Spanje reizen van VakantieXperts

Op VX.nl, de website van de Nederlandse reisorganisatie VakantieXperts, vind je talrijke Spanje reizen: autorondreizen, busreizen én cruise vakanties. Naar Spanje en de Spaanse eilanden.

Spanje reizen van VakantieXperts zijn helaas niet meer boekbaar op Spanje voor Jou. Maar gelukkig kun je wel nog heel veel andere individuele én groepsrondreizen door Spanje boeken.

LET OP: Spanje begint vanaf 1 juli weer toeristen toe te laten. Net als in Nedderland en België gelden er dan nog extra hygiëne- en afstandsmaatregelen. Lees meer>>

Autorondreizen, busreizen en cruises

De Nederlandse reisorganisatie VakantieXperts biedt op haar website verschillende Spanje reizen aan: autorondreizen door Andalusië en Midden Spanje, een busrondreis door Noord Spanje en cruise vakanties die Spaanse kustplaatsen en Spaanse eilanden aandoen:

Spanje reizen op maat VakantieXperts

De Spanje reizen van VakantieXperts kunnen kant-en-klaar geboekt worden. Of dienen als inspiratie voor een unieke op maat gemaakt Spanje vakantie.

Want de reisexperts van VakantieXperts kunnen kosteloos en vrijblijvend een reisvoorstel voor je maken. Geheel volgens jouw wensen. En binnen jouw budget. 

Hotels en appartementen VakantieXperts

Daarnaast vind je op de website van VakantieXperts ook honderden vakantie-accommodaties in Spanje en op de Spaanse eilanden. En dan vooral hotels en appartementen.

Via een duidelijke en goed functionerende zoekmachine kun je filteren op aantal sterren, zwembad, ligging tot strand en meer.

Bovendien kun je snel filteren op het soort accommodatie dat je zoekt: luxe, sfeervol & authentiek, rustig of leuk voor kinderen. Dit laatste vind ikzelf erg fijn.
Nieuwe pagina's

 1. Op vakantie naar Asturië: Costa Verde en achterliggend berglandschap

  May 29, 20 05:43 AM

  Kom in de stemming voor een vakantie naar Asturië in Noord-Spanje met mijn tips over bezienswaardigheden, sfeervolle accommodaties en georganiseerde reizen.

  Lees meer

 2. Charmante hotels aan de Costa Verde in Asturië (Noord-Spanje)

  May 27, 20 10:47 AM

  Mijn favoriete hotels aan kust en in binnenland van Asturië (Noord-Spanje): kleinschalige hotels, luxe hotels, kinderhotels en hotels waar honden welkom zijn.

  Lees meer

 3. Spanje’s heropening voor toeristen na de Corona-lockdown

  May 26, 20 10:45 AM

  Hoe weet je of de plek waar jij naar op vakantie wilt in Spanje weer toeristen toelaat na de Coronalockdown? En welke coronamaatregelen er gelden? Lees meer...

  Lees meer