het ontstaan van toerisme aan de Costa Blanca: Benidorm en bikini’s

  Sep 25, 20 03:31 AM

  Sinds wanneer en waarom zijn de Costa Blanca en Spanje een populaire vakantiebestemming voor Noord-Europeanen? Vind hier het antwoord!

  Lees meer

 3. Patones de Arriba: opgeknapt verlaten bergdorpje in de regio Madrid

  Sep 10, 20 02:36 AM

  Kom meer te weten over het bijzondere bergdorpje Patones de Arriba in het noorden van de regio Madrid: bouwstijl, ligging, wandel- en overnachtingsmogelijkheden

  Lees meer