Zomerzin, geeft smaak aan je Andalusië vakanties

De Spanje vakanties van Zomerzin zijn unieke vakanties naar Andalusië. Voor met zijn tweetjes, een groep vrienden of met het gezin. Waarbij je verblijft op lokale plekjes. En het échte Spanje beleeft via originele en typische activiteiten als chorizo-worst maken bij een Spaanse familie of Flamenco dansen.

Bijzondere Andalusië vakanties van Zomerzin

Ik heb voor je uitgezocht wat voor soort reizen deze online reisorganisatie aanbiedt. En hoe je er een reis boekt.

Kies zelf accommodatie, activiteiten, route en duur

Wat ik zo heerlijk vind aan deze reisorganisatie, is dat je je eigen vakantie naar Zuid Spanje op een makkelijke en overzichtelijke manier samen kunt stellen. Met bouwstenen die je aan elkaar kunt plakken.

Bij iedere bouwsteen kies je:

 1. een van de drie aangegeven bijzondere en kleine accommodaties.
 2. zo veel activiteiten als je zelf wilt (bijvoorbeeld fietsen tussen de olijfbomen, een bezoek aan een sinaasappelboomgaard of een échte Flamenco zien).

Vervolgens kun je bouwstenen aan elkaar plakken. Op deze manier maak je je eigen route. En bepaal je hoe lang je vakantie in Andalusië duurt.

Fietsen over Via Verde

Zijn er te veel leuke activiteiten en bouwstenen voor één vakantie? Dan kom je gewoon nog een keer terug! En bouw je weer een andere unieke Andalusië vakantie met de bouwstenen van Zomerzin.

Mijn favoriete bouwstenen

Tja, dit is een lastige. Ik vond het olijvengebied rond Jaén erg bijzonder. En heb genoten van onze ontdekkingstocht door de witte dorpen en onze strandvakantie aan de Costa de la Luz. Maar ook de steden Granada en Sevilla zou ik voor geen goud willen missen. Noch de prachtige natuur, idyllische dorpen en geweldige stranden in het oostelijke deel van de Costa del Sol.

Sinaasappelen plukken in Andalusië

Ik moet dus eerlijk concluderen dat er voor mij niet één favoriete bouwsteen is. 

Mijn advies: probeer ze allemaal! Niet in één keer, maar verspreid over verschillende vakanties naar Andalusië. Ik ben benieuwd of jij uiteindelijk wél een favoriet hebt….

Of kies een rondreis

Boek je liever een kant-en-klare reis? Kijk dan eens naar de leuke thema reizen die Zomerzin aan de hand van de losse bouwstenen heeft samengesteld voor een vakantie in Andalusië.

Het verblijf en enkele activiteiten zijn dan al voor je uitgekozen. En als je wilt, kun je nog een aantal originele dag tours toevoegen aan je gekozen themareis.

Strandvakantie aan de Costa de la Luz (Zuid Spanje)

Mijn favoriete rondreizen

De leukste Andalusië rondreizen vind ik zelf:

Speciaal voor gezinnen

Ga je met kinderen op vakantie naar Zuid Spanje? Kijk dan eens naar de kids bouwstenen die Zomerzin speciaal voor gezinnen heeft samengesteld.

Met verblijf in kindvriendelijke accommodaties als een typische Andalusische boerderij met veel speelruimte en een heerlijk zwembad. En activiteiten waarbij de kinderen spelenderwijs het land leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan een Flamencoworkshop voor kinderen. Maar ook aan dolfijnen zoeken.

Chorizo maken bij Spaanse familie

Ga je liever voor kant-en-klaar? Ook dat kan! Hiervoor heeft de reisorganisatie een korte en een lange kindervakantie naar Andalusië samen gesteld…

Vliegticket en huurauto

Het vliegtuigticket en de huurauto zijn niet automatisch inbegrepen. Als je wilt, kun je via de zoekmachines op de website je vlucht en huurauto voor je vakantie in Andalusië boeken. Maar dit hoeft niet.

Op deze manier heb je de vrijheid om precies te vliegen wanneer jíj wilt. En een auto te huren die precies aan jouw wensen voldoet.

Meer over Zomerzin

Zomerzin is een online reisorganisatie, die bijzonder vakanties naar leuke bestemmingen in Zuid Europa aanbiedt: Spanje, Italië en Griekenland.

De online reisorganisaties maakt deel uit van Riksja Travel. En heeft in januari 2016 Spanjeonline, Italieonline en Griekenlandonline vervangen.

In het nieuwe concept hebben klanten meer keuzemogelijkheden en grotere flexibiliteit gekregen. Zodat je vakanties nóg unieker worden.

Interesse in een Andalusië vakantie van Zomerzin?

Heb je net zo veel zin gekregen in een bijzondere vakantie naar Andalusië als ik? Snuffel dan eens rond bij de bouwstenen en thema reizen van deze online reisorganisatie:

 Andalusië bouwstenen 
 Andalusië bouwstenen voor kinderen
 Themareizen Andalusië (hieronder ook themareizen voor gezinnen) 


Keer terug naar Vakantie Andalusië
Keer terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Meer vluchten naar Spanje vanaf regionale luchthavens in Nederland

  Feb 15, 18 06:38 AM

  Verschillende vliegtuigmaatschappij hebben voor de zomer van 2018 het aanbod van vluchten naar Spanje vanaf regionale luchthavens in Nederland uitgebreid. Lees welke.

  Lees meer

 2. Een vakantie in de natuur in Ecolodge Cabañeros in Midden Spanje

  Feb 01, 18 07:14 AM

  Op zoek naar een natuurvakantie in Midden Spanje? In het nationaal park Cabañeros kun je overnachten, in vakantiehuisjes of boomhutten die verscholen liggen tussen eeuwenoude Mediterrane bomen…

  Lees meer

 3. Playa Burriana – het populaire strand van Nerja

  Feb 01, 18 04:52 AM

  Playa Burriana is het populaire strand van Nerja. Lees hier waarom dit strand aan de Costa del Sol zo geliefd is bij volwassenen en kinderen.

  Lees meer