In een Rickshaw door Madrid

Wat zeg je ervan om per Rickshaw Madrid te verkennen? Je wordt rondgereden, vervuilt niet, krijgt uitleg onderweg en kunt dichtbij de monumenten komen. Lees snel meer over hoe je met deze Aziatische driewieler de hoofdstad van Spanje kunt ontdekken.

Beleef de Spaanse hoofdstad Madrid vanuit een Rickshaw!

In een Rickshaw door Madrid

Sinds 2016 is het mogelijk om per Rickshaw Madrid te verkennen. Het bedrijf Madrid Urban Safari verhuurt Rickshaws mét chauffeur/gids. Die je meenemen naar de mooiste plekjes van Madrid.

Wat ik zo leuk vind aan een Rickshaw? Je wordt comfortabel rondgereden en hoeft je dus niet te bekommeren over de route. Je krijgt uitleg onderweg. Je kunt tot heel dichtbij de monumenten komen. En je vervuilt niet.

Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig en ontspannen om, misschien onder het genot van een drankje, op deze manier door de Spaanse hoofdstad gereden te worden.

Voor wie?

Een Rickshaw Tour door Madrid is ideaal voor koppels die op een originele manier Madrid willen verkennen. Maar ook voor families of personen die minder goed ter been zijn is het heerlijk om per Rickshaw Madrid te leren kennen. En wat let je om samen met een vriend of vriendin in een Rickshaw te stappen?

Het gezicht achter Madrid Urban Safari

Sacha Lefebvre is het gezicht achter Madrid Urban Safari. Als kind van een Spaanse vader en Nederlandse moeder is hij opgegroeid in Madrid in Spanje, maar gaat hij regelmatig op vakantie naar Nederland.

Tijdens een van zijn bezoeken aan Amsterdam komt hij oog in oog te staan met een bierfiets. Hij is diep onder de indruk. En begint in 2013 zijn eigen Beer Bike Bedrijfje in de Spaanse hoofdstad.

De bierfiets in Madrid blijkt een succes te zijn bij jong en oud. Dus gaat Eduard op zoek naar meer transportmogelijkheden om Madrid op een leuke en originele manier te verkennen.

Zo komt hij onder meer uit bij de Rickshaw, de Aziatische fiets op drie wielen, die gebruikt wordt om personen mee te vervoeren. Vanaf 2016 kun je per Rickshaw Madrid verkennen.

Andere manieren om Madrid te verkennen 

Met een Tuk Tuk door hoofdstad Madrid

Sacha biedt ook nog andere leuke en originele manieren aan om Madrid te verkennen. Zo kun je in een Tuk Tuk Madrid doorkruisen.

Maar je kunt ook Madrid per Vespa ontdekken.

Of wat zeg je ervan om met een groep vrienden of collega's op een bierfiets door Madrid fietsen?

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten over een Rickshaw Tour door Madrid? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neemt het Madrid Urban Safari Team zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Keer terug van Rickshaw Madrid naar Vakantie Madrid
Keer terug naar Spanje voor JouMadrid gids met mijn favoriete plekken in Madrid (te koop via Favoroute)

Nieuwe pagina's

 1. Meer vluchten naar Spanje vanaf regionale luchthavens in Nederland

  Feb 15, 18 06:38 AM

  Verschillende vliegtuigmaatschappij hebben voor de zomer van 2018 het aanbod van vluchten naar Spanje vanaf regionale luchthavens in Nederland uitgebreid. Lees welke.

  Lees meer

 2. Een vakantie in de natuur in Ecolodge Cabañeros in Midden Spanje

  Feb 01, 18 07:14 AM

  Op zoek naar een natuurvakantie in Midden Spanje? In het nationaal park Cabañeros kun je overnachten, in vakantiehuisjes of boomhutten die verscholen liggen tussen eeuwenoude Mediterrane bomen…

  Lees meer

 3. Playa Burriana – het populaire strand van Nerja

  Feb 01, 18 04:52 AM

  Playa Burriana is het populaire strand van Nerja. Lees hier waarom dit strand aan de Costa del Sol zo geliefd is bij volwassenen en kinderen.

  Lees meer