Grote keuze aan vakantiehuizen in Spanje bij TUI Villa's

Op zoek naar een vakantiehuis in Spanje? Kijk dan eens op de website van TUI Villas, het internationale vakantiehuizenportaal van TUI.

Hier vind je meer dan 300.000 verschillende vakantiehuizen in Europa. Waarvan er bijna 30.000 vakantiehuizen in Spanje liggen. Vakantiehuizen met zwembad, vakantiehuizen in een vakantiepark, vakantiehuizen aan zee, bijzondere vakantiehuizen en meer.

LET OP: Je mag weer op vakantie naar Spanje! Net als in Nederland en België gelden er echter nog extra hygiëne- en afstandsmaatregelen zolang er geen vaccin tegen COVID-19 gevonden is. Lees meer>>

Ik heb de zoekmachine op de website van TUI Villas uitgeprobeerd. En het huizenaanbod in Spanje bekeken. 

Op deze pagina lees je meer over het aanbod van vakantiehuizen in Spanje van TUI Villas. En leg ik uit hoe je makkelijk en snel een geschikt vakantiehuis voor jouw vakantie in Spanje vindt.

Op een aparte pagina kun je lezen wat ik de mooiste vakantiehuizen in Spanje van TUI Villas vind.

Divers aanbod vakantiehuizen

Op de website van TUI Villas vind je vakantiehuizen in Spanje voor ieders budget. Dit kunnen eenvoudige vakantiehuizen zijn, maar ook luxe vakantiehuizen. Met of zonder zwembad. Waar huisdieren wel of niet zijn toegestaan. Die in grootte variëren van vakantiehuizen voor 2 personen tot vakantiehuizen voor 20 personen.

Vakantiehuizen zoeken op TUI Villas

Op de website van TUI Villas vind je een zoekmachine met uitgebreide zoekmogelijkheden. Die echter niet meteen zichtbaar zijn.

Daarom geef ik hier uitleg over hoe de zoekmachine werkt. Zodat je makkelijk en snel een geschikt vakantiehuis in Spanje bij TUI Villas kunt vinden.

Zoek vakantiehuizen in Spanje per regio

Vakantiehuizen in Spanje op TUI Villas per regio

Zoek je een vakantiehuis in een bepaalde regio in Spanje, dan vul aan de linkerkant bij ‘Vakantiebestemming’ eerst Spanje in.

Zodra je Spanje hebt ingevuld, verschijnt er een schermpje waarin je een bepaald gebied in Spanje kunt selecteren.

De 8 populairste regio’s (waaronder de Costa del Sol, Costa Blanca en Costa Verde) staan bovenaan, onder het kopje ‘kies een populaire regio’.

In de grijze, minder zichtbare knop ‘alle regio’s in Spanje’ kun je vervolgens zoeken op alle regio’s in Spanje: Aragon, Baskenland, Catalonië, Valencia etc.

Vervolgens kun je het zoeken nog verfijnen via ‘meer kenmerken’.  Hieronder beschrijf ik kort hoe je kunt zoeken naar: 

Kindvriendelijke vakantiehuizen op TUI Villas

Er is helaas geen directe knop op de website van TUI Villas die kindvriendelijke vakantiehuizen heet. Ben je op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis in Spanje, dan kun je per gebied in Spanje (zie boven) wel filteren op bijvoorbeeld:

 • Afstand tot zee (=afstand tot water)
 • Gemeenschappelijk of privé zwembad
 • Kinderbed
 • Afgezet grondstuk

Al deze filters zijn in de zoekmachine op de website van TUI Villas te vinden onder ‘meer kenmerken’.

Vakantiehuizen met zwembad op TUI Villas

Vakantiehuizen met zwembad in Spanje op TUI Villas

Ben je voor je vakantie in Spanje op zoek naar een vakantiehuis met zwembad? Kies dan bij ‘meer kenmerken’ of je een privé zwembad wilt hebben, of juist een gemeenschappelijk zwembad.

Vakantiehuizen in vakantiepark op TUI Villas

Vakantiehuizen in vakantieparken in Spanje van TUI Villas

Wil je graag dat je vakantiehuis in Spanje zich bevindt in een vakantiepark? Vink dan bij ‘meer kenmerken’ de optie ‘alleen vakantiecomplexen’ aan. Hieronder vallen overigens ook bijvoorbeeld vakantiedorpen en aparthotels.

Vakantiehuizen waarin huisdieren zijn toegestaan

Vakantiehuizen met hond in Spanje op TUI Villas

Zoek je een vakantiehuis in Spanje waarin je hond ook welkom is? Of vind je het juist belangrijk dat er in jouw vakantiehuis in Spanje geen huisdieren mogen komen? Kies dan bij ‘meer kenmerken’ voor respectievelijk ‘een huisdier’, ‘meer dan een huisdier’ of ‘huisdieren niet toegestaan’.

Appartementen in steden op TUI Villas

Stadsappartementen in Spanje op TUI Villas

Plan je een stedentrip naar Spanje? Waarbij je wilt overnachten in een appartement in de stad? Kies dan bij ‘meer kenmerken’‘speciale objecten’ voor ‘stadsappartementen’.

Bijzondere vakantiehuizen in Spanje op TUI Villas

Bijzonder overnachten in Spanje via TUI Villas

En ben je voor je vakantie in Spanje tenslotte op zoek naar een bijzonder vakantiehuis? Dat zich bijvoorbeeld bevindt in een historisch gebouw? Ook dan kun je hier gericht op zoeken. En wel via de zoekfunctie ‘meer kenmerken’‘speciale objecten’. Hier vind je de keuzemogelijkheid 'buitengewone vakantiehuizen'.

Bovendien kun je ook zoeken op specifieke soorten bijzondere vakantiehuizen. Bijvoorbeeld architectonische- en designhuizen, huizen die ouder zijn dan 100 jaar, huizen in molens/kastelen en vakantiehuizen aan zee (=strandhuizen).

Conclusie

Op het vakantiehuizenportaal van TUI vind je een enorm en divers aanbod aan vakantiehuizen in Spanje. Die variëren van heel eenvoudige tot luxe vakantiehuizen.

Via ‘meer kenmerken’ en ‘speciale objecten’ in de zoekmachine van TUI Villas kun je uitgebreid filteren. Zodat je snel een geschikt vakantiehuis voor jouw Spanje vakantie vindt.

Mooiste vakantiehuizen TUI Villas in Spanje

Ben je benieuwd wat mijn favoriete vakantiehuizen van TUI Villas in Spanje zijn? Lees dan verder op mijn pagina over de mooiste vakantiehuizen in Spanje van TUI Villas.

Ook interessant
Nieuwe pagina's

 1. Fietsroutes in Spanje: voor ieder wat wils

  Jul 01, 20 11:53 AM

  Informatie en tips over fietsroutes in Spanje: lichte én zware fietsroutes over geasfalteerde wegen of hobbelige natuurpaden.

  Lees meer

 2. Bekende én onbekende steden die leuk zijn voor een stedentrip Spanje

  Jul 01, 20 04:19 AM

  Zin in een stedentrip Spanje? Lees welke prachtige bekende én onbekende steden je kunt ontdekken! Barcelona, Madrid, Valencia en meer

  Lees meer

 3. Wandelroutes in Spanje: eeuwenoude veepaden en omgebouwde spoorlijnen

  Jun 30, 20 09:32 AM

  Informatie en tips over wandelroutes in Spanje: welke soorten zijn er, hoe worden ze aangegeven en hoe vind je ze?

  Lees meer