Stefan en Jessica: Costa Blanca Zuid specialisten op Spanje voor Jou

Wij zijn Stefan en Jessica, de eigenaren van het Nederlandstalige makelaarskantoor Molders Meza, dat we twee jaar geleden hebben opgericht om woningzoekenden uit Nederland en België beter te ondersteunen tijdens hun zoektocht naar een geschikte woning.

Patrick van der Meer in Nou Camp Barcelona

Vanuit onze eigen ervaring merkten we namelijk dat dit in Spanje vaak te wensen overlaat. “Dit kan (en moet) beter”, dachten we.

Dus hebben we ons eigen Nederlandstalig makelaarskantoor in Spanje opgericht. De naam van ons bedrijf, Molders Meza, is ontstaan vanuit een samenvoeging van onze twee achternamen.

Betoverd door Calpe

Dit alles is begonnen tijdens een bezoek aan Calpe. De prachtige omgeving (met de Peñón de Ifach in het bijzonder), het heerlijke weer en het rustigere levenstempo zorgde ervoor dat we Nederland al snel inruilden voor Spanje.

Tot op de dag van vandaag hebben we hier geen moment spijt van gehad. We wisten eigenlijk direct dat we hier een toekomst wilden opbouwen. Het oprichten van een makelaarskantoor was dan ook een logische vervolgstap. 

Molders Meza

We zijn klein gestart, maar inmiddels werken we dagelijks met zes makelaars verspreid over de Costa Blanca.

Op dit moment zijn we nog alleen actief in de Costa Blanca, maar het is ons doel om de komende jaren uit te groeien tot een van de grootste makelaarskantoren in heel Spanje. Dit willen we onder andere bereiken door unieke service te leveren, bijvoorbeeld door een deel van onze verdiende commissie terug aan de koper te geven.

Spanje voor Jou

Toch is het aanbieden en verkopen van woningen niet het enige waar we ons mee bezighouden. Doordat we zelf wonen en werken in de Costa Blanca, weten we ook als geen ander wat dit gebied in het zuidoosten van Spanje te bieden heeft. Onze kennis en ervaringen delen we graag met de lezers van Spanje voor Jou.  

Zo voorzien we de lezers van meer informatie over de meest bekende locaties aan de Costa Blanca, maar laten we je bijvoorbeeld ook kennismaken met locaties die naar onze mening niet de aandacht krijgen die ze verdienen. We wekken graag nieuwsgierigheid op, zodat mensen uiteindelijk besluiten om deze plekken zelf te ontdekken. De Costa Blanca heeft namelijk zo veel meer te bieden dan de welbekende kustplaatsen alleen.

Geschreven pagina’s op Spanje voor Jou