Kleine landelijke glamping Cortijo Vista Infinita (Granada, Andalusië)

Hou je van rust en natuur en zoek je een kleine glamping in het binnenland van Andalusië? Dan zijn de 5 glampingtenten op het landgoed van Cortijo Vista Infinita wat voor jou! Deze kleine duurzame glamping met zwembad in de provincie Granada ligt midden in de natuur. En is een fantastische plek voor een ontspanvakantie én actieve vakantie in Andalusië!

Glamping Cortijo Vista Bonita bij Sierra de Alhama in binnenland Andalusië

Op deze pagina kun je lezen wat ik bijzonder vind aan deze kleine glamping in Zuid-Spanje.

Let op! De glampingtenten van Cortijo Infinito worden momenteel niet verhuurd. Je kunt er echter wél verblijven in een stoere Eco-Lodge. En uiteraard kan ik nog meer glampings in Zuid-Spanje warm aanbevelen.

Wil je weten wat je kunt zien en doen in de omgeving van deze vakantiewoningen? Ga dan naar de specifieke vakantie pagina's over de provincies Granada en Málaga. En eventueel de provincie Córdoba.

Mini-glamping met zwembad

Glamping Cortijo Vista Infinita bestaat uit vijf glamping tenten. Die voorzien zijn van comfortabele bedden en een zithoekje. En die wc, douche, open keuken, koelkast, en BBQ- picknickplek met elkaar delen. Plus een gezamenlijk zwembad met een fantastisch uitzicht op de bergen

De tenten zijn in principe ingericht voor twee personen, maar kunnen ook een gezin met maximaal twee kinderen herbergen. 

Bovendien kun je op deze mini-glamping in Andalusië ’s ochtends genieten van een heerlijk vers ontijtbuffet. Dat vind ik nu écht luxe kamperen…

NB. Aangezien de eigenaren van deze glamping in Zuid Spanje zelf 2 honden hebben, nemen zij het risico niet om gasten toe te laten met honden.

Glamping midden in de natuur

De 5 glamping tenten zijn gelegen op het landgoed van Cortijo Vista Infinita bij het witte bergdorp Alhama De Granada. Aan de noord-ingang van nationaal natuurpark Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. En dichtbij de Alhama rivier.

Van alle kanten word je er omgeven door schitterende natuur! Waarin je kunt wandelen, fietsen, paardrijden, kajakken, klimmen (ook Vías Ferratas in de buurt) of aan cayoning doen. Maar waarvan je ook al vanuit je tent van kunt genieten. Want vanaf deze kleinschalige glamping in de provincie Granada heb je prachtig uitzicht op bomen en bergen!

En wil je cultuur proeven? Dan kun je vanuit Glamping Cortijo Vista Infinita bijvoorbeeld Granada of Frigiliana bezoeken. Beide plaatsen liggen op een uur rijden van deze bijzondere overnachting in Andalusië. Evenals de stranden aan de Costa del Sol Oost.

Glamping tent op Cortijo Vista Infinita
Glampingtent met volop privacy in binnenland Granada
Zwembad Casa Luna (Alhama de Granada)
Ecologisch vakantiehuis op Cortijo Vista Infinita

Nederlandstalige eigenaren

Voor veel mensen kan de Spaanse taal een barrière zijn om op vakantie naar Spanje te gaan. Hierover hoef je je bij glamping Cortijo Vista Infinita echter geen zorgen te maken. Want deze glamping in het binnenland van Andalusië heeft Nederlandstalige eigenaren.

In 2007 kochten de Belgische Rik en Marie het landgoed bij bergdorp Alhama de Granada. In eerste instantie knapten ze het vervallen huis op en installeerden ze duurzame water- en electriciteitsvoorzieningen. 

Vervolgens bouwden ze een eco-huis op het landgoed van Cortijo Vista Infinita en legden ze de faciliteiten aan voor hun kleine glamping in de natuur.

Hulp bij organiseren actieve vakantie

Vanaf 2016 ontvangen Rik en Marie met open armen gasten op hun glamping bij Alhama de Granada. En doen ze er alles aan om hun gasten een onvergetelijk vakantie in Zuid Spanje te bezorgen. Met comfortabele accommodaties en een heerlijk ontbijtbuffet.

Bovendien kennen zij talrijke wandel-, fiets en klimroutes en meer. En helpen ze je graag bij het organiseren van je actieve vakantie in Andalusië.

NB. Af en toe vinden er op Cortijo Vista Infinita ook themavakanties plaats. Bijvoorbeeld yogavakanties.

Vakantiehuis op Cortijo Vista Infinita

Naast de vijf glamping tenten op Cortijo Vista Infinita kun je bij deze Nederlandstalige accommodatie ook verblijven in het zelfgebouwde ecologische vakantiehuis van Rik en Marie.

Deze bijzondere en comfortabele 2- tot 4-persoons vakantiewoning in Zuid-Spanje is voor mij een perfect voorbeeld van duurzaam toerisme...

Conclusie

Glamping Vista Infinita is voor mij een echte mini-glamping in Andalusië. Met Nederlandse eigenaren. Waarin je volop kunt genieten van je privacy en de omliggende natuur. En die ideaal is voor een ontspanvakantie én actieve vakantie in Zuid Spanje!

Meer weten of boeken?

Lijkt het je wat om op vakantie te gaan naar deze duurzame en landelijk gelgegen kleine glamping in de provincie Granada? Vul dan snel onderstaand contactformulier in. Rik en Marie van Cortijo Vista Infinita nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen