Met een Tuk Tuk door Madrid

Wat zeg je ervan om per Tuk Tuk Madrid te verkennen? Dat kan sinds 2016! Lees snel meer over hoe je met deze gemotoriseerde Aziatische driewieler de hoofdstad van Spanje kunt ontdekken.

Op avontuur in Madrid met een Tuk Tuk van Tuk Tour Madrid

Een Tuk Tuk Tour door Madrid

Bij een Tuk Tuk Tour door Madrid wordt je in een Tuk Tuk door Madrid gereden. Een ontspannen en gezellige manier om de stad te verkennen, toch? Er is plek voor maximaal 3 personen. En je kunt kiezen uit verschillende tours.

Wil je per gemotoriseerde driewieler de hoogtepunten van deze charmante stad in Midden Spanje zien? Dan raad ik de “Ontdek Madrid Tour” aan. Deze tour duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. Het bedrijf Tuk Tour Madrid biedt echter ook nog andere Tours aan.

Bijvoorbeeld de “Romantische Tour”, waarbij jullie met zijn tweetjes onder het genot van een fles Lambrusco door het centrum van Madrid worden gereden.

Of de “Voetbal Tour”, naar het Bernabeu stadion en de pleinen waar beide voetbalclubs van Madrid hun overwinning vieren.

De “Las Ventas Tour” brengt je vervolgens naar de grootste en misschien ook wel mooiste Plaza de Toros (=stierenarena) van Spanje.

En wil je lekker lui winkelen zonder alle tassen mee te hoeven slepen? Dan is de “Shopping Tour” iets voor jou.

Voor wie zijn de Tuk Tuk Tours bedoeld?

Een Tuk Tuk Tour door Madrid is ideaal voor koppels die op een originele en romantische manier Madrid willen verkennen.

Maar ook voor families of personen die minder goed ter been zijn is het heerlijk om per Tuk Tuk Madrid te leren kennen.

Het gezicht achter de Tuk Tour Madrid

Sacha Lefebvre is het gezicht achter Urban Safari Tours. Als kind van een Spaanse vader en Nederlandse moeder is hij opgegroeid in Madrid in Spanje. Maar regelmatig is hij op vakantie in Nederland.

Tijdens een van zijn bezoeken aan Amsterdam komt hij oog in oog te staan met een bierfiets. Hij is diep onder de indruk en begint in 2013 zijn eigen Beer Bike Business. 

De bierfiets in Madrid blijkt een succes te zijn bij jong en oud. Dus gaat Sacha op zoek naar meer transportmogelijkheden om Madrid op een leuke en originele manier te verkennen. Via een Urban Safari Tour.

Andere manieren om Madrid te verkennen 

Tegenwoordig kun je via Urban Safari Tours dus op allerlei originele en leuke manieren op avontuur door Spanje's bruisende hoofdstad. In een TukTuk, maar ook:

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten over de Tuk Tuk ‘s in Madrid? Of wil je een Tuk Tuk Tour in Madrid boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neemt het Tuk Tour Madrid team zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen
Ontdek Madrid Tour
Romantische Tour
Voetbal Tour
Las Ventas Tour
Shopping Tour
Eigen ontworpen Tour

Keer terug van Tuk Tuk Madrid naar Vakantie Madrid
Keer terug naar Spanje voor JouMadrid gids met mijn favoriete plekken in Madrid (te koop via Favoroute)

Nieuwe pagina's

 1. B&B a-ti – luxe landelijke B&B bij Astorga (Castillië en Leon)

  Apr 16, 18 09:12 AM

  Op zoek naar een sfeervolle B&B in de regio Castillië en Leon in Midden Spanje? Lees waarom ik de Nederlandstalige B&B a-ti buiten Astorga een ideale accommodatie vind voor een actieve vakantie, cultu…

  Lees meer

 2. Glamping La Nogala – kindvriendelijke glamping in Alhaurín el Grande

  Apr 10, 18 01:21 PM

  Uitgebreide informatie over de Nederlandstalige glamping La Nogala in het binnenland van Malaga; een kindvriendelijke glamping met zwembad aan de voet van de Sierra de Mijas in de Guadalhorce vallei.

  Lees meer

 3. Glampings in de buurt van Barcelona

  Mar 28, 18 06:19 AM

  Op zoek naar een glamping in Barcelona? In de buurt van deze fascinerende stad in Catalonië heb ik verschillende campings aan zee gevonden, waar je luxe kunt kamperen…

  Lees meer