D-reizen - hotels en appartementen in Spanje voor ieders budget

Zoek je een betaalbaar appartement of hotel voor je Spanje vakantie? Of juist een luxe, all-inclusive, hond- of kindvriendelijke vakantiewoning? Snuffel dan eens door het grote aanbod van D-reizen. D-reizen biedt appartementen en hotels voor ieder budget aan. Vooral op de Canarische eilanden en de Balearen. Plus aan de Costas van Zuid en Oost Spanje.

Op deze pagina vertel ik meer over het aanbod van Spanje vakanties van D-reizen.

Daarnaast leg ik uit hoe je zoekt naar specifieke vakantie-accommodaties op de website van D-reizen.

Groot en gevarieerd Spanje aanbod

Wist je dat Spanje het meest geboekte vakantieland is bij D-reizen? En dat D-reizen samenwerkt met bekende aanbieders als TUI, De Jong Intra Vakanties en Corendon?

Op de website van D-reizen kun je meer dan 2000 vakantie-accommodaties in Spanje met elkaar vergelijken. Voornamelijk hotels en appartementen, maar ook een aantal bungalows en villa's. 

Vlucht inclusief bij zonvakanties en stedentrips

Wat ook handig kan zijn, is dat de vlucht vaak inclusief is als je een hotel of appartement via D-reizen boekt. Dit is het geval bij de zonvakanties en stedentrips naar Spanje van D-reizen.

Bij de auto- en kampeervakanties van D-reizen bestaat de Spanje vakantie alleen uit een accommodatie.

Hoe zoek je op website D-reizen?

Je kunt op de website van D-reizen naar verschillende soorten Spanje vakanties (te vinden in de bovenste horizontale balk):

 • zonvakanties 
 • autovakanties
 • kampeervakanties
 • stedentrip Barcelona, Madrid, Malaga, Sevilla en Valencia

Vervolgens kun je binnen iedere streek (bv Canarische eilanden, Balearen en Spaanse Costa’s) op plaats zoeken. En filteren op:

 • verzorgingstype (logies, logies met ontbijt of all-inclusive);
 • accommodatie type (hotel, appartement, bungalow, villa en meer); 
 • faciliteiten (o.a. zwembad, kindvriendelijk en huisdieren toegestaan);
 • aantal sterren;
 • ligging (bijvoorbeeld afstand tot strand of afstand tot centrum).

Conclusie

Dus ben je voor je vakantie in Spanje op zoek appartement of hotel, dan is de website van D-reizen ideaal om accommodaties van aanbieders met elkaar te vergelijken. Want op de website van D-reizen vind je een groot en gevarieerd aanbod aan hotels en appartementen in Spanje. Waarin je naar hartenlust kunt filteren.
Nieuwe pagina's

 1. De Lecrin vallei in Granada (Andalusië): de Vallei van Geluk

  Apr 01, 20 10:12 AM

  De Lecrin vallei dichtbij Granada, de Sierra Nevada én de Costa Tropical: prachtige uitvalsbasis voor een Andalusië vakantie met cultuur, natuur én strand…

  Lees meer

 2. Het hele jaar een heerlijke wandelvakantie op de Canarische eilanden

  Mar 30, 20 10:41 AM

  Een wandelvakantie op de Canarische eilanden? Lees meer over wandelroutes, wandelreizen en mooiste wandelgebieden op Tenerife, La Palma, Lanzarote, La Gomera em

  Lees meer

 3. Een vakantie aan de Costa del Sol - de kust van Málaga (Andalusië)

  Mar 30, 20 09:12 AM

  Op vakantie naar de Costa del Sol in Andalusië (Zuid-Spanje)? Lees meer over de kust van provincie Málaga. O.a. tips over vakantiehuizen en sfeervolle hotels.

  Lees meer