Op een bierfiets door Madrid

Wil je samen met een groep vrienden of collega’s Madrid op een originele en leuke manier verkennen? Dan is de bierfiets misschien iets voor jullie. Lees hier meer over de bierfiets van Madrid…

Op een leuke en originele manier Madrid verkennen met een bierfiets van Bbike

De Bierfiets van Madrid

Vanaf 2013 kun je op een wel heel bijzondere manier de hoofdstad van Spanje verkennen: je kunt met een bierfiets door Madrid fietsen!

Met een groep van maximaal 18 personen zit je rond een bar met een biertap. En verken je Madrid op een ontspannen, doch actieve manier. Terwijl de chauffeur van de bierfiets je van alles over Madrid vertelt. Fietsen, kijken, praten en drinken kan allemaal tegelijkertijd. 

Route van de Bierfiets in Madrid

De route door het centrum van Madrid duurt ongeveer 45 minuten. Je begint en eindigt op de Plaza del Emperador Carlos V (tussen het Atocha treinstation en het Ministerio de Agricultura).

En komt onderweg langs de Paseo del Prado, het Prado Museum, de Plaza de Neptuno, het Ritz Hotel en de Plaza de Cibeles.

Voor wie is de bierfiets bedoeld?

De bierfiets in Madrid is bedoeld voor iedereen die op een ontspannen en plezierige manier Madrid wil verkennen.

Dit kan een groep vrienden die deze bruisende stad in Midden Spanje op een originele manier wil verkennen.

Of een groep collega’s die een team building evenement houdt.

Het gezicht achter Bbike

Sacha Lefebvre is het gezicht achter Urban Safari Tours. Als kind van een Spaanse vader en Nederlandse moeder is hij opgegroeid in Madrid in Spanje. Maar regelmatig is hij op vakantie in Nederland.

Tijdens een van zijn bezoeken aan Amsterdam komt hij oog in oog te staan met een bierfiets. Hij is diep onder de indruk en begint in 2013 zijn eigen Beer Bike Business. 

De bierfiets in Madrid blijkt een succes te zijn bij jong en oud. Dus gaat Sacha op zoek naar meer transportmogelijkheden om Madrid op een leuke en originele manier te verkennen. Via een Urban Safari Tour.

Andere originele transportmogelijkheden

Tegenwoordig kun je via Urban Safari Tours dus op allerlei originele en leuke manieren op avontuur door Spanje's bruisende hoofdstad. Op een Vespa, maar ook:

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten over de bierfiets in Madrid? Of wil je de bierfiets huren? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neemt het Urban Safari Tours team zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Keer terug van Bierfiets Madrid naar Vakantie Madrid
Keer terug naar Spanje voor JouMadrid gids met mijn favoriete plekken in Madrid (te koop via Favoroute)

Nieuwe pagina's

 1. B&B a-ti – luxe landelijke B&B bij Astorga (Castillië en Leon)

  Apr 16, 18 09:12 AM

  Op zoek naar een sfeervolle B&B in de regio Castillië en Leon in Midden Spanje? Lees waarom ik de Nederlandstalige B&B a-ti buiten Astorga een ideale accommodatie vind voor een actieve vakantie, cultu…

  Lees meer

 2. Glamping La Nogala – kindvriendelijke glamping in Alhaurín el Grande

  Apr 10, 18 01:21 PM

  Uitgebreide informatie over de Nederlandstalige glamping La Nogala in het binnenland van Malaga; een kindvriendelijke glamping met zwembad aan de voet van de Sierra de Mijas in de Guadalhorce vallei.

  Lees meer

 3. Glampings in de buurt van Barcelona

  Mar 28, 18 06:19 AM

  Op zoek naar een glamping in Barcelona? In de buurt van deze fascinerende stad in Catalonië heb ik verschillende campings aan zee gevonden, waar je luxe kunt kamperen…

  Lees meer