Spanje vakanties van Dedico: vakanties met een doel!

Ik hou ervan als iedereen de schoonheid van Spanje op zijn eigen manier kan beleven. Want of je nu van wandelen, yoga of schilderen houdt, Spanje is een prachtig land. Met uitgestrekte natuurgebieden, eeuwenoude dorpen en stadjes, kunstschatten en culinaire hoogstandjes. Een land dat inspireert en waarin je tot rust kunt komen. Daarom spreken de actieve Spanje vakanties van Dedico mij zo aan: het zijn vakanties met een doel. Waarbij je Spanje beleeft via een workshop/cursus/les van jouw interesse.

Educatieve Spanje vakanties van Dedico

Ik heb uitgezocht welke vakanties Dedico aanbiedt. En hoe de website van Dedico werkt. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Spanje vakanties van Dedico? Lees dan snel verder!

Actieve, creatieve en taalvakanties Spanje

Het aanbod van educatieve Spanje vakanties van Dedico is werkelijk divers. Je vindt er creatieve fotografie-, mozaïek of schildervakanties. Maar ook bijvoorbeeld actieve surf- of yogavakanties. 

Canyoning-vakantie in Spanje van Dedico
Fotografievakantie Spanje van Dedico
Kitesurfvakantie Spanje van Dedico

En wil je Spaans leren? Dan kun je terecht bij de verschillende taalvakanties naar Spanje die Dedico aanbiedt. Er zijn taalvakanties die taal en cultuur combineren. Maar je kunt bijvoorbeeld ook al surfend Spaans leren.

In september 2019 biedt Dedico 63 verschillende Spanje vakanties aan. En dit aanbod neemt alleen maar toe.

Vind jouw ideale Spanje vakantie op Dedico

In eerste instantie vind ik de website van Dedico wat verwarrend, omdat ik nergens meteen Spanje kan kiezen. Maar zodra ik de website ga gebruiken, blijkt het een goed en makkelijk werkende website te zien. Waarbij je uitgebreid kunt filteren. En dus sneller jouw ideale Spanje vakantie kunt vinden.

Je begint met in het zoekveld ‘Wat of waar wil je leren’ het woord Spanje in te tikken. Je krijgt dan een volledig overzicht van educatieve vakanties in Spanje te zien. Hierbinnen kun je vervolgens filteren op:

 • Periode
 • Bestemmingen
 • Interesse (=discipline)
 • Omgeving
Filtermogelijkheden op de website van Dedico

Ideaal! Zo kun je precies zien wanneer en waar er welke workshop/les/cursus gegeven wordt.

Wat ik ook handig vind, is de laatste filter 'omgeving'. Hier kun je aangeven of je interesse hebt in een workshop/cursus in de stad, in de natuur, aan het strand of op het platteland.

Conclusie

Dus ga je voor een Spanje vakantie met een doel? Dan vind ik de educatieve Spanje vakanties van Dedico ideaal. Want of je nu van een creatieve, actieve of taalvakantie in Spanje houdt. In de natuur of in de stad. Op het Spaanse vasteland of op een Spaans eiland.  Dedico biedt al deze soorten Spanje vakanties aan.

Meer weten?

Wil je weten welke Spanje vakanties Dedico precies aanbiedt? Kijk dan op de website van Dedico. Hier vind je ook informatie over de prijzen en beschikbaarheid van iedere afzonderlijke Spanje vakantie.
Nieuwe pagina's

 1. Bezoek een voetbalwedstrijd in Spanje en proef de passie!

  Oct 14, 19 08:46 AM

  : Informatie en tips op Spanje voor Jou voor het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Spanje: over het kiezen van een wedstrijd, kopen van kaartjes en meer.

  Lees meer

 2. Een geheel verzorgde voetbalreis naar Spanje met Equipo Voetbalreizen

  Oct 08, 19 11:14 AM

  Informatie en tips over verzorgde voetbalreizen naar Spanje op Spanje voor Jou: inclusief voetbalkaartje, vliegticket en accommodatie.

  Lees meer

 3. Nederlandstalige wijnproeverij bij El Brabantino in Madrid

  Oct 02, 19 06:05 AM

  Review op Spanje voor Jou over Nederlandstalige wijnproeverij in Madrid van Spaanse kwaliteitswijnen bij El Brabantino.

  Lees meer