Bijzondere glampings in Midden Spanje

Wil je tijdens je niet zo maar ergens overnachten als je op vakantie in Midden Spanje bent? Maar wil een unieke natuurervaring beleven? Dan kan in deze bijzondere glampings die ik in Midden Spanje gevonden heb!

Boomhutten in natuurpark Cabañeros (Castillië la Mancha)

Ecolodge Cabañeros is een milieuvriendelijk vakantieparkje in Spanje's nationale park Cabañeros (Castillië La Mancha). Dat bestaat uiteenvoudige 4/6-persoons houten vakantiehuisjes en 3-persoons boomhutten (op ca. 5m hoogte). Van waaruit je een onvergetelijk uitzicht hebt op bossen, water en bergen. Een ideale glamping in Midden Spanje voor een actieve natuurvakantie. Ook met kinderen of hond.

Boomhutten in de Sierra de Gata (Extremadura)

Zoek je een bijzondere accommodatie voor je vakantie in Extremadura? Ook hier kun je overnachten in 5 boomhutten! Die staan op een landgoed in Villasbuenas de Gata in de prachtige Sierra de Gata. Beleef de natuur in dit ongeschonden stukje Spanje vanuit een van deze 2/5-persoons boomhutten, die zich bevinden op 2-8m hoogte. Een super glamping in Midden Spanje voor een natuurvakantie!

Bubbles in halfwoestijn Bardenas Reales (Navarra)

Of wat zeg je ervan om te slapen in een luchtbel in natuurgebied Bardenas Reales in Navarra? Die zich bevinden op het terrein van designhotel Aire de Bardenas in Tudela? Geniet vanuit je comfortabel bed in je bubble kamer met toilet en badkamer van een oneindige sterrenhemel en grandioze zonsopgang. En koel af in het zwembad van het hotel. Wat een unieke glamping in Midden Spanje!

Boomhutten Basoa Suites (Navarra)

Andere bijzondere accommodaties in Navarra zijn de milieuvriendelijke boomhutten van Basoa Suites. Die liggen in het Eikenbos van Armati in Lizaso, midden in de Ultzama vallei. Op 30min rijden van Pamplona en 50min van San Sebastian. Hier vind je 5 comfortabele 2-persoons boomhutten met wastafel & waterkruik, droog toilet, terras en gratis ontbijt op bed. In deze glamping in Midden Spanje voel je je vrij als een vogeltje!

Glamping in luxe bungalow

Slaap je liever in een bungalow of stacaravan? Op de aparte camping pagina van Midden Spanje vind je ook campings met comfortabele bungalows (opgesplitst per autonome regio).

Meer glampings in Midden Spanje

Ken jij of ben je eigenaar van een glamping in Noord Spanje die ik nog niet genoemd heb? Neem dan even contact met me op. Dan kan ik de glamping misschien toevoegen. En kunnen we met zijn allen een overzicht van de mooiste glampings in Spanje maken.

Inspiratie voor vakantie in Midden Spanje

Benieuwd wat je kunt zien en doen als je op vakantie in Midden Spanje bent? Lees dan mijn informatie en tips voor een vakantie in Midden Spanje.


Keer terug van Glamping Midden Spanje naar Glamping Spanje
Keer terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Camping Manso Coguleras – oase van rust in de Spaanse Pyreneeën

  Mar 15, 18 05:41 AM

  Camping Manso Coguleras – een kleine Nederlandstalige natuurcamping in de voorlopers van de Spaanse Pyreneeën in Catalonië; met zwembad en paarden; ideaal voor een wandelvakantie, kindervakantie of va…

  Lees meer

 2. Casa Poulsen - ons eigen vakantiehuis in Frigiliana (Andalusië)

  Mar 06, 18 09:14 AM

  Casa Poulsen – een heerlijk vakantiehuis in Frigiliana (Zuid Spanje), met ruim terras dat uitkijkt op zee. Ideaal voor een cultuurvakantie, strandvakantie én actieve vakantie in Spanje. Het hele jaar…

  Lees meer

 3. Castilliejos Retreat – vakantieparadijs in opgeknapt gehucht in Malaga

  Mar 02, 18 04:27 PM

  Castillejos Retreat – een verlaten gehucht aan het Viñuela meer in Andalusië, dat is omgetoverd tot ruraal vakantieparadijs met rustieke vakantiehuizen.``

  Lees meer