Spanje reizen van VakantieXperts

Op VX.nl, de website van de Nederlandse reisorganisatie VakantieXperts, vind je talrijke Spanje reizen: autorondreizen, busreizen én cruise vakanties. Naar Spanje en de Spaanse eilanden.

Spanje reizen van VakantieXperts zijn helaas niet meer boekbaar op Spanje voor Jou. Maar gelukkig kun je wel nog heel veel andere individuele én groepsrondreizen door Spanje boeken.

LET OP: Per 25 augustus 2020 zijn weer alleen noodzakelijke reizen naar Spanje toegestaan en mogen we dus weer niet op vakantie naar Spanje. Lees meer>>

Autorondreizen, busreizen en cruises

De Nederlandse reisorganisatie VakantieXperts biedt op haar website verschillende Spanje reizen aan: autorondreizen door Andalusië en Midden Spanje, een busrondreis door Noord Spanje en cruise vakanties die Spaanse kustplaatsen en Spaanse eilanden aandoen:

Spanje reizen op maat VakantieXperts

De Spanje reizen van VakantieXperts kunnen kant-en-klaar geboekt worden. Of dienen als inspiratie voor een unieke op maat gemaakt Spanje vakantie.

Want de reisexperts van VakantieXperts kunnen kosteloos en vrijblijvend een reisvoorstel voor je maken. Geheel volgens jouw wensen. En binnen jouw budget. 

Hotels en appartementen VakantieXperts

Daarnaast vind je op de website van VakantieXperts ook honderden vakantie-accommodaties in Spanje en op de Spaanse eilanden. En dan vooral hotels en appartementen.

Via een duidelijke en goed functionerende zoekmachine kun je filteren op aantal sterren, zwembad, ligging tot strand en meer.

Bovendien kun je snel filteren op het soort accommodatie dat je zoekt: luxe, sfeervol & authentiek, rustig of leuk voor kinderen. Dit laatste vind ikzelf erg fijn.
Nieuwe pagina's

 1. Het ontstaan van toerisme aan de Costa Blanca: Benidorm en bikini’s

  Sep 25, 20 03:31 AM

  Sinds wanneer en waarom zijn de Costa Blanca en Spanje een populaire vakantiebestemming voor Noord-Europeanen? Vind hier het antwoord!

  Lees meer

 2. Patones de Arriba: opgeknapt verlaten bergdorpje in de regio Madrid

  Sep 10, 20 02:36 AM

  Kom meer te weten over het bijzondere bergdorpje Patones de Arriba in het noorden van de regio Madrid: bouwstijl, ligging, wandel- en overnachtingsmogelijkheden

  Lees meer

 3. Een wandelvakantie Midden-Spanje door ongerepte en afwisselende natuur

  Sep 03, 20 06:52 AM

  Inspiratie voor rustgevende wandelvakanties in Midden-Spanje, met tips over wandelreizen en wandelroutes door Midden-Spanje

  Lees meer