Beleef wijngebied Ribera del Duero met Experiencias Ribertour

Een totaalbeleving van wijngebied Ribera del Duero in Midden Spanje. Waarbij je een bezoek brengt aan de beste bodega’s, geniet van de overheerlijke gastronomie en stijlvol overnacht in een bodega.

Dit alles en meer kan met Experiencias Ribertour. Een lokale reisorganisatie, die een onvergetelijke Spanje vakantie voor je kan organiseren. Maar ook losse activiteiten als een luchtballonvaart over het wijngebied in Castillië en Leon. Meer weten? Lees dan verder!

Een optreden van Sal Gorda in Bodega Dehesa de los Canonigos in wijngebied Ribera del Duero (Midden Spanje)

Een totaalbeleving met Experiencias Ribertour

Heel wat beroemdheden hebben al een druivenstruik geadopteerd bij Bodega Emilio Moro in Castillië en Leon

David, Raúl en Maria Jesús van Experiencias Ribertour zijn geboren en getogen in de provincie Valladolid, in het hart van het Ribera del Duero wijngebied. Zij kennen er de mooiste plekjes. En hebben er talloze contacten.

De liefde die zij voor hun tierra (letterlijk: grond) voelen, willen zij doorgeven aan anderen. Dit doen zij via het kleine bedrijf Experiencias Ribertour.

Zij zorgen ervoor dat jij het wijngebied werkelijk beleeft. Door een extra dimensie toe te voegen aan de onmisbare wijnproeverijen in deze wijnstreek in Midden Spanje.

En je kennis te laten maken met de wijngeschiedenis van deze streek, een overheerlijke gastronomie, interessante plaatsen en een fascinerende natuur.

Een beleving op maat

Een dansvoorstelling van dansgroep Vinum in een bodega in het Ribera del Duero wijngebied

Experiencias Ribertour gaat er verder voor dat iedereen het wijngebied op zijn of haar eigen manier ontdekt. Hoe groot of klein de groep ook is.

Hou je bijvoorbeeld van wandelen, fietsen of paardrijden? Dan kent de kleine reisorganisaties de mooiste routes door deze wijnstreek in het hart van Spanje. Langs de beste wijnhuizen en idyllische Middeleeuwse plaatsen.

Verder kunnen David, Julio en Maria Louise een dansvoorstelling regelen waarin al dansend het proces van wijn maken uitgebeeld wordt. Of een ballonvaart om de wijnstreek in Castillië en Leon vanuit de lucht te bewonderen.

En voor fijnproevers kent Experiencias Ribertour fantastische haute cuisine restaurants, waar traditionele gerechten een verrassende twist krijgen.

Enkele activiteit of hele vakantie

Ontspannende wijntherapie in de Spa van hotel en bodega Arzuaga in Ribera del Duero

Het maakt niet uit hoe lang je op vakantie in Spanje bent en hoe veel tijd je in wijngebied Ribera del Duero wilt doorbrengen. Want Experiencias Ribertour kan zorgen voor zowel korte als lange belevingen in deze wijnstreek in Midden Spanje. Van een paar uur of een hele week.

Blijf je meerdere dagen, dan kan de Castilliaanse reisorganisatie een overnachting op prachtige oude wijngoederen voor je regelen. Diverse bodegas beschikken over een uitstekend restaurant. En een aantal hebben zelfs een goddelijke Spa. Ideaal om even helemaal tot rust te komen.

Mogelijkheden Experiencias Ribertour

Bodega Arzuaga in wijngebied Ribera del Duero in Midden Spanje

Experiencias Ribertour geeft je dus de mogelijkheid om het Ribera del Duero wijngebied in Midden Spanje in zijn geheel te beleven. Door het wijntoerisme uit te breiden met meer gastronomische ervaringen, natuurbelevingen en meer.

Een kort overzicht van wat Experiencias Ribertour voor je kan regelen:

 • Bezoek aan en wijnproeverij bij de beste bodegas;
 • Wandeltochten door het wijngebied;.
 • fietstochten door het wijngebied;
 • paardrijtochten door het wijngebied;
 • Het wijngebied zien vanuit luchtballon;
 • Eten in de beste restaurants van de wijnstreek;
 • Dansvoorstelling over het wijn-maak-proces;
 • Flamenco voorstelling in een bodega;
 • Ontspannen in luxe Spa’s in bodega;
 • Stijlvolle overnachtingen op prachtige bodega’s of in een oud klooster;
 • Bezoek aan wijnoogstfeesten in Castillië en Leon.

Heb je andere wensen? Vraag er dan gerust naar. Experiencias Ribertour zal er alles aan doen om jouw wensen in vervulling te kunnen laten gaan.

Meer weten?

Lijkt het jou wat om het Ribera del Duero wijngebied in Midden Spanje op een unieke manier te beleven? En wil je weten wat Experiencias Ribertour voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in (graag in het Engels). Dan nemen David, Raúl of Maria zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: bij “Interesse” kun je meerdere dingen aanvinken!

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Keer terug van Experiencias Ribertour naar Vakantie Castillië Leon
Keer terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Dierenopvangcentrum Basondo in Urdaibai (Baskenland, Noord Spanje)

  Oct 09, 18 11:03 AM

  Informatie over dierenopvangcentrum Basondo in Baskenland (Noord Spanje): dieren, openingstijden, bereikbaarheid en meer.

  Lees meer

 2. Spanje reizen van VakantieXperts

  Oct 03, 18 02:44 PM

  Hier vind je alle Spanje reizen van VakantieXperts bij elkaar: autorondreizen, busreizen en cruises.

  Lees meer

 3. Winter in Madrid – meeslepende historische roman over Spanje in WOII

  Oct 02, 18 05:00 AM

  Wil je meer te weten komen over het leven in Madrid tijdens de Tweede Wereld Oorlog? Dan is de historische roman 'Winter in Madrid' van C.J. Sansom een absolute must…

  Lees meer