Spanje vakanties van Dedico: vakanties met een doel!

Ik hou ervan als iedereen de schoonheid van Spanje op zijn eigen manier kan beleven. Want of je nu van wandelen, yoga of schilderen houdt, Spanje is een prachtig land. Met uitgestrekte natuurgebieden, eeuwenoude dorpen en stadjes, kunstschatten en culinaire hoogstandjes. Een land dat inspireert en waarin je tot rust kunt komen. Daarom spreken de actieve Spanje vakanties van Dedico mij zo aan: het zijn vakanties met een doel. Waarbij je Spanje beleeft via een workshop/cursus/les van jouw interesse.

Educatieve Spanje vakanties van Dedico

LET OP: Je mag weer op vakantie naar Spanje! Net als in Nederland en België gelden er echter nog extra hygiëne- en afstandsmaatregelen zolang er geen vaccin tegen COVID-19 gevonden is. Lees meer>>

Ik heb uitgezocht welke vakanties Dedico aanbiedt. En hoe de website van Dedico werkt. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Spanje vakanties van Dedico? Lees dan snel verder!

Actieve, creatieve en taalvakanties Spanje

Het aanbod van educatieve Spanje vakanties van Dedico is werkelijk divers. Je vindt er creatieve fotografie-, mozaïek of schildervakanties. Maar ook bijvoorbeeld actieve surf- of yogavakanties. 

Canyoning-vakantie in Spanje van Dedico
Fotografievakantie Spanje van Dedico
Kitesurfvakantie Spanje van Dedico

En wil je Spaans leren? Dan kun je terecht bij de verschillende taalvakanties naar Spanje die Dedico aanbiedt. Er zijn taalvakanties die taal en cultuur combineren. Maar je kunt bijvoorbeeld ook al surfend Spaans leren.

In september 2019 biedt Dedico 63 verschillende Spanje vakanties aan. En dit aanbod neemt alleen maar toe.

Vind jouw ideale Spanje vakantie op Dedico

In eerste instantie vind ik de website van Dedico wat verwarrend, omdat ik nergens meteen Spanje kan kiezen. Maar zodra ik de website ga gebruiken, blijkt het een goed en makkelijk werkende website te zien. Waarbij je uitgebreid kunt filteren. En dus sneller jouw ideale Spanje vakantie kunt vinden.

Je begint met in het zoekveld ‘Wat of waar wil je leren’ het woord Spanje in te tikken. Je krijgt dan een volledig overzicht van educatieve vakanties in Spanje te zien. Hierbinnen kun je vervolgens filteren op:

 • Periode
 • Bestemmingen
 • Interesse (=discipline)
 • Omgeving
Filtermogelijkheden op de website van Dedico

Ideaal! Zo kun je precies zien wanneer en waar er welke workshop/les/cursus gegeven wordt.

Wat ik ook handig vind, is de laatste filter 'omgeving'. Hier kun je aangeven of je interesse hebt in een workshop/cursus in de stad, in de natuur, aan het strand of op het platteland.

Conclusie

Dus ga je voor een Spanje vakantie met een doel? Dan vind ik de educatieve Spanje vakanties van Dedico ideaal. Want of je nu van een creatieve, actieve of taalvakantie in Spanje houdt. In de natuur of in de stad. Op het Spaanse vasteland of op een Spaans eiland.  Dedico biedt al deze soorten Spanje vakanties aan.

Meer weten?

Wil je weten welke Spanje vakanties Dedico precies aanbiedt? Kijk dan op de website van Dedico. Hier vind je ook informatie over de prijzen en beschikbaarheid van iedere afzonderlijke Spanje vakantie.
Nieuwe pagina's

 1. Parkeren in Madrid: alle mogelijkheden gratis en betaald

  Jul 13, 20 08:07 AM

  Ik heb voor je uitgezocht waar je gratis en betaald kunt parkeren in Madrid.

  Lees meer

 2. De vele verschillende soorten vakanties die je naar Spanje kunt maken

  Jul 08, 20 09:01 AM

  Beleef Spanje op je eigen manier! Lees meer over de vele verschillende soorten vakanties in Spanje die mogelijk zijn: stedentrips, actieve vakanties en meer.

  Lees meer

 3. Een fietsvakantie in Andalusië: fietsen door afwisselende landschappen

  Jul 08, 20 04:00 AM

  Mijn favoriete fietsgebieden, fietsroutes en fietsreizen in Andalusië (individuele fietsvakanties en groepsreizen).

  Lees meer