Spanje reizen van VakantieXperts

De Nederlandse reisorganisatie VakantieXperts biedt op haar website verschillende Spanje reizen aan: autorondreizen door Andalusië en Midden Spanje, een busrondreis door Noord Spanje en cruise vakanties die Spaanse kustplaatsen en Spaanse eilanden aandoen.

Deze reizen staan echter verspreid op de website. Voor het gemak heb ik hier dus alle Spanje reizen van VakantieXperts voor je bij elkaar gezet. Die kant-en-klaar geboekt kunnen worden. Of kunnen dienen als inspiratie voor een unieke op maat gemaakt Spanje vakantie. Geniet!

Hart van Spanje (autorondreis)

De Spanje reis "Hart van Spanje" van VakantieXperts is een 9-daagse autorondreis door de omgeving van Madrid in Midden Spanje. Naar hoofdstad Madrid. En naar de prachtige historische plaatsen Ávila, El Escorial, Salamanca, Segovia en Toledo. Met verblijf in verzorgde 3- en 4-sterren hotels.

Rondreis Paradores (autorondreis)

De "Rondreis Paradores" van VakantieXperts is eveneens een autorondreis door Midden Spanje. Die je in 8 dagen meeneemt naar Ávila, Madrid en Salamanca. En de minder bekende plaatsen Oropesa, Plasencia en Trujilo. Waarbij je verblijft in karakteristieke Parador hotels. Die zich bevinden in historische gebouwen of op bijzondere plekken.

Het mooiste van Andalusië (autorondreis)

"Het mooiste van Andalusië" is een 8-daagse autorondreis van VakantieXperts door Andalusië in Zuid Spanje. Die je meeneemt naar Córdoba, Granada, Sevilla, Jerez de la Frontera, Ronda en verschillende witte dorpen. En naar Arcos de la Frontera, Cabra en Mijas. En waarbij je verblijft in verzorgde 3- en 4-sterren hotels.

Hoogtepunten van Andalusië (autorondreis)

Tijdens de 10-daagse autorondreis door Andalusië "Hoogtepunten van Andalusië" van VakantieXperts, waarbij je verblijft in verzorgde 3- en 4-sterren hotelsbezoek je eveneens de plaatsen Córdoba, Granada, Sevilla, Jerez de la Frontera, Ronda en verschillende witte dorpen. Én je gaat naar Gibraltar, Jaén/Baeza en Marbella.

Noord Spanje & Picos de Europa (vlieg-busrondreis)

De vlieg-busrondreis "Noord Spanje & Picos de Europa" van VakantieXperts is een 10-daagse busrondreis door Midden en Noord Spanje. Naar o.a. Bilbao, Madrid, Picos de Europa en San Sebastián. Waarbij je vliegt op Madrid. En verblijft in 3- en 4-sterren hotels (Nederlandstalige reisbegeleider; ontbijt en avondeten inclusief; entreegelden exclusief).

Cruise Spanje en Portugal (cruise-reis)

Mijn favoriete cruise-reis van VakantieXperts is de 9-daagse "Cruise Spanje en Portugal", waarbij je langs maar liefst 6 Spaanse kuststeden vaart. Te weten Barcelona, Valencia, Alicante, Málaga, Gibraltar en Cádiz. Én je bezoekt het Spaanse eiland Ibiza (Balearen) en de Portugese stad Lissabon. Je overnacht en eet op het cruiseschip. En de vliegtickets zijn inclusief.

Cruise Spanje en Italië (cruise-reis)

De 13-daagse cruise-reis "Cruise Italië en Spanje" van VakantieXperts geeft je een prachtige indruk van de Mediterrane landen  Spanje en Italië. Nadat je met het vliegtuig richting zuiden bent gevlogen, vaar je met de boot naar de indrukwekkende steden  Barcelona, Cádiz, Cartagena, Gibraltar, Málaga, Napels, Rome en het eiland Sicilië. Je overnacht en eet hierbij op het cruiseschip. 

Cruise Marokko en Spanje (cruise-reis)

Tijdens de afwisselende 11-daagse cruise-vakantie "Cruise Marokko en Spanje" van VakantieXperts vaar je naar de Spaanse steden Barcelona, Málaga en Alicante, de Spaanse eilanden Gran Canaria en Tenerife, het Portugese eiland Madeira en Casablanca in Marokko. Je overnacht en eet op het cruiseschip. En de vliegtickets zijn inclusief.

Spanje reizen op maat VakantieXperts

Heb je een andere Spanje reis in gedachte? De reisexperts van VakantieXperts maken kosteloos en vrijblijvend een reisvoorstel voor je! Geheel volgens jouw wensen. En natuurlijk binnen jouw budget. 

Aanvraag gratis reisadvies VakantieXperts

Hotels en appartementen VakantieXperts

Daarnaast vind je op de website van VakantieXperts ook honderden vakantie-accommodaties in Spanje en op de Spaanse eilanden. En dan vooral hotels en appartementen. Via een duidelijke en goed functionerende zoekmachine kun je filteren op aantal sterren, zwembad, ligging tot strand etc. etc.

Je kunt een accommodatie online boeken. Of in een van de meer dan 200 reisbureaus van VakantieXperts.

Accommodaties in Spanje op website VakantieXperts


Terug van Spanje reizen VakantieXperts naar D-reizen VakantieXperts
Terug naar startpagina Spanje voor Jou Nieuwe pagina's

 1. Chocolatería San Ginés - de bekendste chocolatería van Madrid

  Dec 11, 18 07:00 AM

  Informatie over Chocolatería San Ginés, de bekendste chocolatería van Madrid. Een bijzondere én lekkere bezienswaardigheid in Madrid...

  Lees meer

 2. Plaza de Toros Las Ventas in Madrid - Spanje's grootste arena

  Dec 11, 18 05:11 AM

  Plaza de Toros Las Ventas in Madrid - Spanje's grootste arena voor stierengevechten

  Lees meer

 3. Het waaiermuseum van Madrid

  Dec 10, 18 03:34 PM

  Een bijzondere bezienswaardigheid voor een vakantie Madrid: een klein waaiermuseum, met waaiers van over de hele wereld. Lees waar je dit bijzondere museum in Spanje kunt vinden. En hoe de waaiers zij…

  Lees meer