Met een Tuk Tuk door Madrid

Wat zeg je ervan om per Tuk Tuk Madrid te verkennen? Dat kan sinds 2016! Lees snel meer over hoe je met deze gemotoriseerde Aziatische driewieler de hoofdstad van Spanje kunt ontdekken.

Op avontuur in Madrid met een Tuk Tuk van Tuk Tour Madrid

Een Tuk Tuk Tour door Madrid

Bij een Tuk Tuk Tour door Madrid wordt je in een Tuk Tuk door Madrid gereden. Een ontspannen en gezellige manier om de stad te verkennen, toch? Er is plek voor maximaal 3 personen. En je kunt kiezen uit verschillende tours.

Wil je per gemotoriseerde driewieler de hoogtepunten van deze charmante stad in Midden Spanje zien? Dan raad ik de “Ontdek Madrid Tour” aan. Deze tour duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. Het bedrijf Tuk Tour Madrid biedt echter ook nog andere Tours aan.

Bijvoorbeeld de “Romantische Tour”, waarbij jullie met zijn tweetjes onder het genot van een fles Lambrusco door het centrum van Madrid worden gereden.

Of de “Voetbal Tour”, naar het Bernabeu stadion en de pleinen waar beide voetbalclubs van Madrid hun overwinning vieren.

De “Las Ventas Tour” brengt je vervolgens naar de grootste en misschien ook wel mooiste Plaza de Toros (=stierenarena) van Spanje.

En wil je lekker lui winkelen zonder alle tassen mee te hoeven slepen? Dan is de “Shopping Tour” iets voor jou.

Voor wie zijn de Tuk Tuk Tours bedoeld?

Een Tuk Tuk Tour door Madrid is ideaal voor koppels die op een originele en romantische manier Madrid willen verkennen.

Maar ook voor families of personen die minder goed ter been zijn is het heerlijk om per Tuk Tuk Madrid te leren kennen.

Het gezicht achter de Tuk Tour Madrid

Sacha Lefebvre is het gezicht achter Urban Safari Tours. Als kind van een Spaanse vader en Nederlandse moeder is hij opgegroeid in Madrid in Spanje. Maar regelmatig is hij op vakantie in Nederland.

Tijdens een van zijn bezoeken aan Amsterdam komt hij oog in oog te staan met een bierfiets. Hij is diep onder de indruk en begint in 2013 zijn eigen Beer Bike Business. 

De bierfiets in Madrid blijkt een succes te zijn bij jong en oud. Dus gaat Sacha op zoek naar meer transportmogelijkheden om Madrid op een leuke en originele manier te verkennen. Via een Urban Safari Tour.

Andere manieren om Madrid te verkennen 

Tegenwoordig kun je via Urban Safari Tours dus op allerlei originele en leuke manieren op avontuur door Spanje's bruisende hoofdstad. In een TukTuk, maar ook:

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten over de Tuk Tuk ‘s in Madrid? Of wil je een Tuk Tuk Tour in Madrid boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neemt het Tuk Tour Madrid team zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Keer terug van Tuk Tuk Madrid naar Vakantie Madrid
Keer terug naar Spanje voor JouMadrid gids met mijn favoriete plekken in Madrid (te koop via Favoroute)

Nieuwe pagina's

 1. Chocolatería San Ginés - de bekendste chocolatería van Madrid

  Dec 11, 18 07:00 AM

  Informatie over Chocolatería San Ginés, de bekendste chocolatería van Madrid. Een bijzondere én lekkere bezienswaardigheid in Madrid...

  Lees meer

 2. Plaza de Toros Las Ventas in Madrid - Spanje's grootste arena

  Dec 11, 18 05:11 AM

  Plaza de Toros Las Ventas in Madrid - Spanje's grootste arena voor stierengevechten

  Lees meer

 3. Het waaiermuseum van Madrid

  Dec 10, 18 03:34 PM

  Een bijzondere bezienswaardigheid voor een vakantie Madrid: een klein waaiermuseum, met waaiers van over de hele wereld. Lees waar je dit bijzondere museum in Spanje kunt vinden. En hoe de waaiers zij…

  Lees meer