D-reizen en VakantieXperts – overal en voor iedereen bereikbaar

Wist jij dat D-reizen en VakantieXperts in 2014 zijn gefuseerd? Waardoor je nu in 450 reisbureaus in Nederland terecht kunt voor advies over of het boeken van een vakantie; online ruim 1.400 vakantiewoningen in Spanje van meer dan 100 Nederlandse touroperators met elkaar kunt vergelijken; en bovendien uitstekend advies op maat van reisexperts kunt krijgen?

Door de fusie hebben de twee Nederlandse reisorganisaties elkaar kunnen versterken met expertise en aanbod. Waardoor zij voor iedereen en voor ieders budget bereikbaar zijn.

Op deze pagina vertel ik meer over de D-rt groep. En heb ik voor je een rijtje gezet wat voor Spanje vakanties D-reizen en VakantieXperts aanbieden.

D-rt groep

Versterking van aanbod en expertise

Sinds Nederland's bekendste vakantie-vergelijker D-reizen en de reisexperts van VakantieXperts vanaf 2014 samen de D-rt groep vormen, hebben zij maar liefst 450 reisbureaus, die door heel Nederland verspreid zijn. En is er dus altijd wel een reisbureau van D-reizen of VakantieXperts bij jou in de buurt.

Bovendien verkopen zij nu vakanties van bijna alle grote vakantie aanbieders (Corendon, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, TUI en meer). En doordat veel reisadviseurs van VakantieXperts expert zijn in een bepaalde bestemming, kunnen zij voor ieder budget een uitstekende reis op maat maken.

De fusie van beide reisorganisaties heeft dus gezorgd voor een vergroting van aanbod én expertise.

 Voor iedereen

D-reizen en VakantieXperts doen er alles aan om overal en voor iedereen die op vakantie wil bereikbaar te zijn. Voor inspiratie en  uitgebreid advies, maar ook voor snelle online boekingen:

 1. Face to face in een van de 450 reisbureaus in Nederland;
 2. Online via de websites D-reizen.nl, vx.nl en het blog Reiskompas.nl;
 3. Telefonisch via het gezamenlijke Customer Contact Center;
 4. Schriftelijk via e-mail of een van de social media kanalen.

Spanje vakanties met D-reizen

Wist je dat Spanje het meest geboekte vakantieland is bij D-reizen? En dat je op de website van D-reizen meer dan 1400 accommodaties in Spanje met elkaar kunt vergelijken? En natuurlijk online kunt boeken?

De accommodaties kun je op veel verschillende manieren filteren. Onder andere op: 

 • streek (bv Canarische eilanden, Balearen en Spaanse Costa’s);
 • verzorgingstype (bv. logies of all-inclusive);
 • accommodatie type (bv hotel, vakantiehuis of camping); 
 • faciliteiten (bv zwembad, kindvriendelijk of huisdieren toegestaan);
 • aantal sterren;
 • ligging (bv afstand to strand of centrum).

Of je kunt thematisch zoeken op zonvakantiesautovakanties, stedentrips naar Barcelona, Madrid, Malaga, Sevilla en Valencia of kampeervakanties.

Let op: Bij zonvakanties en stedentrips bestaan de vakanties uit accommodatie en vliegticket. Bij auto- en kampeervakanties alleen uit accommodatie.

Spanje reizen van VakantieXperts

Op VX.nl, -de website van VakantieXperts-, vind je verschillende rondreizen door Spanje (met verblijf in 3- en 4-sterren hotelsen een paar cruisevakanties die plaatsen in Spanje aandoen. Naar Noord, Midden en Zuid Spanje en verschillende Spaanse eilanden.

Voor de duidelijkheid heb ik alle Spanje reizen van VakantieXperts voor je bij elkaar gezet.

De Spanje reizen kunnen kant-en-klaar geboekt worden. Maar ze kunnen ook dienen als inspiratie voor jouw unieke Spanje vakantie. Want de reisexperts van VakantieXperts maken kosteloos en vrijblijvend een reisvoorstel op maat voor je.

Accommodaties Spanje VakantieXperts

Daarnaast kun je op de website van VakantieXperts ook accommodaties in Spanje boeken. Net als op D-reizen.nl kun je er filteren op streek, verzorgingstype, accommodatie-typefaciliteitenaantal sterren en ligging. Én je kunt zoeken op "leuk voor kids", "luxe", "favoriet", "rust & relaxed" en "sfeer & authentiek".

Als je een bestemming selecteert (bv Costa del Sol, Ibiza of Canarische eilanden) zie je aan de linker kant meteen hoeveel kindvriendelijke, luxe, rustige en authentieke accommodaties er op deze bestemming zijn.

Conclusie

Ben je voor je vakantie in Spanje op zoek appartement of hotel? Dan is de website van D-reizen ideaal om accommodaties van aanbieders met elkaar te vergelijken. Want op de website van D-reizen vind je een groot en gevarieerd aanbod aan hotels en appartementen in Spanje. Waarin je naar hartenlust kunt filteren. Je kunt een accommodatie makkelijk en snel online boeken, of in een van de vele reisbureaus van D-reizen of VakantieXperts.

Wil je graag advies hebben over je Spanje vakantie? Dan kun je uitstekend terecht bij de reisexperts van VakantieXperts. Dit kan in een reisbureau, maar zeker ook schriftelijk, door het aanvragen van een kosteloos en vrijblijvend reisvoorstel.

Vakantiewoning of reis Spanje zoeken?

Wil jij via de website van D-reizen of VakantieXperts vakantiewoningen in Spanje zoeken, ben je benieuwd naar de Spanje reizen van VakantieXperts of wil je graag een vrijblijvend reisadvies? Klik dan op een van de volgende links beneden:

Accommodaties in Spanje zoeken op D-reizen

Aanvraag reisadvies VakantieXperts

Spanje reizen van VakantieXperts


Keer terug van D-reizen VakantieXperts naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Bezoek een voetbalwedstrijd in Spanje en proef de passie!

  Oct 14, 19 08:46 AM

  : Informatie en tips op Spanje voor Jou voor het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Spanje: over het kiezen van een wedstrijd, kopen van kaartjes en meer.

  Lees meer

 2. Een geheel verzorgde voetbalreis naar Spanje met Equipo Voetbalreizen

  Oct 08, 19 11:14 AM

  Informatie en tips over verzorgde voetbalreizen naar Spanje op Spanje voor Jou: inclusief voetbalkaartje, vliegticket en accommodatie.

  Lees meer

 3. Nederlandstalige wijnproeverij bij El Brabantino in Madrid

  Oct 02, 19 06:05 AM

  Review op Spanje voor Jou over Nederlandstalige wijnproeverij in Madrid van Spaanse kwaliteitswijnen bij El Brabantino.

  Lees meer